tiistai 11. joulukuuta 2012

Kalenterin 11. luukkuTämän viikon kevyt jouluun liittyvä stressi on joulupostin saaminen matkaan. Torstaiksi se olisi hyvä saada pakettiin. Perinteinen 'Hyvää joulua ja onnea vuodelle 2013' -painettu kortti ja siihen allekirjoitus on tuntunut minusta aina vähän lyhyeltä, joten olen lähettänyt monena vuotena joulukirjeen, johon olen koonnut vuoden kuulumiset. Toimii samalla hyvä tekosyynä kirjoittaa kirje ja miettiä, mitä kaikkea sitä on tullut vuoden aikana tehtyä :) Nyt pitäisi viimeistellä siis se ja päivittää vielä vähän osoitteita....

Kuvat/Posti.fi

Tänään klo 23.59 asti on vielä aikaa osallistua Jacobs-arvontaan.

Ja asiasta seinään, käykää muuten kurkkaamassa mahtavan Tyylitietotoimiston tilaama upea kakku, jota on inspiroinut Gagan syyskuun Voguen kansi!

6 kommenttia:

 1. Kannattaa sitten varautua joulumielellä sinne postiin menemiseen :) Kävin eilen viemässä paketin ja hakemassa toisen niin jonossa oli minua ennen 53 ihmistä! Lopulta se meni yllättävän nopeasti eli odotin 40 minuuttia mutta sieltä lähti monta himistä jonosta pois. Tulee itsellekin tuo joulumieli tarpeeseen koska mulle on tulossa vielä ainakin kaksi pakettia :)

  t.Tiiu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tuohon pitää varautua - no se kuuluu tunnelmaan... Ja onhan se kiva hakea myös itse paketteja ;)

   Poista
 2. Hmmmm, tänä vuonna tulee varmaankin kaksi kirjettä ;)

  -H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, viimeksi jäi väliin - katsotaan miten käy nyt... ;)

   Poista
 3. Minä tein tänävuonna periaatteellisen päätöksen ja vähensin joulukortinsaajien määrää radikaalisti. Jäljelle jäivät ne, joihin haluan pitää yhteyttä, mutta joita en niin usein (enkä varsinkaan jouluna) näe, ja he saivat joulukirjeen kuulumisistani. Pudotin siis pois kaikki ne, joita näen joulunaikaan muutenkin, sekä muutamat sellaiset, joille lähettäminen ei enää tuntunut kuin väkinäiselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hyvä jako, pitää itsekin vielä päivittää taas tuota osoitelistaa. Joulukirjeellä on kyllä helppo kertoa kuulumiset kerralla niille joita tulee nähtyä harvemmin.

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)