sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Sunnuntaita

Aurinkoinen kaunis sunnuntai houkutteli tietenkin päiväkävelylle ja sain poikkeuksellisesti myös toisen puoliskon mukaan (!) Oli ihana tehdä pitkä päiväkävely kaikessa rauhassa. Kotiin tultua teimme ruoaksi uunilohta, jonka jälkeen maistuikin päiväunet. Ihanan raukea sunnuntai!

Koitan aina sunnuntaina tehdä itse ruokaa, kun siihen on kerrankin aikaa.
Tällä kertaa tosiaan vuorossa oli lohta. Medaljonkien käry ei houkutellut, joten laitoin lohen vuoalle ja kippasin päälle crème fraiche-piparjuuri sekoituksen. Lisukkeeksi oli rikottuja ohrasuurimoita ja nopeasti kiehuvassa vedessä käyneet porkkanat pinaatin kera. Näin pitäisi aina syödä. Olipas hyvää - kerrankin joku maukas ruoka on myös terveellistä! :)
Tästä riittää vielä huomiseksi lounas töihin.

Nyt lasillinen punaviiniä ja rentoutumista lehtiä lukien. Kivaa sunnuntai-iltaa!



12 kommenttia:

  1. Vaikuttaa erinomaiselta sunnuntailta, samoin kuin lohi-illallinenkin. Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä leppoisa ja rentouttava viikonloppu! Samoin sinne, kiitos!

      Poista
  2. Nam, lohta pitäisi kyllä tehdä useammin, itsekään et tosin innostu siitä kärystä. Ja todella tyylikäs olet edellisessä postauksessa, enemmän asukuvia kehiin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lohta, tai kalaa yleensä, tulee kyllä syötyä liian harvoin - pitää tsempata! Kiitos, joo ja ulkona niitä onkin ehkä vaivattominta ottaa.

      Poista
  3. Nam, herkullisen näköistä! Itse tykkään kävelylenkeistä yli kaiken, ja mies myös, ja olin joskus aikoinaan todella hämmästynyt kun kuulin että yhden mun hyvän ystävän puoliso ei tykkää kävelyistä ollenkaan. Mutta jos sun puolisokaan ei tykkää niin tämä on ilmeisestikin yleisempi ilmiö mitä voisi uskoa :) Koska oikeesti, mä en tajua tätä ollenkaan - kävelyt ulkonahan on aivan ihania, ja muutenkin ihan must sunnuntaiaktiviteetti. Eikö? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuosta tuli kyllä hyvää!
      No samoin - kävelythän ovat ihania ja terapeuttisia! Voi katsella maisemia, saa happea ja liikuntaa... Täydellistä sunnuntaina - varsinkin jos on kiva ilma. Kivaa viikkoa sinne ja tsemppiä remontin keskellä, toivottavasti loppu sujuu nopeasti!

      Poista
  4. Ilmat ovat kyllä olleet nyt ihanat kävelylenkkejä ajatellen! Kuulostaa ihanan leppoisalta teidän sunnuntai muutenkin. Minäkin pääsin nauttimaan ihanasta auringonpaisteesta!
    http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä taas kaunis viikonloppu! Niin, tekin nautitte terassilla - ihanan kodikkaan näköistä!

      Poista
  5. Toi ruoka näyttää tosi hyvältä, ja plussaa siitä että on vielä terveellistäkin!

    VastaaPoista
  6. Herkulliselta näyttävät lautasen antimet, mutta nauratti tuo "Olipas hyvää - kerrankin joku maukas ruoka on myös terveellistä! :)" Pyöräytän ruokaa tuoreista simppeleistä aineksista lähes päivittäin: terveellisyys ja maukkaus kyllä kulkevat niissä pöperöissä tiukasti käsi kädessä : )

    Kaneli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo totta, ehkä ruoasta ei saa niin helposti epäterveellistä. Mutta kun nuo kaikki herkut tuppaavat maistumaan aina niin paljon paremmin... :)

      Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)