sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Logomania


Minuun jäi nähtävästi 80-90-luvulla vallinneesta logomaniasta jonkinlainen pysyvä jälki, mikä aiheuttaa edelleenkin kiintymystä tiettyihin printteihin. Heikkouteni ovat varsinkin Fendin ja vintage-Dior:in logokuosit. Fendiltä on ollut haastavaa löytää kivaa laukkua, koska niin monessa miesten mallissa kanvaasi on vahakankaan tyyppistä, ja se ei minua ihan saa syttymään. Kun sitten löysin tämän hieman erilaisen portfolion klassisella Lagerfeldin suunnittelemalla Fun Furs -logolla, pitihän se tietenkin hankkia.

Portfoliota voi käyttää asiakirjasalkkuna, mutta se toimii myös yksistään ns. clutchina. Se tuo hauskaa klassista särmää lookiin ja kuosi saa sydämen hypähtämään joka kerta, olkoonkin että se on tosiaan hieman kliseinen ;)


10 kommenttia:

 1. Voi ihanuus, blogisi ei petä koskaan :) Aina jotain ihanaa ja tyylikästä tulee silmien eteen ja kiva lueskella, ja varsinkin katsella, juttuja kiinnostavista aiheista miehen kirjoittamina.
  Itselläni on myös heikkous näihin Fendin ja Diorin logoihin, joten aiheutit pientä sydämentykytystä tällä postauksella :) Olet tehnyt mahtavan löydön.
  Kivaa sunnuntaita sinulle!

  Marde

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, kiitos paljon ihanasta kommentistasi, se lämmitti mieltä! :) Kuin myös mukavaa sunnuntai-iltaa ja iloista vappua jo nyt!

   Poista
 2. Tykkään klassisista logojutuista ja niihin kuuluvat LV:n monogrammi, Diorin logokuvio (jostain syystä sinisenä, vaikka en muuten erityisemmin sinistä pidäkkään) ja juuri tuo ruskea Fendin kuvio. Ajattele, että mun ensimmäinen merkkilaukku (jos ei Mulberryä ja Longchampiä lasketa) oli M-Boxista ostettu Fendin laukku ja lompakko. Sama putiikki möi myös Dioria, hankin laukun ja huivin. Aika jännää ajatella että M-Boxilla on ollut näiden brändien edustus(80-luvun lopulla)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ohoh, enpä tiennyt, eikä sitä nykyään oikein uskoisikaan. Harmi, että nämä kivat merkit eivät pysy oikein kenelläkään täällä Suomessa myynnissä...vaikka kuinka yrittäisi tukea ;) Ja oi, sitä ensimmäisen merkkilaukun huumaa! Itselläni se oli LV.

   Poista
 3. Myös Kuusinen Aleksilla myi aikoinaan Fendiä :)

  Marde

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylläpäs on ollut tarjontaa! Onneksi saatavuus alkaa taas hiljalleen palailemaan...

   Poista
 4. Really Great Blog :)

  I love this Fendi Bag:)

  http://birkinboy.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you so much! So nice that you found your way here, I love your wardrobe! And I am sorry that you can't understand my texts, but hopefully the pictures speak for themselves. I guess I should summarize the content in English too... Have a great week!

   Poista
 5. Ompa kiva portsu! Tuo mielenkiintoa asuun tai työpöydälle :)

  No joo, minulla on kanssa lähes maaninen suhde logo-kuoseihin ja tahtoisin kovasta hamstrata niitä itselleni, mutta olen tähän asti pitäytynyt LV:n Damier-ruudussa :) Tosin vielä sitä ehtii ja tarjolla on kaikkea kivaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - joo totta, tuon voisi huoletta jättää työpöydälle!

   Noita printtejä on kyllä sen verran, että keräiltävää riittää kyllä, mutta mikäs sen hauskempaa!

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)