lauantai 13. huhtikuuta 2013

Hermès'n klassikko kotiin

Ehkä tässä upeassa myymälässä vierailua voi syyttää myös tästä hankinnasta. Hienosti ja selkeästi esillä olleet tuotteet kutsuivat tutkimaan niitä tarkemmin, joten niin mekin availimme Hermès'n huopia, jotain mitä ei olisi ehkä pitänyt tehdä. 
Tuohan on aika klassinen juttu, josta olen haaveillut aika kauan. Kuitenkin laukut ja asusteet ovat vieneet yleensä voiton ja kodinjutut ovat jääneet altavastaajan asemaan. Nyt tuo huopa alkoi kuitenkin kiinnostaa aikalailla. Kun vielä ajatteli, että olisi mahdollisuus ostaa se muistona Saint-Honorén päämyymälästä - kodista kotiin :) niin... Päädyimme ostamaan tämän yhteiseksi lahjaksi kotiin, joka vähän tasapainotti hankintaa.

Tuo väri aiheutti pientä pähkäilyä: mustat, harmaat, beiget, siniset ruudut... Aluksi beige tuntui kivalta, mutta lopulta tummansininen vaikutti parhaalta väriltä, joten niinhän siinä kävi, että tuo lähti laatikossa mukaan.
Hulluutta? Ehkä.
Luksusta arkeen? Ehdottomasti.






Tikkaukset ovat hieno yksityiskohta!

Huopa on 80% villaa ja 20% cashmereä.

Kotiin päästyä piti heti mallailla, mikä olisi huovan paras paikka. Tässä testailua sohvan käsinojalla, jossa se ilahduttaisi ainakin eniten silmää, joka kerta kun sen ohi kulkee ja josta se on helppo heittää päälle. Toinen vaihtoehto voisi olla heittää tämä makkariin sängyn päälle.


Tässä vielä näkymää molemmista puolista. Kääntämällä tästäkin, kuten vöistä ja rannekkeista, saa aikalailla eri näköisen. Vaalea on ehkä kevyempi ainakin näin kevääseen, tuon sinisen puolen voi sitten kääntää vaikka talveksi päälle.Ja tuossa vaaleassa ei näy ihan heti Maddyn jokainen irtokarva...



Syksyn sateita tai kylmää talvea odotellessa, kun silloin tähän voi kääriytyä, ottaa kupin teetä ja lukea lehtiä tai kirjaa. Nytkin ulkona sataa siiheen malliin, että voisi vaan käpertyä sohvan nurkkaan.

Ja muistathan, että blogia on helpointa seurata näiden sivustojen kautta, ja lisäksi Instagramista nimellä Pbblog :)




Mukavaa lauantaita!

---

That is one blanket!

We decided to invest in home furnishing instead of bags or accessories, and finally get the legendary Hermès blanket from the flagship store from Rue du Fabourg Saint Honoré.
From all the different colors the navy blue/light grey seemed to be the most delightful choice.
Now I don't mind cold winters or rainy autumns, when you can take a cup of tea and wrap into this.
And remember, that you can always use the links above to follow my blog. You'll find me also on 
Instagram (pbblog).
Have a nice weekend!


36 kommenttia:

  1. Wau, muutamankin kerran olen tuota ihaillut mm. juuri Pariisin liikkeessä, voisin ottaa montakin eri väriä;) Tuo sininen on klassinen valinta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuosta on tullut itsekin haaveiltua kauan eri liikkeissä ja fiiliskuvissa.

      Poista
  2. Oi että, mikä ihanuus kotiin! Ja kyllä jo tuo Hermesin oranssi laatikko menee myös kauniina sisustusesineenä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä aika kiva!
      Totta, oranssi laatiko piristää kummasti kotona. Pitää keksiä sille(kin) vielä hyvä paikka.

