perjantai 4. toukokuuta 2012

Holy Moly

Dolce & Gabbana on tuotteistanut monta peri-italialaista juttua, yhtenä niistä katolilaisuuden. Tämäkin koru nimittäin muistuttaa paljon rukousnauhaa, vaikka sillä ei ole mitään tekemistä katolilaisten käyttämän ruusukon kanssa. Joka tapauksessa se on kaunis ja hauskan erilainen, ja toimii oikeastaan ennemminkin kesäkoruna, jonka voi ottaa taas pian käyttöön pellavapaitojen kanssa.6 kommenttia:

 1. Koru on tosi hieno!! Erikoista on kyllä tuo, että se muistuttaa todella paljon rukousnauhaa, ja että se on täynnä kristillistä symboliikkaa. Tuotteistettu katolilaisuus on kyllä hyvin osuvasti sanottu!! ;) Ristikin on eräänlainen brändilogo. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, koru on ainakin runsas kaikkine symboleineen ja tuo vaihtelua klassisempien korujen rinnalle. Leppoisaa lauantaita!

   Poista
 2. Mikä tuosta tekee ei-rukousnauhan? Se että siinä riippuu pari ylimääräistä riipusta? Tuohan on täydellinen jäljennös ruusukosta helmien määrää ja sijoittelua myöten vaikka väität ettei sillä ole mitään tekemistä sen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, tarkoituksenani oli siis sanoa, että korun merkityksellä ja käyttötarkoituksella ei ole enää mitään tekemistä alkuperäisen ruusukon kanssa, vaikka se siitä melkein suora jäljitelmä onkin. Taustalla tosiaan DG:n harrastama (välillä hieman provosoivakin) tuotteistaminen;) Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 3. aivan ihana! mistä tommosen löytäää ja mihin hintaan? :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löysin tuon Dolcen omasta liikkeestä, mutta ehkä jostain nettikaupoista voisi myös saada:) Hinta taisi olla siinä 150 euron kieppeillä...

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)