tiistai 12. kesäkuuta 2012

Lapsenmielinen tiistai

Kävin tänään työn puitteissa piipahtamassa Lintsillä ensimmäistä kertaa pariin vuoteen. Laitteisiin en ehtinyt, mutta hattaran nappasin mukaan. Se on edelleenkin pakollinen vakio-ostos huvipuistoissa! Oho, on vieläkin sormet tahmassa tuosta.

Pitäisi mennä ihan ajan kanssa käymään nyt kesällä tuolla, ainakin edes testaamaan joku ravintolamaailma Kattilan uusista paikoistaSiellä voi maistella ainakin Postresin, Demon, Chez Dominiquen ja Sushibar + Winen tekijöiden näkemyksiä huvipuistoruoasta. Hienoa, että Köpiksen Tivolin maailmaa on tuotu myös tänne meille. Taisinkin itseasiassa syödä edellisen hattarani juuri kyseisessä huvipuistossa :)
4 kommenttia:

 1. Oo, kyllä se Lintsi kuuluu omaankin listaan joka vuosi:-) Vaikka ei jaksaisi hirveästi laitteissa käydä, niin pelkkä tunnelmakin on hauska, varsinkin kesäiltaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On siinä oma viehätyksensä - heti kun astuu portista sisään tulee lapsuuden rannekkekesät mieleen! Montahan kertaa sitä mentiin samaan laitteeseen uudestaan heti perään? :) Pitää ottaa tavoitteeksi käydä siellä fiilistelemässä edes parina iltana kesän aikana.

   Poista
 2. Tänä kesänä pitää yrittää muista lintsille, parina viimevuonna on jäänyt menemättä. Nuorempana olen käynyt useammin ja ostin rannekkeen ja pitihän laitteissa ajaa kunnes oli jo pää kipeä ja heikotti :D

  Blogisi on kivaa luettavaa. Olet aina niin positiivinen ja postauksesi on iloisia ja mielenkiintoisia. Harmi vaan, ettet laita päivän asu kuvia. Tosin monen blogin ongelma on se, ettei niissä muuta oikein olekkaan, ehkä omasi on yksi suosikeistani juuri siksi, että se erottuu jotenkin joukosta eikä kerro vain vaatteista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo lämmitti mieltä, KIITOS! :)
   Tosi kiva jos kirjoituksista välittyy positiivisuus, niin haluankin!
   Olen itse miettinyt menenkö välillä vähän turhankin samalla linjalla esittelyiden kanssa, mutta olen koittanut saada väliin vähän muutakin.
   Asukuvia voi miettiä satunnaisesti, on nekin ihan hauskoja ja tuovat vaihtelua. Katostaan... :)
   Aurinkoista loppuviikkoa!

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)