keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Kalenterin 12. luukku

Kotiin löytyy tyylikkäitä ja aina myös uusia lahjoja Steltonin valikoimista - aina suosituista termoskannuista, kynttilänjalkoihin ja toimistotarvikkeisiin. Muistan, kun klassisia malleja sai metsästää, mutta nyt merkki on vallannut varsin runsaan osaston myös Stockmannilta. 


Arne Jacobsenin kahvipannu on kaunis klassikko

Paul Smith on jättänyt väripaletin pois Cylinda-malliston päivityksestä. Tyylikästä!

Valikoima on tosiaan laajentunut jo eri sesonkeihin Kuvat/Stelton.com

Kiitos, kaikille Jacobs-arvontaan osallistuneille. Pidän jännitystä vielä hetken yllä ja postaan voittajat myöhemmin päivällä. Hauskaa keskiviikkoa!

4 kommenttia:

 1. Stelton on suosikki täällä myös - löytyy termaria ja itseasiassa näiden muidenkin kuvien juttuja, ei tosin Paulin versiona.
  Jotenkin mulle tästä tuli aasinsiltana mieleen Bodum (tanskalaista, yksinkertaista, mustaa, terästä...?) ja miten mahtavat valikoimat silläkin merkillä on kotimaassaan/Köpiksessä! Tuli viime reissulla raahattua kaikkea kivaa...

  Gloria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Steltonilla on kyllä tyylikkäitä juttuja! Ja tuosta Cylinda-linjasta voi hyvin päivittää aina uusia ihanuuksia kotiin.
   Totta, Bodum on myös kiva ja sitäkin on edes jonkin verran saatavilla täältä. Nyt merkiltä taisi tulla myös jotain KitchenAid-henkisiä kodinkoneitakin.

   Poista
 2. Ehdoton lemppari kyllä, kaunista ja yksinkertaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin kiteytetty - mahtavia ja laadukkaita tuotteita!

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)