sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Uusi luku Sinkkuelämästä


Haikailin aiemmin uusien Sinkkuelämää-jaksojen perään ja löysinkin hetkellistä lohtua. Luen vasta nyt Candace Bushnellin 'uusinta' viime vuoden puolella ilmestynyttä Sinkkuelämää, Ensimmäinen kesä New Yorkissa -kirjaa. Se kuvaa samaa aikaa, jota näytettiin vilaukselta SATC 2 -elokuvan alussa, Carrien saapumista Manhattanille. Tuon ihanan saaren mukanaolo sekä kohdat, joissa Carrie kohtaa ensi kertaa Samanthan, Mirandan ja Charloten ovat hunajaa SATC-fanille. Bushnellin edellinen yritys palata rahasuonen luokse, Carrien nuoruusvuodet, ei ollut ihan niin onnistunut kuin tämä. Välillä sitä kaipaa vähän kevyempää luettavaa ja tämä täyttää sen tarpeen mainiosti.

Mutta nyt pois kirjan ja koneen ääreltä ja ulos nauttimaan ihanasta ilmasta, kaunista sunnuntaita!

10 kommenttia:

 1. Mä yritin aloittaa Carrien nuoruusvuodet -kirjaa, mutta se oli niiiin huono. Väkisin luin n. 100 sivua ja luovutin. Tämän kirjan olen nähnyt kirjastossa, mutten ole vielä tarttunut siihen. Ehkä joskus kun hömppäkaipuu iskee.

  Päädyin blogiisi jokunen viikko sitten ja on ollut kiva lukea kirjoituksiasi!

  -Utte-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin yritin lukea tuota Nuoruusvuosia, mutta se oli tosiaan aika puuroista. Siinä ei ollut edes tuttuja maisemia tai hahmoja, joista olisi saanut kiinni. Siihen verrattuna Ensimmäinen kesä on paljon sujuvampaa ja viihdyttävämpää.

   Kiva kuulla, kiitos :)

   Poista
 2. Täytyypä hankkia rennoksi lomalukemiseksi toukokuussa. Nuoruusvuodet oli kehno, enkä siksi ollut ajatellutkaan tätä.
  Itse olen parasta aikaa the Help-nimisen kirjan (Piiat) loppusuoralla ja voin suositella lämpimästi. Seuraavaksi täytyy katsoa kyseinen leffa, joka myös on saanut kehuja, mutta haluan aina lukea kirjan ensin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, taistelin tosiaan itsekin Nuoruusvuosien kanssa, mutta tämä oli onneksi parempi. Ainakin tutut hahmot auttoivat pitämään tarinan kiinnostavana, vaikka samantyylistä kevyttä luettavaa tuo on kuin aiemmat Bushnellit.
   Piiat-kirjaa on kehuttu ja pidin leffasta paljon. Se oli itse asiassa yksi ensimmäisistä postauksistani. Pitää ehdottomasti lukea myös tuo, kiitos vinkistä!

   Poista
 3. Haa! Minulla oli sama kirja lomalukemistossa :) Vähänhän tässäkin saattaa se tökkiä, että nuo hahmot ovat niin nuoria (oli kirjastossa osastolla "nuoret aikuiset"), samoin kuin Nuoruusvuosissa, mutta kyllä mä ihan mieluusti luen kaikki vähänkin SATC:yyn liittyvät kirjat, tuo sarjaan ja leffoihin lisää syvyyttä ;) Ja superbonuspiste upean värisestä kannesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa :) Niin, sijoittuuhan tuokin aika varhaiseen aikaan, mutta onneksi hahmot ovat jo aika elementissään ja tuttuja piirteitä näkyy. Tai ainakin on helppoa kuvitella vaikka Samanthan ilmeet ja tekemiset lukiessa.

   Poista
  2. Totta! Ja etenkin kun nyt TV:ssä pyörii sarjan alkujaksot, joissa hahmot myös vähän "nuorekkaampia", niin helppo yhdistää ne tuohon kirjaan :)

   Poista
  3. Niinpä! Alkaa heti jakso elää silmien edessä.

   Poista
 4. Mä tykkäilin tuosta kirjasta kovasti! Ahmin sen Barcelonan matkamme lennoilla; oli muuten ihan huikeen hyvää ajankulua! :) ♥


  curiousnoora.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti! Kuten oli puhetta - täydellistä lomalukemista!

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)