lauantai 23. maaliskuuta 2013

Maaliskuun laukkumuisto – Balenciaga

Maaliskuun laukkumuistoksi voisi ottaa ensimmäistä kertaa lainauksen toisen puoliskon laukkukokoelmasta. Koska olen monesti lainannut tätä herkkua ja ollut toki mukana ostamassa sitä Balenciagan olkalaukkua Pariisista, niin sen voi hyvin esitellä täällä.

Laukku on hankittu merkin ensimmäisestä miesten omasta myymälästä, joka sijaitsee kivenheiton päässä Le Bon Marché -tavaratalosta rue de Vernellä. Muistan vieläkin tuon täydellisen shoppailupäivän, jonka aloitimme vasemmalta rannalta kiertäen Marain kautta kodikkaammille Saint-Honorélle, Avenue Montaignelle ja tavarataloille. Tämä aamulla nähty laukku kummitteli mielessä, joten palasimme vielä hakemaan sen illalla. Myyjät olivat huvittuneita, kun palasimme muutaman ostoskassin kanssa seitsemän tuntia myöhemmin.
Samalta reissulta Saint-Honorélta kotiutui myös lokakuun laukkumuisto, Givenchy.

Ja pitää muuten sanoa, että tuolta liikkeestä sai mahtavaa palvelua. Hauskaa on myös ollut se, että sieltä on soitettu edelleen sesonkien vaihteessa kertoen, että nyt liikkeeseen on saapunut uusi mallisto - tervetuloa tutustumaan. Voikun niitä Pariisin matkoja voisikin varailla noin vain kutsuttaessa.

Kuvia noista maisemista löytyy muuten täältä - mikäs sinne olisi palatessa katsomaan uusia juttuja ;)Opintojen aikana olkalaukut ovat olleet toiselle puoliskolle käteviä, joten niinpä tuolloinkin etsimme sellaista. Tämä onkin osoittautunut mainioksi hankinnaksi ja se on ollut ahkerassa käytössä. Laukku ei ole mitenkään liian reteä tai silmiinpistävä, mutta silti mielenkiintoinen.
Eikä nahka ole kyllä kulunut puhki, vaikka merkin laukuista usein näkee niin kirjoitettavan.Tämän väri muuttuu valossa aikalailla. Se on periaatteessa sini-harmaa, mutta taipuu välillä petrolista harmaaseen - näyttäen välillä melkein mustalta. 

Ihanaa lauantaita!
---
Bag of the month - Balenciaga

This bag is actually owned by my Friend, but I tend to borrow it a lot ;) It was bought couple of years ago from our trip to Paris, where they had just opened the first Balenciaga shop for men. That day (and actually the whole trip) was quite nice; just browsing around the city, sitting in cafés and enjoying the Spring. 
The bag itself has maintained its shape and leather texture really well during these years. So it's proven to be a good bargain, like!

10 kommenttia:

 1. Hienon värinen tuo siniharmaa ja olkalaukku-malli on hauskaa vaihtelua Balenciagalta:-) Hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä hauska väri ja malli on sopivan tunnistettava Balenciaga, mutta ei liian. Aurinkoista sunnuntaita myös sinne!

   Poista
 2. Ihana laukku ja mukava muisto laukunostoreissusta. Voi Pariisia, sinne kun taas pääsisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo oli hauska päivä :) Pariisi on kyllä ihana, voi olla että pääsen sinne piankin uudestaan. Saas nähdä...

   Poista
 3. Upea helmi! :) Tosi kaunis ja käytännöllinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo taitaa olla jo melkein klassikkomalli. Ja on kyllä tosiaan osoittautunut mainioksi käytännössä!

   Poista
 4. Upea laukku :) Ihanaa viikonloppua sinullekkin !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisella puoliskolla on hyvä maku :) Aurinkoista sunnuntaita sinne!

   Poista
 5. Oi teidän upeaa laukkuvalikoimaa vaan riittää! Näitä on ihana katsella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) No onhan noita ehtinyt jo kertyä, nyt alkaa hidastua onneksi tahti... Ja hauskaa, kun voi lainata toisen laukkua - meillä on kuitenkin vähän erilainen maku noiden suhteen.

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)