perjantai 20. huhtikuuta 2012

Huumaavaa rakkautta


Lempituoksuni on ehdottomasti Tom Fordin Black Orchid. Fordin oman tuoksulinjan ensimmäinen tuotos on jo klassikko. Se on... huumaava. Rakastan tummia ja mausteisia tuoksuja, ja tämä on yksi täydellisimmistä.

5 kommenttia:

 1. Omista maustetuoksuista on lemppari klassikko Guerlainein Samsara, se aito ja alkuperäinen. Mukavaa viikonloppua M!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. :) tässä näppäillään sen verran, että pari kirjoitusvirhettä kuuluu asiaan. Kiitos, rentouttavaa viikonloppua myös sinulle! Toivottavasti saamme nauttia sateen jällkeen raikkaasta ja kauniista viikonlopusta.

   Poista
 3. Black Ochid on ollut suosikkejani jo pitkään! Vuorottelen sitä Costume Nationalin Hommen ja Chanelin Egoisten kanssa. Nyt tosin haluaisin kesään jotain uutta. Raikkaan mutta persoonallisen tuoksun löytäminen on kuitenkin haastavaa..

  Ja sitten hyviä uutisia. TIGI:lle tulee kevään aikana hiustenhoitoon uusi luksussarja Hair Reborn. Mukana myös shampoo ja hoitoaine joiden tuoksun inspiraationa on ollut juuri samainen Black Orchid. Ne ovat olleet jonkin aikaa testissäni ja nyt sama tuoksumaailma jatkuu myös suihkun puolelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko kokeillut vaikka Eau de Sisley 3:sta (sitrus, mutta silti kivan mausteinen), Terre d'Hermès (appelsiini), Voyage d'Hermès (raikas vesituoksu) tai Hermès Jardin Sur Le Toit (raikkaan kukkainen)?

   Totta, muistakin että joku mainitsi tuosta samankaltaisuudesta, pitää jatkaa tuoksumaailmaa noilla!

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)