maanantai 23. huhtikuuta 2012

Wanna Play?


Ostin tuliaisiksi syksyn Antibesin työmatkalta nämä pelikortit. Pieni hyvitys ehkä siitäkin, että parempi puolisko ei päässyt mukaan. (Ja lisäksi minä sain niistä kivan sisustuselementin, hih.) Mukana laatikossa myös Tarot-kortit; jos nämä eivät lupaa kaunista ja hyvää tulevaisuutta, niin ei mikään.
Luulen tosin, että kortit on suunniteltu näyttämään taloudellista vakautta ja menestystä, jotta voi jatkossakin turvallisella mielellä hankkia lisää oransseja laatikoita...;)


22 kommenttia:

 1. Siis sulle on tuttu mun kotikatu Lontoossa ja myös Antibes! Ehkä ollaan joskus kuljettu kadulla toistemme ohi! :-)

  Mahtava korttipakka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, pieni maailma, hauskaa ;) Oli kiva katsoa sun Antibes-kuvia ja tuttuja paikkoja. Toivon, että pääsisin sinne taas pian! Tekin pääsitte takaisin kotiin, toivottavasti oli kiva Suomi-visiitti!

   Poista
 2. Onko sinulla vaimokin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei puhuta mistään ihan senkaltaisista virallista titteleistä ... ainakaan vielä ;)

   Poista
 3. Upea pakka!! En edes tiennyt, että noita valmistetaan! Oppia ikä kaikki! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kaikkea sitä aina löytää. Hermès on kyllä osannut tuon tuotteistamisen. Tämänkin päihittää mielestäni Hermèsin taskukokoinen vuosikertaviinin arviointikiekko: http://www.purseblog.com/accessories/hermes-taillevent-notation-red-wine-rater.html

   Poista
 4. No seuraavaksi sitten Hermèsin yatzy- ja domino-pelit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä lahjavarastoon nettikaupasta :)

   Poista
  2. Onko oikeasti olemassa Hermésin yatzy peli? En ainakaan löytänyt nettisivuilta?! Pelaamme miehen kanssa kaikki lentomatkat yatzyä (kuplivan kera tietenkin) ja sen parissa on vietetty mielettömän hauskoja hetkiä. Peli voisi olla kiva yllätyslahja miehelleni, you know miehelle jolla on jo (melkein) kaikkea....

   Poista
  3. Minäkään en nähnyt nettisivuilla nyt, mutta liikkeistä voisi löytyä paremmin. Tuo olisi mainio lahja, kun se vielä on teidän yhteinen juttu! Toivottavasti saat tuon hankittua!

   Poista
 5. Noilla kelpaaki sitten pelailla!

  Oon päättänyt ostaa synttärilahjaksi itselle jonkin kivan laukun jolla hintaa saisi olla enintään 1300 euroa. Käyttäisin laukkua vapaa-ajalla kuin koulussa, eli sen pitäisi kestää raskaita kirjoja. Olen ajatellut Louis Vuittonin Keepall 45:ta, mutta en tiedä sopiiko se jokapäivänlaukuksi. Osaatko suositella mitään?

  Ps. Olen sitten mies.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, voi käyttää kortteja itsessään panoksena :)

   Hyvä päätös synttärilahjaksi! Viikonloppulaukut ja putkikassit ovat vähän hankalia, kun niihin menee niin paljon tavaraa ja sinne katoaa helposti pienemmät esineet. Käytän itse hieman salkkutyylisiä laukkuja viikonloppulaukkujen rinnalla. Oletko katsonut Pradan tai YSL:n valikoimat? Siellä on kivoja citylaukkuja ja molempien tuotteet ovat kestäviä ja klassisia. Hinnatkin jäävät helposti alle tuon.

   Kerro sitten, mihin päädyit :)

   Poista
 6. Keepal on hankala jokapäiväiseen käyttöön kun siinä ei ole yhtään lokeroa tai taskuja, vaan on löysä säkki. Ostin mutta palautin oman monogram macassar 45 keepallini...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on. Ja pohjalle pitää melkein laittaa lehtiä ja laukku pitää olla aika täynnä, että se näyttää hyvältä eikä roiku epämääräisesti ns. sagging. Sama ongelma on itse asiassa useissa miestenlaukuissa... Löysitkö jotain tilalle?

   Poista
  2. Löysin sitten taiganahkaiset olkalaukun johon olen muuten tyytyväinen, mutta materiaali kuluu tosi nopeasti kulmakohdista ja alta tulee vaaleaa, vaikken ole käyttänyt kuin max 10 kertaa...

   Ostin myös toisen monogram macassar laukun joka kyllä pitää paremmin mallinsa ja siinä on sentään pieniä lokeroita johon laittaa esim. lompakko ja avaimet, mutta tässäkin on ongelmana (ala)kulmat. Ne kuluvat tosi nopeasti puhki ja alkavat halkeilemaan, juolloin alta alkaa pilkottaa vaalea puuvilla, koska eivät ole vahvistettu mitenkään, vaan canvas on vaan taitettu kulman kohdalta kolminkerroin ja omeltu malliinsa... Tätäkin käyttänyt ehkä 5 kertaa ja nyt jäänyt kaappiin, koska pelkään, että menee heti pilalle.

   Kaapissa nyt 7 vuittonia ja aikaisemmin ostamissani ei ole ollut mitään ongelmia materiaalien tai suunnittelun kanssa, ilmeisesti tämä uusi tuotanto todellakin niin huonolaatuista kun väitetään, taitaa jäädä vuittonit jatkossa ostamatta.

   Poista
  3. Otit sitten vahinkoa takaisin oikein kunnolla, kun löysit kaksi tilalle :) Hyvä! Ja Taigakin on kaunis kuosi!

   Tuo on kyllä erikoista. LV:n hyvä puoli on ollut suht. kestävä materiaali. Kannattaa kyllä käydä sanomassa tuosta liikkeessä, ei niiden pitäisi noin herkkiä olla. Ja vielä kun LV nostaa juuri hintoja... Laatu ei taida olla samassa nousussa.

   Poista
 7. Etkö olekkaan homo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyylikäs kysymys. Tällaisessa blogissa, jossa käsitellään vain elämän kevyempiä puolia, se ei varmaan liene oleellista:)

   Poista
 8. Tyylikkäämpiä kortteja saa hakea!!

  -H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) ja ihanaa reissua, nauti! Katsotaan, kummat kengät kotiutat.

   Poista
 9. Onpa hauska yksityiskohta, minullekin aivan uusi juttu!:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kaikkea sitä tehdään...Hauska väriläiskä.

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)