sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Ihanan keväinen viikonloppu

Eilen oli taas niin ihanan keväinen ja jopa yllättävän lämmin päivä, että teki mieli laittaa vähän kevyempää ja vaaleampaa vaatetta päälle. Mukaan lähti siis yksi luottonahkatakeista, joka on palvellut jo vuosia sekä keväällä että syksylläkin. 

Leather jacket, shoes, shirt/Zara, trousers/Turo Tailor Red Label, bag/Bottega Veneta,  Scarf/Alexander McQueen, belt/Prada, fragrance/Versace Man

Nyt tuollekin McQueenin huiville on taas käyttöä, se oli löytö vuosien takaa nettikauppa-alesta. Yhä yksi suosikeistani!

Elämää räpsyjen välissä, kun kuvaaja rupesi jo turhautumaan... 'kanan lento' :)





Lauantaipäivä oli vähän kiireinen työjuttujen takia, joten lounaaksi suuntasimme mutkattomaan Dennikseen pastalle. Yleensähän tuolta tulee haettua pizza, joista Rafael on ikisuosikkini. Mutta kannatti ottaa vaihteluksi muutakin, annos oli maukas ja tuhti! En tiedä miksi, mutta jopa minulle teki tiukkaa syödä tuo.


Paluumatkalla piti napata vielä kuva Nina'sin uudesta näyteikkunasta, johon oli päässyt Louboutinin kevään toimituksessa tulleita uutuuksia. Ai niin, ja odotetusta lähetyksestä tarttuikin tässä yksi ilta eräs pitkään kaivattu juttu viimein mukaan..

Iltapäivällä kävin vielä hoitamassa asioita kaupungilla ja törmäsin ilokseni ihanaan Almaan. Päätimme mennä ex-tempore kahville huilaaman ostosten välissä. Alma olikin käynyt tilaamassa matkakassiksi Vuittonin Mon Monogramin ja tehnyt myös toisenkin upean hankinnan.
No ihaninta oli kuitenkin istua alas ja vaihtaa kuulumiset. Galleria Esplanadin Gran Delicatossa oli myös Tyylitietotoimiston Lauran - miten hauskaa nähdä tuttuja ihan yllättäen!


Illalla oli vielä ihan pakko lähteä pidemmälle kävelylle Maddyn kanssa. Keskustan kaduilla oli ihmeen rauhallista ja tunnelma muistutti vähän kesäkaupunkia, vaikka ilman puolesta ei nyt ihan vielä samassa ollakaan.



Maddy tarkkailemassa puiston menoa.

Aurinkoista sunnuntaita, nyt uudestaan ulos!

//Edit

Tässä vielä kuvia sunnuntaikävelyltä. Muutama muukin oli innostunut keväisestä ilmasta :) ja syytäkin on. Ihanaa!

Tästä kuvasta tulee mieleen Norppa :)

Mattolaituri kerää taas paistattelijoita.

Aivan ihanaa, että meri on jo pääosin auki. Ja kuinka nopeasti jäät sulivatkaan ja miten ihanaa on tassutella hiekasta lakaistuilla kaduilla!

Arvaa missä kukkii näin?

Ravintola Teatterin terassin kupeessa!

---
The spring is here!

Here's an outfit from yesterday. The spring is finally coming to Helsinki, so it was nice to wear something little lighter for a change. I also ran into a few blogger friends and it was nice to sit down between shopping and to catch up. Have a great Sunday!

19 kommenttia:

  1. Nyt on kyllä ollut niin upeat ilmat että itsekin uskalsin vaihtaa ohuemmat vaatteet, kivoja tunnelmakuvia!:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun voi tosiaan vaihtaa jo kevyempään takkiin! Aurinkoista viikkoa :)

      Poista
  2. Upeita kuvia, ihania tunnelmia, kiitos! Ja ihana että Maddykin pääsi mukaan postaukseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskaa jos nämä ilahduttivat :) Kivaa viikkoa!

      Poista
  3. Ah meri ja nuo kroksukset, niistä tulee kyllä jo kevätfiilis! Ja tyylikäs olet ollut, kävin ihailemassa tuota McQueenin huivia, upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että meri on jo noin auki - siitä tulee heti kevätfiilis. Ja ihan kohta nähdään varmaan jo silmuja puissa, jee!
      Kiva tosiaan, että voi käyttää jo noita ohuempia huiveja. Villaiset alkoivat jo ahdistaa :)

      Poista
  4. Oli kivaa nähdä eilen. :) Lapsella nousi taas kuume, joten vietän taas huomisen päivän kotitonttuna. Tiistai-iltana olisi kyllä piristävää nähdä hyvässä seurassa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli tosiaan hauska nähdä! Voi, ei toivottavasti saatte pöpön taltutettua jo!
      Palataan :)

      Poista
  5. Taas kerran niin tyylikkäänä, ja mahtava auringonpaiste sielläkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ihanaa, kun on näin hienoja päiviä! Aurinkoista viikkoa!

      Poista
  6. Mä vietin lauantain sisätiloissa, koulutehtäviä tehden, tuntuu ettei ne tekemällä lopu mutta eilen lähdettiin Korkeasaareen.

    Olen aikoinaan saanut vuosilipun Korkeasaareen äitienpäivälahjaksi ja siellä on tullut rampattua "koko rahan edestä". Pitkästä aikaa oli kiva käydä taas eilen siellä. Pienelle lapselle reitti on aika rankka, mutta koska asiakkaiden keski-ikä on hyvin alhainen ( lue paljon lapsia ), oli sparraajia joka kulmassa. Juoksukilpailuja spurtteineen otettiin jatkuvasti.

    Raikkaan ilman myrkytys iski lopulta koko perheeseen ja ennen klo 22 kuului meidän ovelta tasainen kuorstaus joka jatkui taukoamatta aamuun ja kellon herätykseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä, että viikonloppu oli monipuolinen! Hauska idea (ainakin lapsien kannalta) tuo vuosilippu :)
      Miten olisi vastaava Linnanmäelle?

      Poista
  7. Oot ollut taas stylenä liikenteessä, kivoja kuvia :) Ja on todellakin ihanaa kun on taas maata jalkojen alla sen lumen ja jään jälkeen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tosiaan on lukusta, kun kadut ovat puhtaina!

      Poista
  8. Ihania aurinkoisia kuvia ! Tyylikkään keväinen asu sinulla ja Maddy on niin suloinen :) Ah, tuota Nina'sin ikkunaa, upeita kenkiä ! Mukavaa viikkoa sinulle !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihanan aurinkoinen ja keväinen viikonloppu!
      Kivaa viikkoa myös sinne :) Ja onnittelut vielä upeasta uudesta laukusta!

      Poista
  9. Voi ei, pitikö laittaa nyt tuo Nina´sin ikkunakuva!!! Milloinhan ehtisi hipelöimään noita kenkiä... Ihana nahkatakki, kaunis väri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahoittelut houkutuksesta :) No jos olet joku ilta vaikka matkalla Tony's Deliin, niin ennen sitä ;)

      Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)