maanantai 22. heinäkuuta 2013

Helsinkiin rantautuneet uudet brändit

Iloitsinkin aamun postauksessa kesätunnelmien lisäksi jo syksyn uusista tuulista ja tänään huomasinkin niitä lisää. Kuten aiemmin keväällä kirjoiteltiinStarbucks avaa nyt alkusyksystä kahvilan keskustan Akateemiseen Kirjakauppaan. Nyt tulleet teippaukset piristävät jo kummasti katukuvaa. 


Jee, Starbucks asettuu viimein Espalle.

Toinen Helsingin brändilisäys laukkuystäville on Luxbagin valikoimiin juuri tulleet Lanvin ja Givenchy. Ainakin tänään myymälässä oli Antigonaa mustana & harmaana ja muutama muukin herkku Givenchyltä. Myös Lanvinin ylellisiä ja elegantteja laukkuja löytyy nyt.


Givenchyn, Célinen ja Lanvinin uutuuksia.

Hauskaa, että tännekin tulee vähän enemmän valinanvaraa ja vastapainoa perinteisille paikoille ja jutuille.

11 kommenttia:

 1. Mä en ole aivan varma kumpi tällä hetkellä on isompi himotuksen kohde: Mocha Frappuccino vai Antigona ;) Mutta molemmille tervetuloa Suomeen. Kohtalon ivaa on kylläkin se, että Starbucks avaa juuri nyt kun itse muutin pois pääkaupunkiseudulta. No, onneksi työ tuo Helsinkiin syksyllä jokusenkin kerran -taidan tietää minne sovin kaikki mahdolliset tapaamiset toimiston sijaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vosiko ne yhdistää - jonottaa Frappuccinoa Antigona kädessä? ;)
   No, mutta ei tarvitse enää lentää saadakseen Starbucks-elämyksen.

   Poista
 2. todellakin mukavaa, että suomeenkin alkaa pikkuhiljaa rantautua kansainvälisiä brändejä sekä ketjuja ! ja muutenkin, esimerkiksi juurikin turun keskusta on viimeisen parin vuoden aikana uudistunut huimasti - uusia ravintoloita ja kauppoja, ja uusittuja liiketiloja :-) tuo vähän kansainvälisempää, ja jollain tapaa houkuttelevampaa ilmettä kaupunkiin kaikki tälläinen uusi & "ihmeellinen" !:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä uusia, kivoja kauppoja Turkuun on tullut?

   Poista
  2. No on, vaikka kyllä Lontoossa on vähän ihanampaa olla, tavallaan ;)

   Anonyymi, Siiri varmaan tarkoittaa yleisesti viime vuosina tulleita uusia kauppoja ja paikkoja.

   Poista
  3. Jep, siis ihan yleisesti uudistunutta Hansakorttelia : Cubus, Jenny's Store, Promod, uudistunut H&M jne :-) Sekä esim Skanssiin rantautunut BikBok :-) Ja mitä näitä nyt on !

   Poista
  4. Niin ajattelinkin - hauskaa tosiaan, että niin lyhyessä ajassa Turkuunkin on tullut vaikka mitä uutta! Harmi vain, että Nina's sulki ovensa siellä...

   Poista
 3. On kyllä ihan huippua, että Suomeen saadaan uusia kansainvälisiä merkkejä. Olen kuolannut mm. tuon Antigonan perään viimeisen vuoden, että eipä juuri tarvitsisi tällä hetkellä mennä laukkuostoksille merta edemmäksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä tosi kiva juttu - Starbucksia on odotettu! Ja kiva, että Luxbag tuo koko ajan uusia hyviä merkkejä lisää valikoimiin, jee! Sinne vain edes katsomaan sitä, se on kyllä hieno laukku!

   Poista
 4. Upeata, että nykyään voi Suomessakin käydä ihan kivijalkakaupassa "sovittamassa" mitä upeampia laukkuja. Ettei tarvitse ainoastaan vain netin välityksellä ihailla tai arvailla, onko laukku luonnossakin yhtä kaunis kuin kuvissa. Merkkivalikoima on laajentunut kyllä hurjasti, täältä Tampereeltakin löytyy nykyään Cottonilta vaikka mitä herkkuja ( Rag&Bone rantautuu pian!) mutta vielä täytyy Helsinkiin asti lähteä ihailemaan näitä todellisia luksusmerkkejä :)

  Voi miten upea tuo Luggage aina ja yhä edelleen on! Ja Starbucksiin uskaltaa varmaan sisälle vasta parin kk päästä avajaisista, että välttää sen suurimman ruuhkan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä huippua! Ajatus siitä, että näkee Voguessa jonkun kivan jutun ja voisi mennä katsomaan sitä heti livenä on tosiaan vielä aika vieras. Cotton on kyllä mahtava, kävin siellä juuri Tampereen vierailulla - hauskaa, että sinne tulee myös lisää tarjontaa!
   Niin se on totta, että alkuhuuma voi olla aikamoinen, voin varata paikkaa jonosta ja laittaa viestiä, kun voit hypätä junaan ;)

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)