keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Hyvää pahaa katsottavaa

Eilen tuli postissa mieluisa lähetys, kun tilaamani Will & Gracen kaikki kahdeksan tuotantokautta sisältävä DVD-boxi saapui. Sarjaa tuli seurattua aikoinaan satunnaisesti TV:stä, mutta löysin sen uudestaan nyt näytettävien uusintojen myötä. Kyllähän tuolta vieläkin löytää hauskoja kohtauksia ja mahtavaa näyttelemistä, ei ole turhaan sarja saanut 16 Emmy-palkintoa! En kuitenkaan päässyt mukaan ihan alusta, joten etsin jaksot DVD:nä. Nyt odottamassa on siis 33 levyä hyvää pahaa katsottavaa...

Tällä hetkellä TV:stäkin tulee yllättävän paljon suosikkisarjojeni uusia jaksoja, joten katsottavaa/tallennettavaa riittää. Ainakin Good Wife, Muodin huipulle ja Neiti Marple ovat suosikkilistallani.

Onko sinulla suosikkisarjoja, joita seuraat tai joiden DVD:t on ollut pakko hankkia myös kotiin?

Mutta nyt en kyllä uppoudu etenkin Karenin mahtavaan maailmaan, vaan menen ulos nauttimaan sitäkin kauniimmasta illasta.10 kommenttia:

 1. Haa, omassa hyllyssä todellakin katsotuin boxi on Sinkkuelämää, mutta se nyt lienee ehkä sanomattakin selvää;) Kotimaisista mm. Kumman kaa on myös ehdoton klassikko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kumman kaa on myös mahtava! Pitäisi ehkä kaivaa se esiin hyllystä, siinä on hyviä kesäjaksoja.

   Poista
 2. Meiltä löytyy muun muassa kaikki Seinfeldin tuotantokaudet, sitten on jotain sekalaisia: Pulkkista, Kummelia etc.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuokin ovat klassikoita ja ansaitsevat paikan hyllystä!

   Poista
 3. Ei löydy ei.
  Sinkkuelämäkin pyörii parhaillaan 2 kanavalla,joten niitä tulee katsottua/ties kuinka monennen kerran..
  Tallennetuista elokuvista mieluiten katson Kummisetä trilogian vaikka useampaan kertaan:)
  Aika vähän tulee seurattua sarjoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sinkkuelämää voi katsoa melkein kuinka monta kertaa vain :) Totta, on joitakin klassikkoleffoja tai suosikkeja, joihin voi palata pelkästään fiiliksen takia. Kevyemmältä puolelta ainakin Paholainen pukeutuu Pradaan, Lainakengissä, Holiday ja Hellyyden ehdoilla molemmat osat.

   Poista
 4. Ehdoton ikisuosikki on tietty Sinkkuelämää ja se onkin ainoa, josta mulla on DVD-boxi. Muita sarjoja, joita jaksan katsoa uusintoinakin, ovat ainakin Kumman Kaa, Frasier, Frendit ja Will & Grace. Nyt tv:stä suosikkeina on Greyn anatomia ja Gossip Girl (joka tulee muuten aiiiivan liian aikaisin, en oo ikinä silloin kotona!).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuttuja seurattavia! Gossarin boxeja olen saanut kaverilta, mutta en ole vieläkään päässyt toista tuotantokautta pidemmälle...

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)