keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Alekausi - mellakka-aitoja ja teetä

Hellurei. Toivottavasti joulu on sujunut hyvin ja olet pystynyt vain nauttimaan! Itse se tuli vietettyä perinteisesti läheisten kesken rentoutuen - ihanaa! Jouluruokia on ainakin tullut syötyä oikein urakalla ja nyt alkaa olemaan kiintiö niistä täynnä.

Joulunpyhien jälkeen on mukava taas palata hieman ihmisten ilmoille ja parhaillaan käynnistyvät alet ainakin auttavat asiassa ja sähköistävät vähän ilmaa. Ainakin nettikaupoista Matches, Mulberry ja Cos ovat aloittaneet jo alet. Odotan mielenkiinnolla myös Porter-perheen sekä Lanvinin, Guccin, YSL:n nettikauppojen avausta. Aion myös ehdottomasti pistäytyä Cosilla, Zarassa - Stockmannin alen ehdinkin katsastamaan aattona samalla, kun hain kukkia :) EDIT//Ainakin NAP avasi nyt aamupäivällä alen.

Olemme monena vuotena lähteneet heti joulun jälkeen Lontoon aleihin, nyt emme sinne ehtineet... Harrodsin, Harvey Nicholsin, Selfridgesin, Old Bond Streetin ja Sloane Streetin valikoimat ja aleprosentit ovat vertaansa vailla. 

Tässä muistona kännykän uumenista löytynyt kuva yhdestä näistä reissuista. 


There is only one sale.

Harrodsin alen ensimmäisenä aamuna paikalle on varattu aina mellakka-aidat, live-esiintyjiä ja kuumaa teetä jonottajille. That's the way I like it! 

Ainiin ja niistä joululahjoista. Onnistuin antamaan ja saamaan kivoja ja hyödyllisiä lahjoja, muutamasta niistä nosto ehkä vielä myöhemmin. Mutta tässä esimakua oikeasti yllättävästä ex tempore joululahjahankinnasta itselleni - Dear Santa I Can Explain...


11 kommenttia:

 1. Olen itse likimain jäänyt Saksin alessa jalkoihin -traumaattista :) Nykyisin shoppaankin siis alehommelit verkossa, NAP:ia aina odottelen, ja etukäteen kun miettii, mitä oikeasti tekisi mieli, siitäkin selviää järjissään :) Tänä vuonna oli kiva, kun alessa oli oikeasti niitä -50% tuotteitakin, joskut tuntuu, että mainittu prossa on vain nimellinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja Pariisin alet ovat kuulemma vielä haastavammat! Joo, selvisin onneksi Napista ilman, että sorruin - paria juttua jäin miettimään vielä. Tosiaan -30% ei vielä innosta klikkailemaan hulluna :)

   Poista
 2. Ensiksi tosi paljon kiitoksia joulukalenteristasi! Joka luukun luin, mutta kommentoimatta jäi.

  Tuo Mulberry aletieto olisi voinut jäädä lukematta ; ) Jospa tänäkin vuonna pysysin tiukkana. Saas nähdä kuinka käy.

  Mukavia välipäivä toivottaen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään, kiva jos niitä oli hauska lukea ja jos vinkeistä oli apua lahjojen hankinnassa :) Joo tämä aleaika on vaarallista!
   Leppoisaa loppuviikkoa myös sinne!

   Poista
 3. Guccikin on avannut private salen nettikaupassaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lupaavaa, ehkä se aukeaa huomenna kaikille. Linkkiä saa laittaa tännekin ;)

   Poista
 4. Oletko tilannut Guccin uutiskirjeen sähköpostiin? Mulle tuli ainakin se privet sale -kutsu sähköpostiin.Kannattaa tilata kesä-alea varten!Ei ollut paljoa mielenkiintoisia tuotteita alessa, ainoastaan yksi laukku jäi mietityttämään... Ale aukeaa ilmeisesti vasta uutena vuotena, kuten mr.porterin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo saan kyllä jonkun, mutta en ole tilannut tuolta hetkeen mitään, niin en ole kuumalla listalla. Tuo kutsu on siis jäänyt välistä, no pitää odotella ja ehkä korjata tilanne. Löytyikö Zarasta mitään :) ?

   Poista
  2. Niin ja joo Mr. Porter aloittaa alen sunnuntaina. Tällä kertaa siellä ei ollut ennakkoalea...

   Poista
 5. Kiva kun vinkkasit, että Mr. Porterin ale alkaa tänään. Sieltä tulikin tilattua Burberryn asusteita -50%, todella löytöjä! Yksi laukku olisi myös ollut kiva, mutta kaikkea ei voi saada... Zaran jätin tällä kertaa kumminkin väliin, panostin nyt enemmän laatuun kuin määrään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään, olin itsekin aamulla kärppänä tuolla. Löysin myös pari kivaa paitaa, saa nähdä millaiset ne ovat livenä.

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)