tiistai 5. kesäkuuta 2012

Talikko, halkopino ja itikat

Kävin vasta menneenä viikonloppuna avaamassa kesäkautta mökillä ja tässä hieman tunnelmia siitä. Mukavaa vastapainoa edellisen lauantain 5th Avenuen ruuhkalle ;) Tekemättömien töiden lisäksi myös itikat olivat jo odottamassa, joten kukkien istuttaminen muistutti hieman tietynlaista survivor-haastetta. Joko kesäloma on näkyvissä ja kuuluuko siihen mökkiviikonloppuja tai maakuntamatkailua? Itse nautin suuresti kesä-Suomesta ja sen maisemista, rentouttaa mahtavasti arjen keskellä.
Lauantain ilma ei ollut ihan niitä kesäisempiä, mutta maisema ilahdutti silti


15 kommenttia:

 1. Ihana tunnelma näissä kuvissa! Nyt ei muuta kuin odottamaan niitä helteitä. Meillä alkaa kesäloma juhannuksena ja ei vieläkään tietoa ollaanko saaristossa vai ulkomailla :o Ainoa mikä ensi kesänä on varmaa on että Madonnan keikan aikaan olen Helsingissä, siitä lähdetään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan tosiaan, että ilmat lämpenisivät, niin tulisi vähän kesäisempi fiilis! Ehkä ihan hyväkin, ettei suunnittele lomaa niin täyteen.. Joo Madonna on varmaa myös täällä, ainakin Tel Avivin avauksen kuvat ja setlist näyttivät lupaavalta!

   Poista
 2. Ihania kuvia! Kivaa vastapainoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ihan kiva saada tänne välillä vähän vaihtelua ja monipuolisuutta ;)

   Poista
 3. Ihanan perinteisiä landekuvia - erityisesti pumppukuva toi muistoja mieleen!
  Meillä on kesäpaikan rakennus saaristoon meneillään, ensimmäinen vaihe on valmis ja nyt chillaillaan, eli tänä kesänä ei edistetä asiaa yhtään, ettei lyhyt kesä mene siinä, kun työmiehet paiskovat hommia tontilla. Mutta vene saatiin vihdoinkin eilen vesille, joten se on kesän merkki!
  Meillä on kesäsaaressamme sellainen harvinainen luksus kuin lämmitetty uima-allas, joten vaikka merivesi on vielä kylmää ja loppukesästä tulee sinilevää :(, on uiminen aina mahdollista - tärkeää varsinkin lapsille, ei käy aika pitkäksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wow Gloria, kuulostaa iiihanalta, ihan täydellistä! Mutta siis miten saatte veden sinne saareen uima-altaaseen, jollain "vesi-laivalla" vai? Koska me ollaan unelmoitu tosta mutta mä en ainakaan itse ole ymmärtänyt miten se käytännössä toimii.

   Poista
  2. Se on 25 metrinen allas ja saaren asukkaiden yhteiskäytössä, eli meidän ei tarvitse huolehtia kuin kaikkien palveluiden vuosimaksusta. ;)) Mutta sen verran voin kertoa, että saarella on oma vedenpuhdistamo ja altaan vesi on siis puhdistettua merivettä.

   Poista
  3. Kuulostaa todellakin hienolta ja vaivattomalta - luksusta! Ihan hyvä, että saa välillä nauttiakin urakan lomassa, syksyllähän on ehkä vähän aikaa edistää taas jotain, kun paras lomasesonki on hiipunut ;)

   Poista
  4. ^Gloria kiitos vastauksesta - voi teitä onnellisia, kuulostaa kyllä aivan ihanalta, oooh... Tuumasta toimeen - ei muuta kuin tulevissa juhannusjuhlissa sitten lobbaamaan meidän saaren asukkaille tätä ideaa ja sopimaan siitä kenen tontille se vedenpuhdistamo pykätäänkään ;)

   Poista
 4. Voi ihana, mitä kuvia, tuli niin kesäfiilis! Tosi mukava kesäpaikka sinulla näyttää olevan. Meidänkin kesään kuuluu (toivottavasti) mökkeily koti-Suomessa, mutta myös loma ranskalaisessa villassa. Odotan viimeistä ehkä kuitenkin ehkä himppasen enemmän :-).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että ehditte nauttimaan myös Suomen kesästä, mutta tuo villa kuulostaa kyllä myös oikein hyvältä, käy ;)

   Poista
 5. Urbaanina stadilaisena ja ötökkäallergisena minua ei saisi noihin masemiin =D Maakuntamatkailua on tullut harrastettu kesälomilla, mutta majoitus on hotellissa ja kohde kaupungissa ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy se niinkin, ainakin on vaivattomampaa! Toivottavasti ei ole paha allergia, kun noita ötököitä kuitenkin riittää kesällä joka kolkassa maata!

   Poista
 6. Yllättävä, piristävä, erilainen! Tosi kiva postaus ja tosiaankin en olisi sinulta blogi-tuttavuuden perusteella tällaista odottanut. Pelkästään positiivista : ) Taas ihania kuvia. Ihan kade, kun sulla on tuo taito hyppysissä. Terkuin tällä hetkellä maalaistunnelmista Pohjois-Suomesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, välillä vähän todellisuutta ja muita juttuja mukaan ;)

   Kiitos... No varmaan paremminkin voisi onnistua. En käsittele kuvia tai osaa kikkailla kaikilla kameran asetuksilla. Koitan rajata kaiken ylimääräisen pois ja käyttää jotain taustalla.
   Päivänvaloa saa kiittää monesta onnistumisesta. Ja kun laittaa isolla kuvat, niin kivalta näyttää. Ihanaa viikonloppua!

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)