torstai 14. maaliskuuta 2013

Lontoon hankintoja osa 2

Kokosin aiemmassa postauksessa Bicester Villagen löytöjä ja tässä tulisi niputus varsinaisista ostoksista Lontoon putiikeista. Tämä on nyt ehkä vähän sillisalaatti, mutta kuvastaa toisaalta hyvin niitä asioita, joita matkoilta etsin ja hankin.

Mount Street on yksi suosikkikaduistani Lontoossa. Sieltä löytyy Lanvin, Balenciaga, pian myös Célinen oma myymälä ja kävin Louboutinillakin katsomassa Chris Spike iPad-koteloa... 
Vakiopaikka on myös Marc by Marc Jacobsin myymälä, josta löytyy aina hauskaa pikkusälää. Nyt alakertaan oli avattu Bookmarc-puoli, jossa on toimistotarvikkeita ja mm. hienoja kutsu- & kiitos-kortteja.
Vastaava myymälä taitaa löytyä mm. Pariisista ja New Yorkista. Mukaan lähti muistikirja, värikyniä sekä höpsö I Love You -palapeli.


Palapeli koottuna

Kaupunkilomilla käyn yleensä myös perusmyymälöissä kuten H&M:llä, Zarassa ja COS:illa, koska niistä löytyy aina vähän erilaisia malleja kuin mitä Helsinkiin otetaan. Piipahdan mielelläni myös mm. Massimo Dutin, Zara Homen ja Uniqlon liikkeissä, joita ei vielä meille ole rantautunut. 
Viimeisestä päivittyi vaatekaappiin perus t-paitoja ja sekä muutamat farkut. Harmi, että myymälässä oli jo niin paljon kevätvaatteita, enkä saanut tällä kertaa hankittua neuleita...
Uniqlon perusvaatteet ovat hyvälaatuisia ja pilkkahintaisia - kannattaa tutustua, jos et vielä ole testannut!


Kosmetiikkaa tai tuoksuja löytyy toki myös aina tarvelistaltani. Päivitän yleensä joitakin juttuja jo kaupungista ja loput sitten kentältä. Pääsin viimein testaamaan esimerkiksi Tom Fordin uusinta Noir-tuoksua, joka ei ollutkaan niin mausteinen kuin mainoksissa oltiin lupailtu. Sen sijaan Shu Uemuraan voi aina luottaa, joten mukaan tuli päivävoide. Myös merkin uudet puhdistusöljyt houkuttivat.


Shoppailukaupunkien runsasta valikoimaa pitää aina hyödyntää ja etsiä matkojen välillä löytyneitä himotuksia livenä. Minulla olikin mielessä aiemmin poimiani asusteaarteita Guccilta... 


Niinpä kävin katsomassa ja sovittamassa yhtä rannekorua. Se oli vielä hienompi livenä, joten hankin sen jo toiveikkaana kesä mielessä. Hopeanauhassa on siis kauniin sinisiä puolijalokiviä (mm. lasuurikiveä) ja Guccille ominaisesti bambua. Tällainen helminauha on aika hauskaa vaihtelua nahkaisille tai metallisille malleille ja huokuu tosiaan kesää. 

Myös tuo sininen väri 'lumosi' - eikö kivistä sanota, että pitää valita sen värinen, jonka 'energia' tuntuu omalta? Googlasin huvikseen määritelmiä ja kappas - siniset kivet ovat jousimiehen horoskooppikiviä (just...), ei vienyt intuitio taaskaan harhaan ;)



Tässä yritys saada kuvaa korusta kädessä. Miten oman käden kuvaaminen voikin olla niin vaikeaa... :)

Nyt alkaa matkalaukku siis olla purettuna ostoksista - säästin vielä yhden herkun loppuviikolle. Tältä reissulta en ostanutkaan yhtään laukkua, tavallaan...

Mitä sinä yleensä hankit tai päivität mukaan reissuilta? 

34 kommenttia:

  1. Hienoja hankintoja ja jep, Uniqlolla on todella paljon hyviä perusvaatteita, itse olen ostanut Nykistä. Ja kaunis koru, sopii kesään viimeistään =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se Nykin myymälä on mahtava ja Uniqlolta löytyy kyllä hyviä perusvaatteita!

