maanantai 10. joulukuuta 2012

Brunssi Salutorgetissa

Kuten eilisen luukun kohdalla ohimennen mainitsin, kävimme testaamassa Salutorgetin brunssin. Olen aiemmin käynyt tuolla vain kahvilla, joten oli viimein kiva päästä testaamaan myös ruokapuolta. Brunssi on toteutettu samalla konseptilla kuin vaikkapa Töölönrannassa, eli alkupalat ja jälkiruoka on katettu noutopöytään ja lämmin ruoka tarjoillaan pöytiin.


Alkupalapöytä oli oikein runsas ja hyvä. Tarjolla oli graavattua lohta, sherrysilliä, metsäsienisalaattia, lampaanpaistia... Tällä kertaa pääruoaksi sai valita joko paahdettua lohta tai savustettua häränulkofileettä. Jälkiruoaksi oli mm. suklaapannacottaa & chilimanteleita, porkkanakakkua ja juustoja. Pääruoka ei ollut mitenkään erikoinen, mutta noutopöytien anti ja miljöö paikkasivat tuon.


Ravintolasalin sivun rennommassa osassa tarjoillaan maanantaista - lauantaihin iltapäiväteetä klo 14-18 välillä. Tuo kuulostaa myös lupaavalta hemmotteluhetkeltä, jota olisi hauska päästä testaamaan.
Valikoimassa on teelaatuja eri maanosista sekä pieniä suolaisia ja makeita.

Kuvat/Salutorget.fi

12 kommenttia:

 1. Aaa en kestä; kello viiden iltapäivätee skonsseineen!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Joo, vaikka alkupaloja tuli syötyä vähän liikaa...

   Poista
 3. Mitä ? kello 5 tee. Ah.
  Olen joskus vuosia sitten käynyt Fazulla moisessa ja lisäksi siellä oli joskus KAKKUBUFFA !!! jossa sai vetää niin paljon kakkuja kun vatsaan mahtui. Lopettivat sen, ainakin silloin. Jos on vielä olemassa, ei uskalla mainostaa etten tule syömään vitriinejä tyhjäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, iltapäiväteet ovat tulleet kivasti tarjontaan myös Helsingissä. Ooh, olen nauttinut Fazerin kakuista vain brunssin yhteydessä. Mutta pelkkä kakkubuffa Fazerilla olisi myös kiva - oletko kokeillut Kakkugallerian vastaavaa, se on myös mahtava!

   Poista
  2. En edes kehtaa ääneen sanoa kuinka usein.
   Mun hyvän ystäväni kanssa treffataan siellä 2 x vuodessa ja seuraava tapaaminen on tulevana perjantaina.

   Me ollaan siellä aina n 1,5 h, vaihdetaan kuulumiset ja syödään 100 palaa kakkua, kumpikin. Hymyillen myyjä aina kysyy, kun naama suklaassa menen tyhjän lautasen kanssa uudelleen ja uudelleen, mitä sitten laitetaan.

   Lisäksi ollaan kivasti myös kakkuja ostettu mukaankin, tosin ei samalla kerralla :).

   Onpa ihanaa että moisia paikkoja Helsingissä on.

   Poista
  3. No älä välitä, olen käynyt tuolla myös aika usein ja hakenut myös silloin tällöin pari palaa kahville. Tuo on täydellinen paikka ja siinä on mukava katsella Fredan vilinää. Ehkä tulen vilkuttamaan teille perjantaina, jos satun menemään ohi :)

   Poista
  4. Me mun ystäväni kanssa puhuttiin susta :). Siellä oli 1 mies kun tultiin ja 1 mies tuli kun oltiin jo, mutta kumpikaan et ollut sinä.
   Kovasti odoteltiin.... Ja siitä ettei tiemme kohdenneet suruun sen 100 palaa.... Tekosyitä on maailma täynnä. Eihän sitä itseään voi syyttää että moisen määrän vatsaansa läppää. Helpompi syyttää täysin ulkopuolista :).

   Poista
  5. Joo, en kulkenut siitä ohi eilen, kun olin muualla asioilla :( Olisi ollut kiva moikata, seuraavalla kerralla sitten!

   Poista
 4. Salutorgetin tila on upea mutta siellä Kello viiden tee on todella vaatimaton, Kämpin vastaava on loistava ja itselle must (verrattuna esim. Lontoon ja Berliinin hienojen hotellien vastaaviin).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tila on kyllä hieno ja varsinkin tuo puoli, missä teetä voi nautiskella. Olen myös kuullut paljon kehuja Kämpin vastaavasta, se pitää myös testata! Niin Lontoon Berkeleyn Prêt-à-Portea -teehetkeä olisi myös kiva päästä testaamaan.

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)