perjantai 15. kesäkuuta 2012

Lähetin tuomaa

Katsoin haikaillen, että Lontoon alet ovat juuri alkaneet huokaus. Ensimmäinen kesäale siellä hetkeen, jonka missaan. Pitää siis ottaa vahinko takaisin ja seurata entistä tarkemmin nettikauppojen tarjontaa. Ainakin Browns, Antonioli, Mytheresa ja Matches ovat aloittaneet jo alet. Olettaisin, että ensi viikolla perässä pitäisi tulla vielä Porter-perhe.


Klikkailin siis Matchesistä pari juttua, joista laitoinkin aiemmin Facebook-sivulle teaserin.
On mahtavaa huvia selailla alelistoja ja etsiä löytöjä. Toinen suuri ilo on paketin liikkeiden seuraaminen. Toimitukset ovat huippunopeita - sain linkin eilen iltapäivällä ja jo nyt tuotteet ovat perillä! Se, kuinka ekologista tällainen lennättely on, onkin sitten toinen asia.

Paketin liikkeet näkee pelottavankin tarkasti, suosikkistatus on 'With delivery courier'

Tässä jo hieman paljastuksia, mitä lähetyksessä oli mukana. Sain inspiraatiota hankintoihin Lilou's Crush - super-tyylikkään Hertan tilaamista veikeistä Lanvinin iPhone-kuoresta. Omastani on varissut jo aikaa sitten lakkaukset pois, joten kun alepuolella oli ihan kivoja DVF:n vastaavia, päätin lisätä sellaisen samaan lähetykseen. Toisena juttuna oli pari Lanvinin muistikirjaa, joita koristaa Alberin tutut piirrokset. Tilasin toisen lahjavarastoon ja toisen omaan käyttöön. Varsinainen tilaamani juttu on yksi kesäkauden avaintuote, mutta siitä lisää myöhemmin :)

                                                            Kivaa alkavaa viikonloppua!
6 kommenttia:

 1. Vau tuo on kyllä nopeata toimintaa! Ja hauskoja pikkulöytöjä, sitä varsinaista ostosta odotellessa=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei ole mitään moittimista toimitusajasta! No ei se varsinainenkaan ole mikään iso juttu...

   Poista
 2. Kaunis tuo Matches'in postituspussukka!
  Unohdit muuten alelistasta Harrodsin! Siellä pyörii myös ihan mukavat alet - kuolasin mm Givenchyn ja Alexander McQueenin laukkuja tänään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heillä on aina omat hienot laatikot ja kassit!
   Totta! Hyvä, että muistutit heidänkin nettialesta! Harrodsin ja Harveyn First Day of Salet on ovat nimittäin olleet juuri ne päivät, joiden mukaan Lontoon reissumme ovat viime vuosina ajoittuneet ;) Ehkä hieman huvittavaa, mutta sieltä on tehnyt mahtavia löytöjä! Ehkä joulualeihin sitten taas...

   Poista
 3. Miten onnistuit.. Olen tilannut pari kertaa Matchesilta ja toimitus on molemmilla kerroilla kestänyt yli pari viikkoa! Tämän vuoksi kyseinen lafka jäänyt vähemmälle huomiolle vaikka valikoimat ovat hyvät. Olen niin kovin kärsimätöön. Ehkä nyt taas uskallan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en minäkään jaksaisi odottaa noin kauaa! Erikoista, olen saanut lähetykset aina suht nopeasti ja Matches on mielestäni paras nettikauppa. Käsittelyyn on mennyt ehkä päivä ja sitten paketti on jo lähtenyt matkaan. Huippu oli, kun tilasin Balenciagan clutchin, tuli se seuraavana päivänä perille!

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)