maanantai 11. maaliskuuta 2013

Tyylikkäästi kylässä

Aamuisen viikonlopun tunnelmia -postaukseen vielä liittyen tässä erikseen kuvia lauantai-illan kyläilystä. Saimme siis viimein kutsun katsomaan hyvän ystäväni uutta kotia Etu-Töölöön, joten tässä tunnelmia illasta sisustuspainotteisesti.

Ihana eteinen ja tuo matto on NIIN hieno!



Sisustuksen Koodin Missonin tyynyt...huokaus.

Olen muistaakseni ollut kantamassa tätä Bourgieta ratikkaan...

Lisää tyylikkäitä yksityiskohtia ja klassikoita: Chanelin ballerinat, Louboutinin mustat ja  Miu Minun nudet korkkarit...

Kyseinen ystävä onkin vilahtanut blogissa Chanelin balleriinoineen viime kesänä, sekä useaan otteeseen kommentti-boksin puolella ;)


Ilta lensi siivillä kuulumisia vaihtaen, kuohuvaa ja täydellisesti onnistunutta mustikka-juustokakkua nauttien. Kiitos vain vielä hauskasta illasta!

Muotovalioita


17 kommenttia:

  1. Aivan ihanan näköinen koti ja tunnelmallisia yksityiskohtia! Ja mitä kakkua, nam ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä kaunis koti ja siellä oli niin ihana tunnelma! Uutta kutsua odotellessa...
      Kakku oli tosi hyvä, siinä jäi Kakkugalleria kakut toiseksi! Tuon juju oli juustomassassa ollut vaniljarahka tms.

      Poista
  2. Oikeesti ! Onhan se vaan mun mielikuvitus eikä oikeessa elämässä. Olen meinaa kerran ollut kylässä, jossa jaettiin valmiit kakkupalat lautasella suoraan eteen ja ei edes kysytty otatteko lisää. Törkeetä !
    Luulen että meidän tapauksessa emäntä iski lopun kimppuun heti kun pääsi meistä eroon.
    Tai onko vaan kuvauksellisesti tehty näin ? Toivottavasti !!!

    Ja haloo !!! Olet tullut jo KAUAN aikaa sitten reissusta eikä VIELÄKÄÄN !!!! ole postausta ostoksista. Kakkukuvat toiseen kertaan ja Chanelia pöytään, tahtoo hän ( eli mä ).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt ei oltu laihialaisessa-kodissa :) Estetiikka ennen kaikkea - en tosiaan viitsinyt ikuista sitä määrää, mitä oikeasti söin ;)

      Nyt nautitaan hyvästä seurasta ja auringosta. Pois materialismi meistä ;)
      Malttia - ja Chanelilla ei ollut mitään kivaa...

      Poista
    2. Maltti ei ole hyveeni ja kiitos tuoreesta postauksestasi. Toisten ostoksia on aina kiva katsoa ja ihailla ( ja kadehtia ).

      Oli hyvä tietää ettei emäntä ollut kitsas ja olet tyylillesi uskollinen kakkupalojen suhteen. Mee like it.

      Poista
    3. No hyvä jos tuo rauhoitti ;)
      Joo ei tosiaan ollut. Ja siihen voi aina luottaa, että minulle maistuu aina makea ja että en tule matkalta tyhjän laukun kanssa (ellei se ole uusi hankinta ;) )

      Poista
  3. Kaunista ja selkeää!
    Mukavaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä kaunis ja tyylikäs koti! Kivaa viikkoa sinnekin :)

      Poista
  4. Auts, aika paljon kliseitä kasassa; Kartellin jakkara ja Bourgie, Sennerholtin kortit, pallovalot ja Missonin tyynyt. Ei niissä mitään vikaa ole, mutta ei yhtään mitään persoonallistakaan. Puuttuu siis Keep calm-taulu, Ikean mv-raidallinen matto, makkarista Gantin tähtityynyt ja vielä jotain tekstillistä Riviera Maisonilta...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai hei, minulla on töissä Keep calm -taulu ja kotona Gantin tähtihuopa - me siis muodostetaan yhdessä täydellinen beige-harmonia, mahtavaa! Ei ihme, että meillä synkkaa niin hyvin!

      Tässä oli tosiaan poimittuna vain muutama hyvin tunnistettava klassikko - en niin viitsi levitellä toisen kodin henkilökohtaisempia kuvia. Kyllä sieltä ihan persoonaa löytyy :)
      Ja minusta on kiva, että sain edes luvan jakaa inspiraatiota toisen kodista, joka on kuitenkin hyvin henkilökohtainen juttu - arvostakaamme siis sitä!

      Poista
    2. Auts tosiaan, miten en ookkaan tajunnut, että elän ihan kliseitä pursuavassa kodissa... ihme, että viihdyn siellä?! Onneks mulla ei ole Gantin tähtityynyjä, eikä mitään Riviera Maisonilta...siis thank God ;)

      -Ms. Klisee

      Poista
    3. :) Niin nämä on makuasioita ja ehkä tärkeintä, että itse viihtyy ja kotona on juttuja, jotka juuri itseä ilahduttavat. Kiitos vielä viimeisestä ja mahtavista tarjoiluista! Ja sorry :)

      Poista
  5. Also known as ajattomia klassikoita! Ite ainakin tykkään, rauhallinen tunnelma ja silmä lepää:) -Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei 2000-luvulla suunniteltuja tuotteita kai voi kutsua ajattomiksi klassikoiksi, kun ei ole ollut edes kymmentä vuotta markkinoillakaan... Itselläni on kyllä stone jakkara harmaana, mutta taitaa jäädä viimeiseksi kartellikseni huonon laadun takia. Se ei kestä lainkaan käyttöä. Naarmuuntuu pienimmästäkin koskettelusta esim. imurin harjasuuttimesta ja halkeilee helposti, ehkä siinä voi alle 60kiloinen istua. Kartellin componibiliä voisi jo kutsua ajattomaksi klassikoksi, onhan se 60-luvulla suunniteltu.

      Poista
    2. Hyvä, että tuo tunnelma välittyy myös kuvista!

      No, ne voisi olla tämän ajan klassikoita - ajatus kuitenkin niillä linjoilla :)
      Aijaa, en olekaan kuullut kommentteja tuosta laadusta - hyvä tietää! Vaikka olen huomannut, että tuo muovi on kyllä aika herkkää. Mm. Modern Art -valaisimen jalkaan jää herkästi jälkiä.

      Poista
    3. Kiitos anonyymi tosta kartellin stone jakkaran huonoista puolista. Meille olisi käyttö juuri tuon kokoiselle kylppärissä ja ajattelin just muovinkin takia että sopii sinne. Poikani painaa nippa nappa 20 kg eli painon puolesta ok, mutta en tykkäis jos jakkara saisi koko ajan kolhuja.

      Itselläni ei ole Kartellia mitään muuta kuin tikkaat ja ne ovat saaneet aika monta iskua ja niissä ei näy mitään jälkiä, ei yhtään mitään ja niitä käytetään kuitenkin joka viikko.

      Mäkin luen blogeja varmaan aivan liikaakin ja kertaakaan kukaan ei ole maininnut mitään tosta naarmuuntumisesta.

      Poista
    4. Joo, tämä oli ensimmäinen kerta, kun törmäsin tällaiseen kokemukseen. Olen mieltänytkin tuon jakkaran täydelliseksi mm. kylppäriin...

      Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)