torstai 19. huhtikuuta 2012

Costume, Suomen lehtimarkkinoiden uusi tulokasKuulin aamulla mielenkiintoisia uutisia Suomen lehtimarkkinoilta!

Bonnier Publications, joka vastaa Olivian, Divaanin ja Evitan kustantamisesta, tuo markkinoille syksyllä uuden lehden.

Kyseessä on kansainvälinen Costume-lehti, joka on suosittu muotilehti Norjassa ja Tanskassa. Lehden kohderyhmää ovat 18–29-vuotiaat nuoret fashionistat, joille muoti on elämäntapa, shoppailu harrastus ja blogimaailma toinen koti (pieni pisto sydämessä).
                            
Lehti tulee keskittymään puhtaasti muotiin ja kosmetiikkaan. Pois jäävät muissa vastaavissa lehdissä seikkailevat ruoka-, sisustus- ja kulttuuriosiot.

Blogimaailmaa kiinnostaa varmasti myös mukana tekemisessä olevat 'Sanansaattajat', joukossa tuttuja bloggareita mm. Thing for Blingin Teemu. Myös lukijat pääsevät osallistumaan lehden sisällön tekemiseen Oma Olivia -tyyppisesti. Lehti tulee kuulemma näkymään myös blogimaailmassa, mobiilissa sekä party-henkisissä tapahtumissa.  

Lehteä ryhtyy päätoimittamaan tähän asti Olivian muotitoimittajana toiminut visionääri Sanna Sierilä. Tekijäjoukossa on mukana myös mm. Lilyn puolelta tuttu Jenna Kämärinen. Ensimmäisen numeron saamme käsiimme 22.8.

Mitä tuumaatte?

Tässä makupaloja Suomen Costume-lehdestä:8 kommenttia:

 1. Mielenkiintoista! Tuolle kohderyhmälle ei Cosmon ja Trendin lisäksi taida muita lehtiä ollakaan Suomeessa? Bonnier on kyllä osannut blogien ja lehtien integroinnin ainakin noiden mainitsemiesi Divaanin, Olivian ja Evitan kohdalla... jännä nähdä ketkä bloggaajat hyppäävät Costumen kelkkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ehkä Ellen voi myös laskea samaan kategoriaan. Joo, kivasti yhdistetty somea ja viety sitä vielä pidemmälle tässä. Odotamme innolla!

   Poista
 2. Mahtavaa! Eipä paljon paremmin meikäläiseen kolahtavaa lehteä taida ollakaan.. :)) Kiitos jutusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että moni kokee tuon omakseen. Tosi kiva nähdä lehti ja sen ympärille muodostuvat ilmiöt.

   Poista
 3. Sattuupa olemaan lehden ilmestymispäivänä syntymäpäiväni, eli loisto lahja! En malta odottaa, olenhan sentään vielä 1.5 vuotta kohderyhmää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa :) Sitten on monta syytä juhlia! Niin, vaikka varmasti sisältö kiinnostaa ja puhuttelee myös reilusti yli tuon viitteellisen rajapyykin.

   Poista
 4. Upeeta, että Suomeen saadaan uusia lehtiä, vaikka itse taida kyllä enemmän sisustuslehtiä kuluttaa. Täällä ilmottautuu uusi lukija, kiva blogi sinulla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, onhan se kiva kun tulee uutta luettavaa vanhojen tuttujen rinnalle. Tervetuloa, sinullakin oli kivoja postauksia ja hienoja kuvia! Kivaa viikonloppua!

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)