keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Come Along


Huomasin juuri, että Bloggerin parissa on hurahtanut jo (vasta) puolitoista kuukautta. Tuntuu ihan viime viikonlopulta, kun muotoilin ensimmäistä postausta. Yksi kysymys tuolloin oli, mistä keksin kirjoitettavaa, mutta näköjään materiaalia kertyykin mukavasti. 

Mahtavaa, miten paljon sitä oppii näin alkumetreillä skripteistä, asetuksista, valokuvien ottamisesta, liikenteen lähteistä... Olen myös löytänyt aivan mahtavia uusia blogeja ja 'tuttavuuksia'! 
Päivitin tuohon sivuun seuraa-kuvakkeet ja nyt myös asetukset ovat kunnossa, joten postausten alla oleva Facebookin tykkäykset sekä jako toimivat. Jos siis tykkäät jutuista, tilaa toki uusimmat kuulumiset tai seuraa niitä sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Toivottavasti olen onnistunut jakamaan uutta tietoa, inspiroimaan tai tuomaan muuten vain kepeyttä. 
Kokemukset ja vinkit ovat erittäin tervetulleita, näin sisältöön tulee väriä ja uusia näkökulmia. Voit aina antaa myös ruusuja ja risuja postausten kommentti-boxiin tai sähköpostilla privateblendblog@gmail.com. Varsinkin tähän alun opetteluun ne ovat hyvin arvokkaita! Tämä on vielä tasapainoilua kirjoitustyylin ja postaus-syklin kanssa. 

Kiitos jo tähän mennessä lukijoille seuraamisesta ja kommenteista! 

4 kommenttia:

 1. Hei, sulla on mukava blogi ja kiva kun blogeista löytyy kirjoittajan omia suosikkeja, sitä kautta löytyy usein lisää tosi kivaa luettavaa!
  Tsemppiä sulle jatkossakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Olen itsekin löytänyt monta kivaa tuttavuutta muiden listausten avulla. Ja kuin myös, kivaa bloggailua myös sinulle!

   Poista
 2. Hyvä blogi heti alusta alkaen! Odotan mielenkiinnolla kuinka homma kehittyy..

  VastaaPoista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)