      Poista
  2. Onpas kiva rannekoru. Täällä ihastuttiin siihen heti.

    Itse ostan reissuilta yleensä vaatteita, löydän paremmin etenkin Briteistä ja Irlannista kuin Suomesta sellaisia vaatteita joita haluan. Vakiona Irlannista lähtee mukaan viskiä pullo tai kaksi sekä kosmetiikkaa kuivashamppoon ja muiden hiusjuttujen muodossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuo koru kiinnitti heti huomioni Guccin sivuilla. Ei tosiaan tarvitse mennä kauas, että löytyy jo tosi erilaisia vaatemalleja!

      Poista
  3. voihan nenä miten kivoja juttuja!
    mukavaa päivää sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nämä olivat hauskoja päivityksiä! Hyvää viikonloppua!

      Poista
  4. Oooh, I'm a sucker for nice stationery! Hauska aina katsoa kivat paperiosastot kauniine vihkoinern ja kynineen. :)
    Ja Uniqlo saisi edes avata nettikaupan Suomeen!

    Gloria

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Tuo Marcin valikoima on kyllä oikein hauska, kannattaa katsastaa se. Yksityiskohtia :)
      No saisi kyllä! Kivaa viikonloppua!

      Poista
  5. MJ:n palapeli on ihana :)

    -H

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Kävitkö Nina'sissa katsomassa uutta Céline-erää?

      Poista
  6. Tosi rumalta näyttää toi käsikoru sun kädessä.
    Näyttäis PALJON paremmalta mulla, siis mega-paljon !

    Laitanko sulle osoitteeni ?

    Ihana toi palapeli, suloinen. Voit laittaa sen, jos haluat, samaan kuoreen.

    ps aina kannattaa yrittää, jos vaikka tärppäis

    Mä viime vuosina olen seonnut reissuissa, lähes kokonaan. Koska tällä hetkellä elämäni on tosi hektistä, vapaata omaa aikaa, esim että lähtisin kaupungille pyörimään ei käytännössä ole juurikaan mahdollista. Lomalla kun yhtäkkiä on aikaa ja olemme kaupoissa, tulee ihan Liisa Ihmemaassa -fiilis. Oltiin n vuosi sitten Emiraateissa ja ostin ihan hölmöjä juttuja 60 kg. Oltiin etukäteen ostettu paluuseen oikeus 1 matkalaukkuun, BT.llä pitää maksaa matkalaukuista ja niitä voi ostaa jälkikäteen samalla hinnalla. Pari pv perillä ostettiin toiseen matkalaukkuun oikeus ja vuorokautta ennen paluuta vielä kolmanteen. Mitään ei pitänyt ostaa.

    Laukkujen sisältö oli niin sekalainen. Tauluja, verhoja, niitä verhojen tupsuja ( joo,älä kysy, en ymmärrä itseäni ja niitä ostettiin vielä monta.... huh huh ) keksiä ( jotahan ei Suomesta saa ), paljon kosmetiikkaa, uimapukuja, yleensäkin erilaisia vaatteita, todella kivat pipot kaikille ( maa jossa ei ole ikinä kylmä myydään kauniita pipoja ), mausteita ( lause halpaa kuin saippua ei kerro koko edes osaa asiasta ) koruja ja tosi kiva korulipas. Ja taatusti 100 asiaa jäi mainitsematta.

    Tosi hyvin nykypäivänä saa selville mikä on maan erikoisuun ja niitä yleensä ostetaan. Poikalapsen äitinä olen huomannut sen että Suomessa on panostettu prinsessa-vaatteisiin, esim Emiraateissa homma on aivan toinen. Sieltähän niitä suloisia settejä tulee tuotua.

    Amerikassa kun käyn olen aina ostanut paljon, tosi paljon kosmetiikkaa ja vaatteita. Muistan yhdenkin kerran kun ostin 15 mekkoa. Tänä päivänä, kun nettikauppa kukoistaa ei kannata matkalaukkuja täyttää shampoolla, kun sen saa monta kertaa jopa ilman postimaksuja kotiin kannettuna vain muutaman euron kalliimmalla hinnalla. Tai jopa halvemmalla.

