sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Gucci shop-in-shop Stockmannille?


Gucci Pre-fall 2012/2013 mainokset/Gucci.com

Kaverini bongasi sattumoisin Stockmannin sivuilta mielenkiintoista tietoa sisältävän työpaikkailmoituksen. Otsikko kertoo oleellisen: Gucci-shoppimyyjä Helsingin tavaratalon naisten asusteisiin.

"Avaamme uuden upean Gucci-shopin Helsingin tavarataloon loppukesästä 2012.
Haemme nyt Helsingin tavarataloon naisten asustetiimiin Gucci-shoppimyyjää vakituiseen (30h/vko) työsuhteeseen. Työsuhde alkaa heinä-elokuussa 2012." Stockmann.com

Muillekin kuin uutta työpaikkaa haikaileville tuo on iloinen uutinen ja aukeaminen on jo aika lähellä! Nyt tulee siis Guccia joka paikasta, kun sitä löytyy myös syksyllä aukeavasta Mikonkadun The Collage Shopin valikoimasta. Kun merkki ei ole saanut mieleistään liiketilaa arvopaikoilta, esimerkiksi Pohjoisesplanadilta, Suomen markkinoiden valtaus alkaa siis näin, Gucci.com-verkkokaupan lisäksi. 

Luulenpa, että shopista tulee suht saman kokoinen kuin nyt katutasossa oleva Korsin seinä. Toivotaan, että Stockmann osaa kiinnittää huomioita myös yksityiskohtiin ja ottaa muitakin uusia merkkejä jatkossa valikoimiinsa.   

Edit/Ilmeisesti pisteelle tulee pelkästään koruja ja kelloja, joten saamme jäädä vielä odottelemaan laajempaa asustevalikoimaa, höh höh.

23 kommenttia:

 1. Oho, vaikka Gucci ei olekaan omia lempimerkkejä, niin silti ihan mielenkiintoinen juttu:-) Jännä nähdä minkälainen siitä sitten tulee..

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti avaavat myös miehille oman gucci shopin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, mutta tuo voi vaatia vähän enemmän aikaa... :)

   Poista
 3. Jes, huippua! Kiva kun Suomeenkin alkaa pikkuhiljaa kantautua luksusmerkkejä :-) Ralph Laurenia odotellessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kiva, että saatavuus paranee koko ajan, ihan reilua ;)

   Poista
 4. Wau, loistouutisia!! Jo oli aikakin! :D Olen samaa mieltä siitä, että laukkuvalikoima stockalla vaatii kehitystä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on! Sitä on odotettu ja huhuja omastakin liikkeestä on liikkunut välillä. Hyvä saada päivityksiä Stockan (ja Helsingin) valikoimiin!

   Poista
 5. Hieraisin silmiäni muutaman kerran kun näin tämän postauksesi. Totta se sitten on. Toivon suuresti, että Gucci pääsisi hyvälle ja arvokkaalle paikalle Stokkan laukkuosastolla. On pari kertaa jäänyt laukku Stokkalla ostamatta, kun on nähnyt miten merkkilaukut kierivät lattialla asiakkaiden käsittelyssä. Itse haluan laukkua ostaessani että se on perfect kun sen ostan, eikä siinä ole naarmuja jos ei kuulu olla. Huonoa on ollut myös se, että kun on kysellyt hoito-ohjeita laukun hoitoon, on annettu väärät tai ei olla osattu sanoa mitään. Tästä syystä pidän hiukan huonona asiana sitä että Gucci saa oman shoppinsa Stokkalle. Toivottavasti saa sitten oman ammattitaitoisen myyjänsäkin ja hiukan sellaista omaa arvokkuuta. Mulberryhän Stokkalta lähti pois siitä syystä, että myyjät antoivat vääriä hoito-ohjeita ja laukkuja alkoi mennä pilalle ja reklamaatioita sadella.
  No, mutta nyt vaan odottelemaan että Shoppi aukeaa. Ja mitä kaikkea siellä sitten myydään. Varmasti on rajoitetut valikoimat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, siinä oli melkein yhtä paljon ihmettelemistä kuin Saint Laurentin nimenvaihdoksessa...
   Niin itsellenikin hiipi mieleen tuo Mulberry-esimerkki. No kunhan eivät pakkaa laukkuja tms. muovikassiin kuten aiemmin.... :) Varmaan valikoimasta löytyy koruja, huiveja, vöitä ja ehkä jopa joitain laukkuja?

