lauantai 9. kesäkuuta 2012

Lauantai kuvina

Tässä tämän lauantain tunnelmia kuvapainotteisesti, tavallaan. Olin aamulla kiinni yhdessä töihin liittyvässä aamiaistilaisuudessa, jonka tuotin ja se onnistui kivasti. En itse ehtinyt syömään, joten aamun touhuilun jälkeen pitikin mennä melkein suoraan haukkaamaan jotain. Fredrikintorilla sijaitseva ravintola Tori toimii aina, kun haluaa mutkatonta ruokaa ja sinne päädyimme nytkin. Syön yleensä lohikeiton, lihapullat tai hampurilaisen.



Poikkesin myös pitkästä aikaa lähellä sijaitsevassa Pinossa, jonne oli tullut Hay:n uusia kivoja juttuja. Ostin hauskan ja tuhdin muistilappupuntin sekä pakettikortteja, jotka toimivat myös vaikka jauhopurkkien nimikoimiseen.


Rizzossa oli alkanut ale, joten tietenkin siellä piti myös piipahtaa. Mukaan lähti tällaiset. Olen jotenkin jumiutunut mokkakenkiin - kulutin edelliset lempparit jo puhki. Ne ovat kivoja, kun niitä voi käyttää myös keväällä ja kesällä, eivätkä ne näytä ollenkaan niin raskailta kun vaikka perus-nahkaiset. 
Parhaat löydöt Rizzosta olen tehnyt aina aleista, kannattaa poiketa. 





Lopuksi täydensin luettavaa. Uusi britti-Elle piti ostaa arkistoon, kun siinä nyt on ensimmäistä kertaa historiassa mies kannessa. Kukapa muu siinä voikaan silloin olla kuin Beckham. Ostin samalla minulle uuden tuttavuuden Hercules Universalin, jossa on mahtavia editoriaaleja, kurkkaa vaikka tästä. Myös nippu lempikukkiani pioneja päätyi olohuoneen pöydälle. 

Ulkona on nyt aika synkkää, olisi kodikasta, jos siellä alkaisi sataa, niin voisi vain käpertyä sohvalle lukemaan ja ottaa vaikka lasin punaviiniä. Rentoa viikonloppua! 


21 kommenttia:

  1. Ai miten tosi kiva postaus ja hienoja ostoksia, itsekin hivelin tuota Beckham Elleä, mutta jäi hyllyyn vielä...
    Mitä ihaninta viikonloppua myös sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ;) kiitos, niin vähän erilainen postaus. On ollut kyllä mukava lauantai, toivottavasti myös siellä!

      Poista
  2. Vastaukset
    1. ;) Kiitos Rovaniemen terveisistä!

      Poista
    2. Ole hyvä:)
      Meillä on aika viileää täällä,mutta Kepulaiset saivat puheenjohtajansa:D

      Poista
    3. No puoluekokous sähköisti varmasti ilmaa! ;)

      Poista
  3. Kesti hetken ennen kuin osasin päättää kummalla kannella ostan oman Elleni. Päädyin samaan ;)Kannen lisäksi itse juttu herra Beckhamista oli oikein mielenkiintoinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vain taas vinkistä, sen avulla osasin odottaa tuota! Joo, vaikka oli se toinenkin ihan houkutteleva ;)

      Poista
  4. Mahtavaa että Herculesta saa nyt myös Suomesta! En tiennytkään. Lehti on ollut suosikkejani jo pitkään. Olen säästellyt numeroita vuosien takaa ja editorialit näyttävät yhä hyvilltä ja inspiroivilta. Aiemmin olen metsästänyt sen reissuilta tai tilannut netin kautta. Heiltä ilmestyi vähän aikaa sitten myös kirja johon oli koottu parhaita kuvia vuosien varsilta. Sitä saa tilattua Cornerin kautta. Suosittelen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ihmettelinkin, miten en ollut bongannut sitä aiemmin Akateemisessa ja tuo on mennyt muutenkin itseltäni ohi. Kiitos kirjavinkistä, sen avulla voi ottaa vahinkoa takaisin ;) Riemukasta viikonloppua!

      Poista
  5. Jotenkin tosi ihana postaus,hyvän mielen postaus :)

    -H

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, hyvä mieli tuli sen kirjoittamisestakin ;) Ja tsemppiä kodin laittoon!

      Poista
  6. sinulla on kyllä kiva tyyli kirjoittaa! Olisi joskus kiva nähdä myös pukeutumistyyliäsi =) Kengistä ym. päätellen siitä voisi moni mies ottaa oppia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Vaikka itsestä tuntuu, että sitä vielä hakee omaa tapaa kirjoittaa ja se vielä vaihteleekin vähän eri postauksissa. Pitää katsoa jos sitä ehkä koostaisi edes silloin tällöin jonkin lookin... En tiedä saisiko siitä oppia, mutta ainakin tulisi allekirjoittanut taas uudella tavalla tutuksi. Kivaa sunnuntaita!

      Poista
  7. Heissan! Löysin ensi kertaa tieni blogiisi, ja voi että kun tykästyin! Nyt sukellan lukemaan kaikki loputkin jutut, mutta tässä välissä piti jo sanoa Heipat :) Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) kuin myös, tykkään seurata postauksiasi! Se Lanvinin iPhone-kotelo on hieno! Omankin alkaa olla huonossa kunnossa ja menin heti katsomaan NAP:ista olisiko siellä mitään kivaa. Mukavaa sunnuntaita!

      Poista
  8. hei! osaisitko kertoa tarkemmin, minkälainen alennus rizzossa on? ovatko kesäkengät siis jo alennuksessa ja onko alennettuja tuotteita ihan kunnolla, kuten alennuksissa yleensä, vai vain muutamia? kiitos vastauksestasi! pidän blogistasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä oli kyllä ihan kunnolla tavaraa alessa, ei mitään pientä season salea. Ei ehkä ihan kaikkia kesäjuttuja, mutta jotain sieltäkin. Kiitos, kiva kuulla :)

      Poista
    2. Lisäyksenä vielä, että alet ovat siis -50%.

      Poista
  9. Komppaan edellisiä - kiva postaus, tykkäsin kanssa kuvista. Sähäkkää sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ;) Toivottavasti siellä on ollut kiva sunnuntai!

      Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)