maanantai 3. joulukuuta 2012

Perinteinen joulukalenteri

Käydessäni marraskuun puolella katsomassa Stockmannin Argos-halliin rakennettua joulumaailmaa tarttui mukaan kaksi perinteistä joulukalenteria. 
Fazerin klassinen suklaakalenteri on ollut toisen puoliskon lapsuuden joulujen odotettu juttu, joten pitihän sellainen hankkia. Itselleni hankin Muumi-kalenterin, sillä kuvitus vain kolahti. Saa sitä vähän vanhempanakin olla vähän lapsenmielisyyttä vai mitä? 
Ja kyllä, näitä joulu-juttuja tulee nähtävästi nyt oikein tuutin täydeltä, mutta bare with me, kyllä se siitä vielä rauhoittuu ;)


13 kommenttia:

 1. Hauskat kalenterit, tosin tuossa fazerin kalenterissa oli joinakin vuosina Mauri Kunnaksen kuvitus, silloin se oli ehkä vieläkin mukavampi. Ja ei tarvitse rauhoittua, ainakin itse joulu-ihmisenä luen mielelläni eri blogeista joulu-vinkkejä ;-) -T

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, tuo Kunnaksen kuvitus kuulostaa vielä nostalgisemmalta! Sellaista en muistakaan.

   Poista
 2. Tämä Fazerin kalenteri on kyllä ehdottomasti marraskuun lopun must-hankinta. Ja älä huoli, mitä enemmän joulujuttuja, sen parempi. PS. Myöhästyneet synttärionnittelut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on klassikko :) Totta, kyllä nyt saa vähän fiilistellä.
   Sinullakin oli kivoja tunnelmakuvia jouluisesta kaupungista! Ja kiitos vielä onnitteluista!

   Poista
 3. Tosi ihania klassikoita! :) Mun huominen postaus on digitaalisista joulukalentereista, vink vink. ;)

  VastaaPoista
 4. Haa, itse päädyin tuohon samaiseen muumikalenteriin, tulee nimittäin oltua joulun yli reissun päällä ja tuo kulkee näppärimmin mukana :-) ja yksi perinteinen aina pitää olla :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perinteet kunniaan!
   Hauskaa, tuo näytti niin hienolta, että en voinut vastustaa :)

   Poista
 5. Kuinka vanha juttu toi Fazerin kalenteri siis oikein on? Olen luullut, ettei niitä ole ollut kaupoissa kun vasta pari vuotta :D -Oletan nyt kuitenkin että puoliskosi on vähän vanhempi ;) joten aina oppii uutta. Minulla oli Fazerin kalenteri viimevuonna, mutta nirsona yksilönä yli puolet suklaista jäi muiden syötäväksi, joten tänävuonna on perinteisempi kuvakalenteri; on nekin niin ihania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa sanoa, mutta käsittääkseni sitä on ollut saatavilla jo aika kauan, ainakin Fazerin omasta kahvilasta Kluuvikadulta. Puoliskoni on aina pienenä mennyt perheen kanssa hakemaan sellaista sieltä ja siitä on jo hetki aikaa ;)

   Poista
 6. Aivan ihana tuo Muumikalenteri! Nuo vanhat muumikuvitukset vetoavat ainakin minuun ihan erityisesti, vaikka itse olenkin sitä 90-luvun japanilaismuumit -sukupolvea. Omat lapsenikin selvästi nauttivat tuosta vanhanaikaisemmasta kuvituksesta, kun juuri aloimme lukea äitini vanhaa Muumi-kirjaa, vaikka aluksi ajattelin heidän sitä vierastavan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellenikin nuo tv:ssä pyörineiden jaksojen hahmot ovat tutumpia lapsuudesta, mutta on tuossa vanhanaikaisessa kuvituksessa tunnelmaa.

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)