sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Lomalukemista

Jee, sain viimein viime viikolla innolla odottamani Grace Coddingtonin A Memoir -kirjan postissa. Tilasin pitkästä aikaa kirjahyllyyn täydennystä Amazonin kautta.

Jos hinta on suunnilleen sama esim. Akateemisessa, haen teokset yleensä mieluummin sieltä. Tätä ei ollut kuitenkaan sinne vielä tulossa ja hintakin olisi ollut tupla, joten päädyin klikkaamaan sen netin kautta.
Peruslähetys antoi toimitusajaksi jopa viikon (!) ja kirja tuli vielä pari päivää siitäkin myöhemmin...
No nyt se on täällä ja pääsen herkuttelemaan sillä välipäivinä! 
Aiemmin ilmestynyt Grace: Thirty Years of Fashion at Vogue -sohvapöytäkirja on päässyt menemään minulta ohi aikoinaan ohi ja siitä on ollut jo kauan painos loppu...


Sen verran, mitä ehdin kirjaa jo lukea, on Gracen kirjoitustyyli myös rennon suorasukainen (kuten September Issue -dokumentissa), joten mielenkiintoisia sutkautuksia on ainakin luvassa. Teoksessa tämä muotimaailman legenda kertoo työstään Voguessa, mutta valottaa myös ensimmäistä kertaa enemmän elämästään ja nuoruuden mallivuosista. Sivuja värittää myös hänen tekemänsä piirrokset ja omakuvat, jotka ovat ehdottomasti hauska lisä! 
2 kommenttia:

 1. Tuo on omalla hankintalistallanikin, suositteletko? Tilasin itselleni ison pläjäyksen kirjoja ja leffoja jouluksi Amazonilta, mutta ne eivät ehtineetkään viikossa :(. Täytyy toivoa, että joulupukki tietää kuinka kiltti olen ollut!
  Ihanaa joulua teille!
  MrsMK.
  P.S. Kommntointi toimii välillä tosi huonosti Ipadilla, niin tänäänkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä olen ehtinyt lukea, niin vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta. Ja plussaa toteutuksesta; kirjan koko ja fontit ovat aavistuksen isommat kuin yleensä romaaneista, joten tuota on miellyttävää lukea. Itsekin olin vähän pettynyt Amazonin toimitusaikaan, mutta eiköhän pukki huomio kohdallasi tuonkin ;)
   Joo iPadilla vastailu ei ole laitteen vahvin ominaisuus :)

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)