torstai 14. kesäkuuta 2012

Kotoisasti illallisella


Kävimme illalla syömässä ravintola Kotossa. Välillä on kiva rikkoa vähän arjen rutiineja viikolla ja lähteä ulos syömään rauhassa. 
Olen syönyt aiemmin siellä, kuten muissakin japanilaisissa paikoissa, yleensä vain sushia. Nyt otimme Koton Special -menun, joka piti sisällään läpileikkauksen talon herkuista. Vaikka ruoka on suhteellisen kevyttä, tekee seitsemän annosta ihmeen ähkyksi ;) Tosi kiva maistella japanilaisen keittiön herkkuja! Koto on muutenkin sympaattinen paikka ja aina ohi kulkiessa täynnä ihmisiä. Mikähän olisi seuraava hauska ravintolakokeilu?


Vihreä tee-jäätelöä jälkkäriksi

Kotiin pyöriessä paistoi vielä kivasti ilta-aurinkokin

9 kommenttia:

 1. Asun tuossa aika lähellä eikä ole tullut käytyä. Se on kyllä totta, että se on aina ihmisiä täynnä kun menee ohi. Pitääkin käydä siellä kans syömässä!
  Koiton Grillissä on ollut maailma parhaimmat etanat jos sellaisista ja hiukan erikoisemmasta tykkää.. Sitten Muru on myös kovin kehuttu paikka. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tulen usein myös kaupasta tuosta vierestä. Koitossa en ole käynytkään, mutta kyllähän etanat aina maistuvat! Kiitos vinkistä! Murukin on hävettävän lähellä, mutta silti siellä ei ole tullut vielä käytyä. Josko elokuuksi saisi pöydän?

   Poista
 2. Tänään teki mieli sushia lounaaki, mutta jäi väliin. Näiden kuvien jälkeen huomenna on pakko saada!
  Ja täytyy muistaa tuo menu, näytää hyältä. :)

  VastaaPoista
 3. Pardon my spelling, ipadin fontti on selvästi liian pientä että huomaisin kirjoitusvirheet...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sushiin tulee kyllä himo ja se voi iskeä illallakin. Olen hakenut sitä usein iltapalaksi… :)

   Kirjoittelen mieluummin koneelta, kun iPadin kanssa vastauksia naputellessa menee välillä hermo. Koita siinä sitten tähdätä kursoria ja lisätä sanojen väliin vauhdissa jääneitä kirjaimia…
   Sitä hakkaa välillä näyttöä joka toinen kerta sormella ja joka toinen otsalla ;)

   Poista
 4. Olen myös sushin ystävä! Ja japanilainen ruoka on sen verran kevyttä, että todennäköisesti ei liho porsaaksi vaikka söisi usein monta annosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on kivan kevyttä - eikä sitä nyt aina tarvitse syödä menuta, vaan tavallinenkin annos riittää hyvin :)

   Poista
 5. Tuollaista jätskiä pitäisikin maistaa. Kiva, kun tarjolla on nykyään niin paljon erilaisia vaihtoehtoja. :) Silloin, kun itse oli lapsi, niin oli vaan ne perus mansikka, vanilja, suklaa, päärynä.. Nyt löytyy jo aivan mitä vaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihan kiva erikoisuus, vaikka eihän vihreä tee juurikaan maistu, mutta ajatuksena erilainen. Niin ja hyvältä maistui! Ja jäätelöauto oli myös kova juttu... Aurinkoista viikonloppua sinne! En ehdi tällä kertaa tapamiseen - kiitos kuitenkin kutsusta ja järjestämisestä!

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)