perjantai 27. huhtikuuta 2012

Klassinen Cartier

Olen unohtanut jakaa kauniin videon, jossa korumaailma herää aivan uudella tavalla henkiin. Mukana huimia efektejä, tuttuja maisemia ja perinteikkään Cartierin klassikoita aina Venäjän tsaarin ajoista asti. Valikoimasta löytyy varmasti himotuksia ja suosikkeja! Tämähän toimii vaikka lahjalistana ;)

Aurinkoista viikonloppua!6 kommenttia:

 1. On se hieno! Minielokuva suorastaan.
  Ja tuotteet näyttävät niin kauniilta.
  Olen tärkeinä päivinä saanut hyvin mieleisiä Cartierin koruja lahjoina ja jokaisen kerran muistan kuin eilisen. (okei, kuulosti vähän kliseeltä, mutta silti ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, tuo menee jo leffan puolelle. Luin jostain, että tuon tekemisessä meni parikin vuotta. No ei yhtään klisee, siksi korut ovat hyviä lahjoja - ne säilyvät aina.

   Poista
 2. Tämä on kyllä henkeäsalpaavan upea video! Näin tämän ensi kertaa vasta viime viikolla poikaystäväni näyttäessä sen minulle, luulen tosin että tovin päästä hän alkoi miettimään oliko videon näyttäminen niinkään järkevää... Haaveilen nimittäin taas asteen verran enemmän muutamaa valikoitua korua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän tuo on ja sen voi katsoa monta kertaa putkeen, kun yksityiskohtia on niin paljon. Aivan, tuo voi tulla vielä kirjaimellisesti kalliiksi hänelle ;) Kello tai LOVE braclet ovat kyllä tervetulleita tännekin!

   Poista
 3. Hui ihankylmät väreet meni! Kauniita koruja ja eläimiä.. Ei huono yhdistelmä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Video on kyllä pysäyttävät ja hauska, miten siihen on myös linkitetty korujen historiaa, mm. Cartierin lentäjäystävälleen aikanaan tekemä maailman ensimmäinen miesten rannekello.

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)