sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Joulukalenterin 2. luukku

Kuva/Aarikka.fi

Toisesta luukusta kurkistaa jo jouluisemmat hahmot :) Aarikan puiset tontut ovat mielestäni klassiset ja mukavan hillityt koristeet kotiin. Monessa kodissa nämä ovat olleet osa joulua jo vuosien ajan. Pitäisi ehkä käydä jo kohta kellarissa hakemassa omakin joulukoristelaatikko ja ihmetellä taas, mitä sieltä löytyy. Ainakin muutama näitä hahmoja siellä on odottamassa, saa heti joulumieltä kotiin.
Leppoisaa ensimmäistä adventtisunnuntaita!


9 kommenttia:

 1. Oo, nuo on kyllä klassisia, meidän perheessä olleet jo ikuisuuksia=) Mutta itse ainakin tykkään lähinnä niistä vanhemmista ja simppelemmeistä, uudet versiot eivät ihan sytytä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa :) Joo nuo kännykkään puhuvat tontut eivät ehkä ole niin tunnelmallisia...

   Poista
 2. Nämä todellakin ovat klassikot!
  Oma kokoelma kasvaa joka vuosi uudella tontulla.Uusimpina hankintoina löytyy Keisarinna kynttiläjalat,myös enkeleitä ja kuusi löytyy ko.sarjasta.
  Rauhaisaa ensimmäistä adventtia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva perinne kerätä tonttuperhettä :) Puu ja pyöreät mudot ovat kyllä klassisia. Rauhallista sunnuntai-iltaa myös sinne!

   Poista
 3. Kivoja tonttuja! Aarikalla on ihania joulukoristeita!
  Minulla on autotallissa odottamassa myös latikollisia joulukoristeita, joka joulu tulee hankittua jotain uutta ja niitä on vuosien varrella kertnyt, öh,, liikaa... ainakin jos puolisolta kysytään, heh.
  Laitahan postausta sinun joulukoristeistasi ja somistuksestasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea !!! Sellaista on taatusti iloa katsoa.

   Poista
  2. No mutta, koristeita on kiva päivittää ja ei kai niitä voi olla liikaa ;)
   Joo, hyvä idea - pitää ottaa kuvia, kun saa niitä esille!

   Poista
 4. Kyllä minäkin ostan koristeita jos löydän jotain todella kauniita ja mieleisiä, mutta muuten tuo idea jatkuvasta päivittämisestä ja uuden ostamisesta on ihan aikansa elänyt. Ei edes tee hirveästi mieli mennä kauppoihin kaiken krääsän keskelle, itseasiassa koristeet on vuosi vuodelta melkeimpä rumempia mielestäni! Noita aarikan tonttuja meillä on ollut lapsuudenkodistani asti. Kuusessa roikkumassa ja pöydällä, ne menee aina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aarikan tontut kuuluvat kyllä jouluun :) Niin, parhaita koristeita ovat ne vanhimmat, joihin liittyy muistoja lapsuudesta. Minulla ei ole edes hirveästi paikkoja laittaa koristeita esille, joten siksi koristelu on jäänyt viime vuosina vähän kevyemmäksi.

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)