      Poista
  3. WOW upea!! Ajaton, tyylikäs, klassinen! Todella hyvä ostos!! :)
    xx J

    VastaaPoista
  4. Varsinainen klassikko! Itse olen haaveillut, jostakin ihanasta matkahuovasta, jonka ottaa mukaan lentomatkoille. Yhdyn Adalminan kommenttiin, että Hermes laatikot toimisivat teillä kauniina sisustuselementteinä. Katso yksi idea tästä: http://www.decorartsnow.com/2013/02/07/hermes-at-home/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse otan yleensä koneeseen jonkun isomman huivin, jota voi käyttää myös peittona. Ja Arelalizzalta tai Balmuirilta varmasti voisi muuten löytä joku täydellinen huivi/peitto lennoille!
      Kiitos hauskasta vinkistä, vähän puuttuu vielä laatikoista tuollaisen ratkaisun toteuttamiseksi :)
      Postauksessa näkyikin muuten myös tuttu myymälä!

      Poista
  5. Todella kaunis ja hyvä väri. Tuollainen kuin olisi meidänkin vaalealla sohvalla!Kyllä Hermes osaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässäkin on tosiaan hauskaa tuo yksinkertaisuus ja käännettävyys!

      Poista
  6. ou, on se hieno! turha edes alkaa ylistämään kun ei ole epäilystäkään tuon upeudesta :) sininen on kyllä hyvä valinta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Kiitos, joo sininen yllätti. En aluksi ajatellut sitä yhtään, mutta näytti lopulta parhaalta.

      Poista
  7. Very nice! :) Olen miettinyt, että tuon joskus hankin kotiin. Noh ehkä, kun lapset eivät enää tee kaikista peitoista telttoja...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, Maddykään ei saa kuopia tuohon pesää... :)

      Poista
  8. Voi kun ihana! Oon monesti Hermesin liikkeessä käydessäni miettiny, että tuollainenkin ois kiva omistaa:) Mulla nyt on vaan lapsia ja mies, joten ehkä sitten joskus 85-vuotiaana leskenä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hermès'n tuotteiden keräily on kyllä sellainen pitkäaikainen projekti. Sieltä kun löytyy kuitenkin vaikka mitä kivaa...
      No, ehkä perhe kuitenkin tuo enemmän iloa kuin kääriytyä yksin huopaan. Ja voitahan pyytää sitä merkkipäivälahjana ja nauttia molemmista :)

      Poista
  9. Sä olet ihana ! Ostetaan yhteiseksi omaan kotiin, mutta kummalla on etuoikeus, jos kumpikin köllöttää sohvalla ? Sun puoliso on aivan liian kiltti.

    Mun poika kun syntyi, sai tosi kauniin huovan ystävältäni lahjaksi, ihan perinteistä Finlaysonia ja mähän sen olen ominut. Saa nähdä miten tämän kanssa käy ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onneksi tuon alle mahtuu molemmat :) Ja yleensä toinen puolisko saa sen paremman paikan tai isomman palan.
      (Vähän kuin lasten kanssa, pitää välillä vähän kaunistella voittoa, niin kenellekään ei tule paha mieli ;) )

      Poista
  10. Perfect! Samaa voisin toistella kaikista sun ostoksista, teetköhän ikinä virhehankintoja?! Melkoisen pettämätön tyylitaju. Ja tämä ostos ei todellakaan ole hulluutta, vaan todellakin sitä arjen luksusta. Because you're worth it!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me itseasiassa haluttaisiin kuulla niistä virheostoksista myös... ;) ;)

      Poista
    2. Mussu, Kiitos :) Tuo on tosiaan varsinaista luksusta arkeen!

      Mussu & Gloria: No asusteissa ei voi mennä kovin pahasti metsään, varsinkin jos jättää vahvasti sesonkiin tai trendiin liittyvät jutut pois. Ja silloinkin ne voi laittaa odottamaan uutta nousua.
      Mutta kyllä virhehankintojakin löytyy! :) Tulee heti mieleen muutamat aurinkolasit (vinkki: Dior - laskettelu-look...) tai Dolcen aurinkokuningas-henkinen vyö - pitää esitellä noita joskus, niistä saa hyvät naurut. Tai turhan samanlaisia laukkujakin löytyy useita.
      Ja toisaalta, onhan suurinosa näistä hankinnoista vähän sellaisia turhankin varmoja. Ei niin persoonallisia...