    Esim Köpiksestä kun lähdettiin juhannuksena ostin lamppuun varjostimen ja todella suloisen eväslaatikon ja kumpikin ovat edelleen alkuperäisissä laatikoissaan, kun ei ole tullut käyttöä.

    Less is more. Paitsi Emiraateissa, jossa on oikeuskin sekoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että sinun kommentti on pidempi kuin varsinainen postaus ;) Kiitos, vaivasta!
      Ja kiitos - nyt minulla ei ole huonoa omaatuntoa matkoilla shoppailusta! :)
      Minun pitäisi kyllä päästä kokemaan Dubain ale-festarit... Ei muuten ihme, että siellä on panostettu poikalasten vaatteisiin.

      Poista
    2. hmm. laatu korvaa määrän, myös kirjoituksen tasossa.
      Kyllä !!! Sun pitää päästä Dubaihin, festarit ovat joka vuosi about samaan aikaan.
      Oltiin viimeksi maaliskuun alkupuolella ja alealan loppuminen ei yllä olevan listan mukaan vaikuttanut millään tavalla.
      Kylästä löytyy aina jotain halpaa.
      http://www.dubaicalendar.ae/en/event/events/dubai-shopping-festival-2013.html
      Olen nyt käynyt 3 krt maassa ja hullummaksi mun ostamiset vaan menee.

      Poista
    3. No tiedä häntä...

      Tuo pitäisi kyllä varmasti jokaisen itseään kunnioittavan shoppaajan kokea.. Minkäsmoisia alennuksia tuolla on?

      Poista
    4. Mä en muuten ole ikinä ollut noissa alkuvuoden aleissa. 2 krt ollaan oltu just tähän aikaan ja kerran ennen joulua.

      Mutta yhteistä kaikille kerroille on ollut se että meikäläinen on pimahtanut ihan täysin ja ostanut järkyttävästi kaikkea tosi tarpeellista. Itse asiassa joka kerta olen ostanut jotain talveen liittyvää, 2 ekalla kerralla ostin talvikengät ja nyt vuosi sitten ostettiin ne pipot, siis ainakin noi talvijutut. Taatusti enemmänkin on tullut ostettua.

      Nyt vuosi sitten ostin kasan ballerinoja, maksoi n reilu 10 euroa pari. Nahkaa, ihanat jalassa ja kauppa oli aika hieno. Siis minulle myyjä sovitti kengän jalkaan ja ehdotteli värejä. The palvelua ! Eli vaikka ei nyt kuumimpaan ale-aikaan osuiskaan, kyllä sieltä pääsee rahoista ilman loistavasti muutenkin. Suosittelen lämpimästi !

      Poista
    5. Pitää siis ehdottomasti minunkin testata! Kivaa sunnuntaita!

      Poista
  7. Kivoja ostoksia nääkin! :)

    Mä hamstraan yleensä kosmetiikkaa sen kaikissa muodoissa. Aasiasta päin mun ei tule ostettua oikeastaan mitään, lännestä taas ostelen lisäksi vaatteita ja asusteitakin. Reissuja tulee sen verran usein, että sinänsä ei tarvitse hankkia varastoon mitään, hankin sitä mukaa kun tarpeita tulee. Kosmetiikka on ainoa, joka aiheuttaa lievän sekoamisen. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Niin, itselläni tulee aina vähän sellainen kun-ei-sitä-tiedä-koska-taas-pääsee -fiilis, niin tulee aina vähän haalittua kaikkea :) Joo, samoin - mutta nyt katsoin kosmetiikkavarastoa (josta löytyy lempituotteita sitä varten, kun se kaapissa oleva joskus loppuu) ja tulin siihen tulokseen, että en oikeasti voi ostaa juurikaan täydennystä sinne...
      Ihanaa viikonloppua!

