torstai 26. huhtikuuta 2012

Kun matka käy kirjastoon


Tein kevätvaatteita järjestellessä tilaa myös kesäisemmille asusteille ja löysin kaikkea kivaa hyllyjen kätköistä. Hankin näistä kolmesta ensimmäisenä tuon farkkukangaskassin, kun YSL:n mallistoon tuli tällaisia kevyempiäkin malleja aiempien klassikoiden rinnalle. Mustan ja beigen lisäsin kokoelmaan myöhemmin Antoniolin alesta, kun en osannut päättää, kumman ottaisin. Kauppareissulle ne ovat vähän turhankin pieniä, mutta toimivat kivasti vaikka kirjastokäynnillä tai kesäretkillä.

Kohta sitä jo voikin ottaa viltin, kirjan tai kasan lehtiä ja mennä puistoilemaan, jee! Nythän alkaa olla se aika vuodesta, kun ihmiset odottavat eniten kesän alkamista, eikö vain? Ulkona näytti tänään jo sen verran lupaavalta ja puiden silmutkin kasvavat mahtavalla vauhdilla, joten eiköhän nuokin suunnitelmat pian toteudu!

6 kommenttia:

 1. Kirjastokassit lämmittävät vanhan kirjatoukan sydäntä! :) Ihania! Omani ovat lähinnnä random mainoskangaskasseja. Pitäisi varmaan itsekin panostaa hieman enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin no, en nyt tiedä onko laadussa niin hirveästi eroa... Tässä näkyy enemmänkin brändäyksen voima, kuin sijoitus ;) Mutta kirjastokassi on söpö ja kodikas juttu.

   Poista
 2. Tykkään! Meillä on myös kangaskasseja kirjastokasseina (lukutoukkia koko perhe), mutta ei noin tyylikkäitä! Toihan olisi ihan validi syy panostaa kivaan kassiin... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä harrastus ja mahtavaa, että koko perhe on mukana! Vietittekö Kirjan ja ruusun -päivää? Ja haitteko Kyrön teoksen lukuun? Niin, onneksi (?) syitä löytyy aina ;)

   Poista
 3. Nykyään on muuten hirveän vaikeata löytää kivoja kangaskasseja yhtään mistään! Joku vuosi sitten niitä oli jatkuvasti ketjuliikkeiden valikoimissa, mutta nyt olen valehtelematta jo vuoden etsinyt mieluisaa, niin sanovat joko ettei ole tai sitten löytyy jotain missä on joku pöllön tai hevosen kuva(monkista) jotka ei miellytä yhtään... Tykkään laatulaukuista, mutta kangaskassiin en satsaa koska olen kova hukkaamaan niitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Carlingsilla näin juuri hauskoja Jimmy who? tai Marc by who? -kangaskasseja. Eikä Weekdayllään ole? Niitä taitaa tulla liikkeisiin vähän aaltoina. Luulisi, että joku ottaa ne valikoimiin ennen kesää!

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)