maanantai 10. joulukuuta 2012

Kalenterin 10. luukku

Korut ja kellot ovat aina mieluisia ja ajattomia lahjoja. Tänä vuonna Gucci on vahvistanut valikoimaa Suomessa, kun myös Stockmann sai oman pienen osaston tuotteille. Näitä on ollut saatavilla aiemmin toki Mikonkullasta ja kelloja saa myös muutamasta muusta Helsingin keskustan koruliikkeestä. Eikä pidä unohtaa myöskään merkin verkkokauppaa ja muita lahjatuotteita. Kätevästi joulua ajatellen, myös Gucci.com toimittaa ilmaiseksi Suomeen 21.12. tehdyt tilaukset.

Miehille

Kello


Rannekorussa on lasihelmiä ja bambua

Kalvosinnapit


Rento kaulakoru


Naisille

Guccin versio statement-korusta

Kello

Korvakorut, joissa on klassisen bambun muotoa

Rannekorua koristaa klassinen kuolain Kuvat/Gucci.com

Ja muistutuksena, vielä ehdit osallistua Jacobs-tuoksuarvontaan!

9 kommenttia:

 1. Tilasin siskolleni joululahjan Guccin nettikaupasta, oli superhyvää palvelua kun kyselin lisätietoja, toimitus nopea sekä tuote kauniisti pakattu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla, että tarvittaessa saa myös lisätietoja ja apua nopeasti. Itse en ole tuota nettikaupan puolta testannutkaan vielä. Soittelin joskus Tukholmaan ja tilasin sieltä mutkien kautta. Mutta silloinkin palvelu oli kiitettävää!

   Poista
 2. Tyylikkäitä kelloja. Olen miehelle synttärilahjaksi (juhlat tammikuussa) yleensä jotain korun tapaista ostanut. Pistetään tämä siis korvan taakse, voihan sen ennen jouluakin tilata, joululahjat kun olen ostanut jo. Olen mieltynyt noihin kellojen ostamisiin (ja niihin kalvosinnappeihin, mutta niitä kohtaan sain sen kiellon :D ).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat noista kelloista kelpaisivat myös minulle... Koru on kyllä kiva ja ajaton lahja! Niin, totta sait tuon kiellon :) No onneksi löytyy vaihtoehtoja.

   Poista
 3. Nuo korvakorut on tosi kivat, en kuitenkaan taida uskaltaa tilata. Tilasin nimittäin taannoin NAP:sta Bottega Venetan korvarenkaat, olivat todella kauniit mutta painoivat niin paljon että venyttivät korvakehden tosi rumasti. Oli pakko palauttaa ne :(

  t.Tiiu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo näyttävät myös aika raskailta ja halkaisijakin on melkein 5 cm... Näin Collagessa kauniit Bottegan korvakorut, jotka ainakin näyttivät kevyemmiltä - laitoin ne heti mieleen lahjahankintoja ajatellen.

   Poista
 4. Mä olen jo pitkään miettinyt noita Guccin bambukorvarenkaita, mutta juuri samasta syystä kuin Tiiu, en ole viitsinyt niitä tilata. Ne ovat vielä kooltaan aika isot, eli painoa voi tulla liikaa. Yhdet Tiffanyn hopeiset menivät samasta syystä palautukseen...

  Gloria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisikohan Stockalla noita livenä... Ainakin tuon sarjan rannekorun olen nähnyt täälläkin. Toimittaako Tiffany muuten Suomeen?

   Poista
  2. Stockalla ei ainakaan Guccin tulon aikaan ollut noita, myöhemmin en ole köynyt katsomassa. Rannekorun näin minäkin.
   Tiffany ei tietääkseni toimita Suomeen, ellei tilanne ole muuttunut - täytyypä tarkastaa! ;)

   Gloria

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)