sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Kaivattu viikonloppu

Olipa rentouttava viikonloppu! Viime lauantai meni työjuttujen parissa ja viikonloppu jäi lyhyeen. Sen huomasi kyllä, sillä viikko tuntui aika pitkältä. Kyllä sitä ihminen vain tarvitsee pari vapaapäivää viikosta palautumiseen.

Perjantaina ehdin viimeinkin käydä Ateneumissa, eilen puolestaan heti aamusta salilla ja siivota kotona, nähdä ystäviä ja hoitaa asioita ilman kiirettä kaupungilla. Illalla oli sitten mukava vain lukea lehtiä ja juoda kuohuvaa.
Tänään jatkoin muutaman ikuisuusprojektin siivoamista kotona, kävin pitkällä kävelyllä ja tein rauhassa ruokaa.
Toivottavasti siellä on ollut mukava viikonloppu ja olet saanut voimaa alkavaan viikkoon!


Löysin itselleni uuden italialaisen kuohuvan Colonnara-talolta, pullo on tyylikäs vaikka viemisiksikin

Eilen oli sen verran viileää, että teki mieli laittaa jauhelihakeittoa viikonlopun ruoaksi. Osaan vieläkin arvostaa kaasuhellaa, sillä kokkailu tuntuu paljon mukavammalta.


Sunnuntain lounas

Lähdin ruoan jälkeen pitkästä aikaa sunnuntaikävelylle. Kävelen silloin tällöin Ruskeasuolle, sieltä Keskuspuiston läpi ja Töölölahden kautta kotiin. Tässä kuvamuistoja itsellekin lempireitin varrelta.

Ei uskoisi, että Mansku on tästä kivenheiton päässäLempikohtani Töölönlahden reitilläSunnuntaina on myös kiva käydä kävelemässä Töölön kaduilla, se on vain jotenkin niin terapeuttista.12 kommenttia:

 1. Kuulostaapa leppoisalta, välillä viikonloput onkin parhaita kun ei tee mitään valtavan erikoista, vaan sellaisia perusjuttuja ihan vaikka vaan kotona:-) Akkujen lataamista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kyllä sitä välillä pitää ehkä vain olla.

   Poista
 2. Hyvää sunnuntaifiilistelyä! Samoilla reiteillä tuli itsekin liikuskeltya tänään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa, pieni maailma :) Viikonloppuna oli kyllä mahtavat ulkoiluilmat!

   Poista
 3. No jopas sattui! Tuo sama kohta on minunkin suosikkini Töölönlahden kierroksella. Ja sitten tuli näkyviin se vihreä talo: Nervanderinkadun kulmatalossa olen asunut joskus vuonna yks ja kaks. Tulipa nostalginen olo. Kiitos taas kerran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä hieno ja rauhallinen kohta, sellainen pieni lehto :)
   Sattuipa sopivasti, noissa Töölön kulmissa on kyllä tunnelmaa. Mukavaa alkavaa viikkoa!

   Poista
 4. Kauniita maisemia ja ihania kuvia. Kalliossa asuessani kävelin usein Töölönlahtea ympäri, edelleen sinne ajoittain lähtee, mutta nykyisellään vaatii ihan erikseen lähtemistä. Meillä viikonlopun kävelyt tapahtuivat miehen lapsuudenmaisemissa varsinais-Suomen maalaismaisemassa. Itsekin koen Töölössä kävelyn rentouttavana, mutta oli siinä peltoa silmän kantamattomiin maisemassa puolensa siinäkin. Ennemmin itselleni Töölö, mutta vaihtelu virkistää :)

  Oikein hyvää alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nuo maalaismaisemat ehdottomasti voittavat! Tuo Töölönlahti ja Keskuspuisto ovat vain parasta, mitä läheltä löytyy. Kivaa viikkoa myös sinulle!

   Poista
 5. Ah, Töölönranta, lempipaikkojani Helsingissä. Meilläkin oli ulkoilupainotteinen sunnuntai: Kierrettiin pitkä lenkki näillä meidän hoodeilla, syötettiin sorsia, salaattilounas valkoviinillä kantiksessa ja sitten kotiin sohvalle lehtien pariin.

  Tarmokasta alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa tutulta, kyllä tuollainen rentouttaa! Nyt tosiaan on tarmoa ja virtaa tähän viikkoon! Hyvää viikkoa myös sinne!

   Poista
 6. Sä oletkin käynyt kävelyllä ihan meidän vanhoilla kotikulmilla... :) Ihanan aurinkoista siellä on. Kirpeässä syyssäässä maistuukin just keitot. Täytyykin tehdä taas joku kerta jauhelihakeittoa, kun se on hyvää ja helppoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai jaa hauskaa :) Terveisiä siis niiltä nurkilta!
   Joo, se on kyllä kivan helppo ruoka! Ja minun pitäisi puolestaan tehdä pizzaa, pohja vaikka sellaisesta valmisjauhosekoituksesta.

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)