sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

The Art of Shoes


Manolo Blahnik ilahduttaa monia naisia luomuksillaan, mutta miehet jäävät tästä ilosta paitsi. Lukuun ottamatta satunnaisia iloja päästä ostamaan näitä lahjaksi, André Leon Talleya, jolle Manolo tekee kustomoituja kenkiä tai Coca-Cola Light kampanjatölkkejä. Onneksi Manolo luonnostelee kengät maalausten omaisesti, josta kaikki pääsevät nauttimaan. Näitä taidonnäytteitä on koottu jo kahteen kirjaan, MB Drawings sekä Manolo's New Shoes

Kävin viimeksi ihailemassa kenkiä kyllä ihan livenä Manhattanin liikkeessä, vaan siitä ilosta, että se oli mahdollista. Katsellessani luomuksien riviä kuulin jotakin hyvin tuttua – suomea. Kaksi suomalaista naista olivat valitsemassa toiselle kenkiä, jotka hänen miehensä oli luvannut syntymäpäivälahjaksi. Pieni ja kaunis maailma. 

8 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä. Kirjat lähti tilaukseen :)) Mä JUMALOIN Manolon kenkiä. Rakkautta ensi askeleelta, kahdet löytyy Kenkähullun kaapista tällä hetkellä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa, ja kirjoilla saa monta uutta ihailtavaa juttua kerralla lisää. Joo, olen käsittänyt, että noissa on hyvä lesti. Lucky You!

   Poista
 2. Jälleen kerran ihana postaus! Blahnikit ovat mielettömiä, silti Louboutin nousee omalla listalla ykköseksi. Sulla on kyllä ilmiömäinen kyky löytää kaikki mua kiinnostava :) Kivaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hauskaa jos pystyn tuomaan kiinnostavia juttuja! :) Nuo kaksi kenkämestaria taitavat osata hommansa hyvin. Kuin myös, kivaa sunnuntain jatkoa!

   Poista
 3. Manolo's New Shoes löytyy myös omasta kirjahyllystä, sain viime vuonna ystävältä synttärilahjaksi. Se oli kyllä mieluinen paketti :)

  VastaaPoista
 4. Oi, sinullapa on UPEA blogi! :)

  Aurinkoista viikon alkua toivottelee, uusin lukijasi: Muotikabinetin Milla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ja kuin myös, löysin vasta äsken blogisi, kivalta näyttää ja mikä vaatehuone! Kivaa viikkoa myös sinulle!

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)