      Poista
    3. :D Apua, muistutit mua juuri Diorin laskettelulaseista à la Victoria Beckham, jotka löytyvät jostain kaapin perukoilta - kunnon kärpäslasit!
      Totta on, että asusteissa ei voi mennä kovin syvälle metsään, ehkä enemmänkin on kyse sitten iitä, että ostaa jotain trendikästä, mutta sellaista, joka ei sovi itselle ollenkaan.
      Uuu, Aurinkokuningas!

      Poista
    4. Ne on kuule varmaan ne ihan samat, jotka löytyvät myös minun kaapista. Itseasiassa minulta taitaa olla kahden malliset. Iso kärpäs-versiot ja sellaiset 'hillitymmät' jossa on vaijeri-kelautuvat sangat. :) Ne olivat niin hienot silloin! :)

      Poista
    5. http://www.fashionrat.com/userimages/user1270_1159187103.jpg

      Poista
    6. Those are the ones ;) ja niissä on melkein laukkunakin tai suksiboxina toimiva kotelo :) Yötä!

      Poista
    7. Mä yhdyn tähän ketjuun, että sellaisia "tyylimokia" kehiin vaan :). Sinulla on aina niin kokonaisvaltaisesti mietitty kaikki, joten olisi kyllä hauska kuulla niistä virheostoksista lisääkin. Kävin katsomassa nuo Diorit ja ne ovat kyllä melkoisen kokoiset :).

      Ja huopa on siis aivan täydellinen, juuri sellaista sopivaa hulluutta elämää piristämään.

      Poista
    8. Pitääpää koota noista joku oma postaus.
      Kiitos :) vaikka ei kaikki nyt niin kokonaisvaltaisesti olekaan mietitty... Aika moni hankinta tulee tehtyä fiiliksellä :)

      Poista
  11. Mulla on ollut ihan vääränlainen viltti, ilmankos ei ole tullut uni silmään päiväunilla. Sun blogia lukiessa alkaa tuntumaan enemmän ja enemmän, että pakko päästä käymään taas Pariisissa (edellisestä kerrasta aivan liian pitkä aika) ja Hermésillä. On muuten niin totta, että laukut ja asusteet tuppaavat viemään huomion kodin sisustustuotteita, kun maailmalla shoppailee.

    Onneksi ne virheostotkin saa myytyä ihan hyvään hintaan Huutonetissä ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta tuo voi ollakin päikkäreille turhan paksu, silloin on hyvä jos on vähän viileää.
      Kannattaa ehdottomasti mennä, nyt siellä alkaa jo kevätkin heräilemään!
      Kivaa sunnuntaita!

      Poista
  12. Vastaukset
    1. Know the feeling! And I love your video on Vuitton shoes!

      Poista
  13. Kerrassaan kaunis ! Sini / valkoinen on klassinen valinta joka kestää aikaa. En oikein usko että teet virheostoksia, tyylisi tuntuu olevan tarkoin harkittu. Ja hyvä niin, tyyli on ihan jotain muuta kuin muodin orjallista seuraamista ja olet sen oivaltanut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos kauniista sanoistasi, piristi kummasti maanantai-aamua ;) Välillä tuntuu, että tulee ostettua vähän liiankin varmoja juttuja, mutta ainakin niitä tulee sitten käytettyä. Samoin tuo sini-valkoinen väri on ehkä sellainen, mutta nimenomaan kestää ainakin aikaa ja sopii sisustukseen kuin sisustukseen tulevaisuudessakin :) Mukavaa alkavaa viikkoa!

      Poista
  14. Tässä on sitä luksusta, aivan ihana! Nyt alkoi itseäkin polttelemaan, kiitti vaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, tuo ei tosiaan monelle muulle näy. Sorry kiusauksesta :)

      Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)