      Poista
  8. Ihan täydellinen toi koru!! Ihana. Kivoja hankintoja olit tehnyt. Riippuu vähän fiiliksestä, mitä reissusta tulee hankittua. Onpa niitä sellaisiakin reissuja, etten ole ostanut oikeastaan mitään. Okei, aika harvoin kylläkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota korua en tosiaan malttanut jättää :)
      Niin, eihän sitä aina tarvitse ostaa, vaikkakin minua vähän vaivaa tosiaan tuo, jos en pääsekään piiiiitkään aikaan reissuun... :)

      Poista
  9. Vaude mitä hankintoja! Toi rannekoru on kyl todella ihana, tulee mieleen ne sellaiset korut mitä hankkii aina matkoilta taiteen täyteen ja sitten ne on pakko aina säilyttää kun niihin liittyy niin paljon muistoja :P itse ostan vähän kaikkea mitä nyt satun löytämään. Saattaa olla et ennen matkaa katson joitain nettisivuja läpi jos löydän jotain mitä on ihan pakko löytää. Niin ja tietty kosmetiikkaa on aina pakko ostaa tax freestä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näistä ostoksista muistuu kyllä kivasti mieleen tehdyt matkat!
      Kuulostaa tutulta :)

      Poista
  10. Ihania ostoksia ja tuo käsikoru sopii sulle tosi hyvin! Mullekin tarttuu yleensä matkoilta mukaan kosmetiikkaa, vaatteita, kenkiä ja jos hyvin käy niin joku ihana laukku. Korujakin ostan, mutta yleensä ne ovat kultaisia tai hopeisia, ei niinkään ns. pukukoruja. Dubai on paras paikka koruostoksille ja siellä jos missä minä sekoan ;)

    http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tuo tuntui kyllä heti omalta :)
      Dubai pitäisi kyllä ehdottomasti kokea!
      Kivaa viikonloppua ja hei, tervetuloa 100. Google-tilin jäsen - kiitos! :)

      Poista
    2. Ai olin sadas? Hei jee!! Kivaa viikonloppua!

      Poista
    3. Kyllä! Ihanaa viikonloppua myös sinne!

      Poista
  11. Ostokseni riipuvat todella paljon kohteesta. Aasiassa vakioita ovat Uniqlo ja Muji, joka on kiva lifestylekauppa. Singaporessa on hyvä Tory Burchin myymälä, josta on lähtenyt mukaan eräskin pari kenkiä. Lontoon reissuun on enää viikko ja listalla on: Burberry trenssi, penhaligonin tuotteita, Cadburyn cream eggsejä, lehtiä, kirjoja, Harrodsin jasmiiniteetä... Muistikirjat ovat ihania! Niin kuin tuo uusi rannekorusikin! Mrs MK

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa mahtavalta :) Kiitos, käy katsastamassa tuo Bookmarcin valikoima!
      Ihanaa Lontoon matkaa!

      Poista
  12. Yllätys, yllätys - minä kahlaan aina läpi paikalliset vintage-liikkeet, jos niitä siis löytyy... ;) Muuten pyrin ostamaan jotain, mitä saa vain siitä paikasta - jotain paikallista spesialiteettia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Arvasin - suurkaupunkien vintage-tarjonta on kyllä varmasti huima!

      Poista
  13. Mahtavat värit rannekorussa!

    Hmm, yritän matkoilla käydä liikkeissä, joita meillä ei ole/nettikauppa ei toimita Suomeen. Jostain syystä huiveja on tullut hamstrattua kaikkein eniten, lähes jokaiseen kalliimpaan huiviini liittyy matka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuo sininen kyllä lumosi :)
      Itselläni myös nuo asusteet tuppaavat olemaan matkojen ykkösjuttu.
      Toivottavasti häntäluu voi jo paremmin!

      Poista
  14. Kivoja ostoksia olet tehnyt!

    Minä käyn yleensä liikkeissä, joita ei löydy Suomesta. Vaateliikkeiden lisäksi myös sisustusliikkeissä, ja tämmöisenä lukutoukkana heikkouteni on kirjakaupat. Jos on aikaa, mielelläni pyörähdän myös markkinoilla/kirppiksellä etsimässä aarteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo - niin totta, tuosta puuttuu kirjakaupat! Kävin toki taas mm. Waterstones-kaupassa.
      Varmasti kirppareilta ja markkinoilta löytyy vaikka mitä aarteita - valikoima on niissäkin varmasti aivan eri luokkaa!

      Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)