lauantai 30. maaliskuuta 2013

Kevät Rue Cambonilla

Kevät tekee tuloaan ja kohta voi taas kaivaa ohuemmat huivit ylähyllyltä. Tämä Chanel on ihana muisto Pariisin matkalta. Olin päättänyt, että joku kiva huivi talolta on pakko saada ja tämä printti kiteytti hyvin talon hengen. Musta-valkoinen, CC-logoa sekä kamelioita.

Käykää muuten kurkkaamassa BagMissin -blogin puolelta löytyvä juttu. Tein vierailevan postauksen sinne, johon kokosin tärkeimpiä laukkuhelmiä. Ihanaa viikonloppua!

Huivin laatikossa on muuten vinkki viikonlopun tunnelmista :)


---
Spring at Rue Cambon

Here's one of my Chanel-treasures. A lovely scarf that captures the essence of Chanel. Black and white, with camelias. Soon it'll be warm enough again to wear it :)


14 kommenttia:

 1. Onpa kaunis ja klassinen huivi. Pariisista ostetuissa Chaneleissa on aina vielä se oma Pariisi taikansa. Ja kiva kun vinkkasit laukkujutusta, olin sen jotenkin missannut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on kyllä kiva, jos tuotteen saa omasta/alkuperäisestä myymälästä. Nytkin tuli juuri tehtyä muutama hyvä hankinta näistä ;) Se oli hauska vierailu postaus, mutta ei tosiaan noussut jostain syystä bloggerissa...

   Poista
 2. Hieno! Juuri sopiva kevääksi:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Toivottavasti voi tosiaan keventää vaatetusta pian!

   Poista
 3. Onko viikonloppunne tunnelma 31v vai Pariisi? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paris :) Tuota synttäripäivää joutuu odottamaan vielä hetken...

   Poista
 4. Aivan ihana huivi! Kivaa pääsiäissunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tuo on kivan klassinen ja siinä tosiaan on kaikki oikeat elementit. Hyvää pyhää myös sinne!

   Poista
 5. Mitä järkeä on päättää, että jotan on pakkio saada vain merkin takia? Eikai se ole tyylikästä? Mitä jos kaikki huivit olisivatkin olleet mielestäsi rumia, olisitko silti ostanut? Vai etkö erota tyyliä ja kauneutta vaan pelkän logon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kommentti, kiitos :) Kirjoitin tuon aika rennosti, joten tarkennus on paikallaan. Ei tosiaan ole pakko tai järkevää ostaa logon takia. Eri taloilla on klassisissa juttuja ja luomuksia, joita tykkään kerätä ihan vain rakkaudesta muotiin ja viittasivat tässä enemmän siihen.
   Ja onneksi Chaneliin voi aina luottaa - sieltä löytyy usein jotain kivaa ;)
   Rentoa pyhää :)

   Poista
  2. Ja eikö tuossa lue että joku KIVA huivi. Eli suoraan vastauksena, olisiko ostanut rumankin huivin, niin ei varmastikaan. -Mari

   Poista
 6. Todella upea huivi ja toimii samalla "matkamuistona":)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa on kyllä hieno printti, sen voi myös vaikka kehystää seinälle. Ja nuo matkamuistot ovat parhaita, niitä tulossa muutama uusi herkku lisää ;)

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)