maanantai 18. kesäkuuta 2012

Tweezerman

Minun on pitänyt jo pitkään hankkia Tweezerman-pinsetit, mutta koska niitä ei ole saanut aiemmin kuin nettikaupoista, on tuo jäänyt. Huomasin, että nyt näitä kulttipinsettejä on tullut myyntiin ainakin Stockmannille. Korjasin siis heti tilanteen ja hankin ne. Nämä ja muutkin tuotteet ovat muuten hyvä lahjaidea sen jälkeen, kun ne löytyvät jo omasta beautybagistä. Toki ehkä vain jollekin läheisille ihmiselle, joka ei tulkitse lahjaa väärin vinkkinä.. 

Parilla testaamisella olen kyllä tosi tyytyväinen, kärki on terävä ja tarpeeksi leveä. Plussaa merkin lupaamasta elinikäisestä teroitustakuusta, eli kun tuntuu että kärki on tylsistynyt, voi ne lähettää milloin vain huoltoon. Elämän pieniä iloja ;)


8 kommenttia:

 1. Aiheesta kukkaruukkuun, osaisitko suositella mitään hyvää optiikkoliikettä Helsingissä missä on mahdollisimman laaja Ray-Ban-valikoima? Kiitos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt en osaa kyllä suoraan sanoa. Melkein joka optikolta noita löytyy, omani taisin ostaa joskus ihan Instrusta. Jos etsin aurinkolaseja käyn yleensä La Lunetessa, Espan Keopsilla, Mannerheimintien Synsamilla sekä Aleksanterinkadun Instrulla & Nissenillä. Noista kannattaa aloittaa. :)

   Poista
 2. Tweezermaneja saa tilattua myös Tukholmalaisesta Cow-parfymeri:stä http://www.cowparfymeri.se/system/search/product.asp?brandid=19&node=0&catid=4&branchid=4&id=441
  Voin mascaran käyttäjänä kertoa että myös Tweezermanin metallipiikkinen ripsikampa on ihan omaa luokkaansa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos nettikauppavinkistä! Tuolta saa näköjään myös Rodinin olio lusso -öljyä, hyvä tietää! Käytin sitä viime kesänä ja se oli hyvä tuote.
   Kai noita Tweezermaneja on saanut joltain pieniltä toimijoilta aiemminkin Suomesta, mutta jotenkin ei ole tullut vastaan…

   Poista
 3. Höh, elin ihan tyytyväisenä ilman kun en tiennyt että tarvitsen mokomat. Nyt ne täytyy hankkia. Kiitos vinkistä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvin pärjäsin itsekin tähän asti tavallisilla, mutta kun kerran tuli mahdollisuus päivittää nuo, niin pitihän sitä... :)

   Poista
 4. Sama kuin edellisellä, eli onhan nämä nyt sitten varmaan pakko tilata. Niinkuin ihan mielenkiinnosta tietenkin :).

  VastaaPoista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)