   Poista
  2. Voisihan sieltä sitten jonkun laukun tai asusteen ostaakin, jos sen saisi suoraan varastosta eikä siitä hyllyltä, missä kaikki ohikulkjat ovat sitä hipelöineet.

   Siis mulla oli huvittavinta kun ostin jokunen aika sitten sieltä 600e Burberryn laukun, minkä tosin palautin myöhemmin, niin se pakattiin HERKUN MUOVIPUSSIIN. Se tunne oli kyllä aikamoinen oston jälkeen...

   Poista
  3. :) Sama kävi hyvälle ystävällenikin. Mutta ehkä he panostavat nyt myös tuohon ostoelämykseenkin, kun sinne palkataan oma myyjäkin.

   Poista
 6. Ohhoh,mikä uutinen!! Hienoa,että Suomeen tulee koko ajan enemmän ja enemmän merkkejä. Gucci on tosin mielestäni jo vähän "nähty", eikä sytytä itseäni juurikaan. Olen samaa mieltä Anniinan kanssa, toivottavasti tämä tuleva myyjä saa kunnon koulutuksen merkkiin ja kaikkeen siihen liittyvään, tosin pahoin pelkään...Ehkä olen turhan skeptinen,katsotaan mitä tulevan pitää :)

  - H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, ja mä kun luulin, että aurinkoinen juhannusaatto oli se viikonlopun iso juttu ;)
   Ehkä ei pidä olla niin skeptinen, kivastihan Stocka on petrannut muodissa...

   Poista
 7. Tuosta Stockan myyjien koulutuksesta piti sanoa että riippunee Stockan ja valitun myyjän lisäksi aika paljon myös siitä miten suurella panostuksella shop in shopin merkki, eli tässä tapauksessa Gucci, on mukana: esimerkiksi Lancelin shopista minulla on ollut hiukan sisäpiiritietoa ja siihen on todella panostettu Ranskasta käsin- mikä on minusta myös näkynyt. Muutoin olen kirjoittajien kanssa samaa mieltä Stockan palvelusta (myös muualla kuin laukuissa viime aikoina...), mutta muistetaan myös tämä toinen puoli asiasta. Ehkä Suomi ei onnistu olemaan riittävän panostuksen arvoinen maa joidenkin merkkien silmissä, tai jotain. Toinen kysymys sitten on kannattaako puolinaisesti lähteä mukaan ollenkaan...
  Mutta hauska uutinen, toivottavasti kaikki sujuu niin kuin pitäisikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lancel on kyllä onnistunut kivasti tuossa shopissa, varsinkin sen jälkeen kun se muutti nykyiselle paikalleen.

   Niin, tässä nyt ei ole onneksi kyse merkittävistä asioista. Kokonaisuudessa on mahtavaa, että molemmat talot ovat lähteneet tähän satsaukseen. Totuus on, kuten sanoit, että Suomi on aika marginaalinen markkina ja pitää olla kiitollinen, että meille on tullut näinkin paljon tarjontaa :)

   Poista
 8. Sisäpiirin tieto kertoo että kyseessä on korushoppi. Ei siis laukkuja tai mitään mielenkiintoista. Aika kökköö jos näin on..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok, no höh. Innostuin jo hieman :) Toivotaan, että sinne tulisi edes kevyesti asusteita, huiveja tai vöitä...

   Poista
  2. Tää on nyt kyllä pakko selvittää! :D

   Poista
  3. Vinkki pitää paikkaansa. Shopissa tullaan myymään nyt ainakin aluksi vain kelloja ja koruja.
   Ehdin jo haaveilla uudesta laukusta. :)

   Poista
  4. Ok, hyvä tietää. Höh, niitähän saa jo Mikonkullasta, joten ei siis mitään järisyttävän uutta tulossa. Ainakaan vielä...

   Poista
 9. Ja jos eivät suomalaiset osta..niin ainakin ulkomaalaiset..venäläiset kenellä on rahaa.. ;) hyvä hyvä että Helsingistäkin saa muutakin kui LV

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin olisihan se kiva saada tänne vähän enemmän kansainvälisiä merkkejä...

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)