lauantai 16. maaliskuuta 2013

Keväinen löytö Pradalta

Tässä vielä se yksi herkku, jonka lupasin esitellä.


Huomasin Harrodsin Prada-shopissa mahtavan portfolion, joka oli kooltaan huomattavasti isompi (40 x 30 cm), mitä vastaavat mallit yleensä. Niinpä päätin mallailla sitä vähän ja kysellä samalla värivaihtoehtoja. Esillä oli valkoinen malli, joka ei kuitenkaan ollut päällimmäisenä mielessä.
Mallia löytyi myös mustana ja viininpunaisena.
Jätin tuon harkintaan, mutta seuraavana päivän se kummitteli edelleen mielessä. Tulin siihen tulokseen, että mustia laukkuja ja clutcheja on jo ihan tarpeeksi, niinpä repäisin ja hankin sen valkoisena!


Valkoista laukkua ei tosiaan löydy kokoelmasta ennestään, enkä ole sellaista osannut vielä kaivatakaan
- miksiköhän? Valkoinen väri ja kevyempi malli toimii varmasti hyvin kesällä, jolloin moni laukku tuntuu turhan raskaalta. Tuo suurempi koko ei tee siitä myöskään liian naisellista, mikä valkoisesta väristä ja vielä clutchista tulee helposti mieleen. Pitää ottaa tuosta vielä asukuva, niin tuo hahmottuu paremmin.

Valkoinen nahkalaukku kuulostaa herkältä, mutta koska tässä on käytetty tuttua ja turvallista saffianoa, en usko, että tähän saa kovinkaan helposti värjäytymiä tai jälkiä - saa nähdä miten käy.


Tässä laukun vuorta. Sisällä on myös yksi välitasku.
PS. Muista osallistua viikonlopun arvontaan!

24 kommenttia:

 1. Onpa hieno, valkoinen on kyllä rohkea mutta tuo vaihtelua kesäksi esim ruskeisiin ja muihin vaaleisiin laukkuihin. Like!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaipasin tosiaan vähän vaihtelua tuohon mustien ja ruskeiden laukkujen joukkoon. Tämä oli tällainen kompromissi, kun laukku ei kuitenkaan ole niin iso. Valkoista putkikassia en ehkä ottaisi.

   Poista
 2. Kaunis! Kuvissa näyttää sellaiselta liidunvalkoiselta, aavistus harmaalla taitetulta. Muista vaan varoa tummia farkkuja, jos välillä kannat sitä "alhaalla" käden varassa, se oli mulla ongelma valkoisen Tod'sin laukun kanssa, joka myös on sellaista todella paksua ja kestävää nahkaa.

  Gloria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, farkkuja saa kyllä varoa - niistä tarttuu väri tosi herkästi. En oikein uskalla käyttää Evelyniäkään farkkujen kanssa...

   Poista
 3. Valkoiset laukut ovat niin upeita keväisin ja kesäisin. Kauniin yksinkertainen laukku, jolle on varmasti paljon käyttöä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, aina ei jaksa raahata mukana isoa laukkua - heittää vain lompakon ja avaimet tuonne.
   Ja hei oli muuten kiva törmätä perjantaina!

   Poista
 4. Vau, näyttää ihanalta! :) Asukuvasta tosiaan varmaan paremmin erottaisi koon ja mallin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää kyllä napata tuo asukuvaan mukaan, niin se pääsee vielä paremmin oikeuksiinsa!

   Poista
 5. Todella kaunis! Tosiaan kannattaa varoa tummia farkkuja vaalean laukun kanssa. Minulla meni yksi vaalea ihana laukku pilalle viime kesänä, kun farkut värjäsivät sen pikkuhiljaa ikävän väriseksi :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo, saa kyllä vähän varoa. Ja voi ei - tosi kurjaa, että laukkusi on mennyt pilalle noin! Eikö sitä saanut mitenkään puhdistettua?

   Poista
 6. I-H-A-N-A! Nyt kuolen! Kesäksi aivan täydellinen ja saffiano varmasti pitää pintansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Tuo oli kyllä hyvä lisä kesälaukuksi - niitä kuin tuntuu olevan aivan liian vähän! Luotan tässä saffianoon.

   Poista
 7. Vastaukset
  1. :) Kiitos. Yksinkertainen on välillä ihan raikas vaihtoehto. Aurinkoista sunnuntaita!

   Poista
 8. Mulla on valkoinen Mulberryn Roxane-laukku ja arvaa ??? En ole kertaakaan uskaltanut käyttää sitä. Mikä mammari täällä ruudun takana onkaan. On pölypussissa ollut ainakin... 5 v ? Kai mä odotan että sen arvo nousee tai jotain muuta ihan idioottia.

  Onneksi sä olet rohkea ja mä sitten odotan kuvaa ko laukusta ensi syksynä, kun olet tämän kanssa käynyt 5 krt Kakku-Galleriassa ja muut reissut päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NYT se esille ja käyttöön! Roxanne on vielä niin hieno malli - klassikko! Kyllä Mulberryn nahka kestää aika hyvin ja sitä kai voi jopa suojatakin etukäteen...? Lupaa, että käytät sitä!
   Niin - tuo voi näyttää vuoden päästä Pollockin työltä, kun siinä on 'vähän' metsämarjaa, cassista, mangoa...:)

   Poista
  2. En lupaa. Mä ehkä harkitsen käyttöä keskellä kesää. Kun siivosin talvella ( nyt on vissiin kevät ) eteisen kaappia, löytyi sieltä spay-purkki suihkutettavaa nahanhoitoainetta. Eli sekin olis valmiina... Laiska akka.

   Mä harkitsen, jos kerran ennen juhannusta otan pois sen pussista ja vielä ulko-ovea kauemmaksi. Tämänkin teen vaan ihan sinun takia. Muuten vois olla vielä toiset 5 v pussissa.

   Poista
  3. No ei pidä olla liian ankara itselle! Mutta te molemmat ansaitsette toisenne. Laukku käytön & ulkoilutuksen ja sinä iloa upeasta laukusta :)

   Poista
 9. Hieno!!
  Haaveissa itselläkin vielä valkoinen laukku, sitä kun voi kombinoida niin moneen asuun.
  Kävin Luxbagissa ihastelemassa viikko sitten valkoista laukkurivistöä ja mietinkin, että valkoinen on tavallaan se kaikista kaunein väri laukulle. Harmi vaan kun se on vähän herkkä väri näihin keleihin mutta epi tai saffiano varmaan on paras valinta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo yhdisteltävyys on ihan totta, valkoiselle pitäisi antaa ehkä enemmän mahdollisuuksia!
   Niin tai nuo Loewen mallit voivat myös olla aika kestäviä ja noista kahdesta saa ainakin pyyhittyä rapaa aika hyvin pois :)

   Poista
 10. Hieno... Kevätlaukku himottaisi täälläkin, mutta valkoinen tuntuu omaan arkeeni turhan herkältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneksi vaihtoehtoja riittää! Joo, valkoinen ei ehkä ole lasten kanssa ja arjessa se kaikkein käytännöllisin väri...

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)