maanantai 30. huhtikuuta 2012

Vappukukka


Nyt kevät on virallisesti täällä, kun juhlitaan jo vappua. Hurjan nopeasti on alkuvuosi mennytkin, hui! Kohta on juhannus... Illalla suunnitelmissa on piipahtaa parinkin eri ystävän luona skoolaamassa keväälle, nauttimasta hyvästä ruoasta ja seurasta. Hauskaa myös vähän laittautua juhlan kunniaksi. En hirveästi fanita miesten perusjuhlapukeutumista (puku, kauluspaita, kravatti), koska se yhdistelmä on niin tylsän tavallinen. Jätän mieluummin kravatin kotiin, etiketin niin salliessa, ja koristelen pikkutakin liepeen vaikka tällaisella rintaneulalla. Teeman mukaan tuota voisi kai nimittää vappukukaksi, vaikka tämä ei kyllä tuekaan tärkeää lastensuojelutyötä, toisin kuin se oikea, Suomen vanhin hyväntekeväisyysmerkki.

Vappuunkin liittyvä värikkyys on ollut voitokasta myös maailmalla. Suomalainen suunnittelijatrio Siiri Raasakka, Tiia Siren ja Elina Laitinen voittivat pääpalkinnon miestenmallistollaan viikonloppuna järjestetyssä Hyères International Festival of Fashion and Photography 2012 -kilpailussa. Tuomaristossa istui mm. Yohji Yamoto ja i-D-lehden perustaja Terry Jones. Lue lisää värikkäästä kokoelmasta tästä. Mahtavaa, onnea tytöille!

Aurinkoista, kuplivaa ja tyylikästä vappua!


14 kommenttia:

 1. Hauskaa vaihtelua perusjuttuihin, tuohan taitaa olla yksi niistä Lanvinin klassikko-ideoista, ainakin vastaavia rintakukkia on ollu niiden mallistoissa jo pitkään:) Ja iloista vappua sullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuota on ollut jo hetken mallistossa ja siitä onkin nähty jos jonkinlaista versiota. Viimeisimmissä on pienet kuutiot neulan päässä. Aurinkoista vapun jatkoa!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Marjukka :) Toivottavasti vappusi oli juhlantäyteinen ja pääsit ulkoiluttamaan päivitettyä ylioppilaslakkiasi!

   Poista
 3. Tämän vappukukan huolisin minäkin rintapieleen. Iloista vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Vaikka siellä ei vappua tunneta, niin toivottavasti pääsit rentoutumaan ja alkuviikkosi on ollut keväinen!

   Poista
 4. Aurinkoista ja ihanan kuplivaa vappua sinullekin! =)

  VastaaPoista
 5. Luulin että Chanelilla on parhaimmat rintakukat, mutta tämäkin on ihana.
  Iloista vappua!

  Marde

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin katsoa mitä sieltä löytyy, kiitos vinkistä! Kameliakin olisi raikas koriste... Kiitos, ja iloista vapun jatkoa myös sinne!

   Poista
 6. Kaunis! Ja eikös alla olevan laatikon suunnitellut suomalainen?
  Vappua, M!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota en tiennytkään... Muistan vain, että Alber päivitti tuon värin ja logon taas käyttöön, mutta tuo olisi hienoa! Toivottavasti sinulla on ollut ihana vappu!

   Poista
 7. Nice Detail:)

  http://birkinboy.blogspot.com

  VastaaPoista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)