sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Kalenterin 23. luukku


Kauneimmatjoululaulut.fi

Jos ehdimme ja tilaa löytyy, ajattelimme mennä Helsingin Tuomiokirkkoon laulamaan/kuuntelemaan Kauneimpia Joululauluja koko porukan kanssa. Saa nähdä miten käy.
Fiilistelin aiemmin jo toisenlaista joulumusiikkia, mutta kyllä näistä suomalaisistakin löytyy tunnelman luovia kappaleita. Ainakin Varpunen jouluaamuna, Maa on niin kaunis, Sydämeeni joulun teen ja lapsuuden jouluista Joulupuu on rakennettu ovat klassisia.

Myös uudemmista lauluista löytyy kauniita kappaleita. Yksi suosikistani on Taivas sylissäni ja varsinkin sen yhdestä säkeistöstä löytyvät parikin eri versiota puhuttelevat minua aina.

”Kasva onnen myötä, tee enkeleiden työtä. Rakkaudella kohtaa kaikki esteet elämän. Sanat jäävät soimaan, uskon niiden voimaan. Kaiken minkä kohtaan sen vielä ymmärrän.” 

"Anna elämälle usko joka kantaa, anna valon viedä meidät kauas huomiseen. 
Nähdä sydämellä, kuulla nöyryydellä, kaiken minkä annat palaa luokses uudelleen."

6 kommenttia:

 1. klaara: Olitpa löytänyt joululaulusta puhuttelevat sanat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo säkeistöt ovat kyllä osuvat :) Siinä on itselle muistettava taas alkavalle vuodelle!

   Poista
 2. Kävin viikko sitten kuuntelemassa kauneimpia joululauluja. Itse en laula, mutta oli ihana kuunnella ja fiilistellä joululauluja, niitä ihania tuttuja ja vähän vieraampia uusia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahduimme mukaan ja oli aika juhlallista olla täydessä Tuomiokirkossa! Koitin laulaa tutuimmissa mukana ja muuten fiilistelin, käy se niinkin :)

   Poista
 3. Tuo laulu olikin minulle aivan uusi tuttavuus, todella koskettavat ja kauniit sanat!

  Ihanaa Joulua sinulle M! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, itsekin tykkään kovasti, pitäisi muistaa joulun lisäksi muutenkin elämässä :) Ja samoin, oikein leppoisaa joulua sinnekin!

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)