sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Oranssissa laatikossa

Kuten paljastin jo aiemmin NYC-postauksessa, Manhattanilta lähti mukaan myös jotakin Hermèsiltä. Nyt voisi olla jo aika avata kääreet myös täällä blogin puolella.. 





Arvaatko jo? 




Evelynhän se sieltä paljastui. Laukku on aina ollut haavelistallani ja koska sen saatavuus ja hintakin ovat jotakuinkin realistisia, niin tuo ei ole tuntunut aivan mahdottomaltakaan. Käydessämme Hermès'n Madison Avenuen liikkeessä kysyin lähinnä huvikseen, olisiko tätä mallia varastossa ja missä väreissä. Meille tuotiin tämä etoupe-värinen toisiksi suurin malli, joka oli juuri täydellinen. Sovittamisen jälkeen jätin laukun kuitenkin mietintään ja jatkoimme eteenpäin.

Puntaroin hankintaa vielä seuraavaan päivään ja lopulta päätimme hakea laukun, mikäli se olisi vielä liikkeessä odottamassa. Ehkä hieman yllättäenkin ostimme sen puoliksi. Näin molemmat voivat nauttia siitä, eikä uusi ostos vaikuttanut niin hullulta aiempien hankintojen jälkeen. Kätevää! ;) 



33 kommenttia:

  1. Mitä tähän voi sanoa? - Upea! :D Olen kyllä niiiin kade! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, mä komppaan sua ihan täysin! :)

      Poista
    2. Kiitos molemmille, no on teillä hienommat kokoelmat!

      Poista
  2. Vastaukset
    1. :) En vain tiedä uskaltaako tuota käyttää...tuhoan vielä.

      Poista
  3. Congrats ihanalle hankinnalle. Kyllä nyt kelpaa :)
    Hyvä idea muuten toi laukun jakaminen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Se on kätevää, laukkuja puoleen hintaan! ;)

      Poista
  4. Oij, upea! Onnea molemmille hankinnasta :)

    VastaaPoista
  5. Voi vitsit, aivan upea laukku! Värikin on ihan täydellinen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, joo harmaa kolahtaa aina!
      Ihanaa reissua!

      Poista
  6. Ihana laukku ja harmaa väri on täydellisen näköinen! Voisin ajatella itsellenikin tuota jos sitä saisi ilman tuota H-kirjainta tai huomaamattomammalla merkillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota kai pitäisi kantaa oikeaoppisesti niin, että H ja sen muodostamat ilma-aukot ovat kantajaan päin. Eli on kivan huomaamaton noin käytettynä.

      Poista
    2. Ai se reijätön puoli on ns oikea puoli? En tullut miettineeksi asiaa, kun olen vaan netissä noita katsellut!

      Poista
    3. Joo, niin kai. Itsekin mallailin sitä automaattisesti H-puoli päälle, kun se tuntui luontevammalta ja juurikin tuotekuvista tutulta.

      Poista
  7. Mitä kokoa hermesin emalinen rannekkeesi muuten on? Katselin niitä netissä, mutta on varmaan minulle liian pieni kun ranteen ympärys on n. 17-18cm riippuen asennosta :(

    Eikö noista amerikan ostoksista muuten mene kamalat verot kun niitä sieltä asti kantaa? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo omani on PM-kokoa, eli halkaisija on 6 cm. Ranteeni on aavistuksen pienempi, mutta silti tuohon jää vähän kasvunvaraa. Eli se voisi toimia myös sinulla. GM-koossa taisi olla 0,5 cm isompi halkaisija, ei siis ole isoa eroa.

      No, kun tax free ja valuuttaerot tasoittavat tuota, niin loppuhinta on aika sama.
      Koitan kyllä yleensä ostaa tuotteet merkin omasta maasta...

      Poista
    2. Kiitos vastauksesta. Täytyy varmaan sitten ensi matkalla katsella tuota merkin omasta liikkeestä. Koko vähän arveluttaa, olen kuitenkin melkein 185cm mies, mutta kyllä minulle yleensä menee kaikki umpinaisetkin(naisten) rannerenkaat kädestä läpi :D Niissä on sitten tietenkin isompi halkaisija. Millainen lukko tuossa muuten on? Ajattelin vaan että pomppaako auki jos jää tiukille jossain asennossa? Tuon "ranneluun" päällä sitä haluaisin kuitenkin pitää, enkä ylempänä kapeammassa kohdassa.

      Poista
    3. Ei mitään, vaikka ei tuo paljon tainnut auttaa ;) Kannattaa kokeilla myymälässä, jos vain mahdollista. Voit samalla mallata sitä leveämpääkin mallia. Ainakin Nykin liikkeessä noita molempia oli kaikissa värikartan väreissä, eli vaihtoehtoja löytyy. Tuossa on tiukka tuplalukko, H toimii salpana ja sisällä menee vielä sellainen tappi. Itselläni tuo asettuu juurikin tuohon luun päälle.

      Poista
  8. Tuo on kyllä tosi upea! Onnea uutukaisesta! :)

    VastaaPoista
  9. Tuo on kyllä ihan mielettömän kaunis laukku! :) Onnea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tuo on kivan ajaton ja yksinkertainen.

      Poista
  10. Hei almost-laukkusamis! ;)
    Mulla on kokoa pienempi tourterelle-värinen Evelyn, eli lähes samaa sävyä - kiva laukku! Tunnetko laukun taustan? Se on aikoinaan tehty tallipoikien työkalujen ja hevosten hoitovälineiden säilytystä/kantamista varten ja rei'itetty H varmisti sen että ilman kiersi laukussa ja välineet kuivuivat. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistelinkin, että sinulla on myös tuo malli :) Väri on tosi onnistunut! Ruskeakin löytyi, mutta se ei ollut yhtään niin kiva - ainakaan omaan silmään. Joo, näin muistan myös lukeneeni - voihan sitä niinkin käyttää ;) Sadekin tuntuu riskiltä tai odotan kauhulla milloin siihen jää farkuista väriä, luulisi kuitenkin kestävän..

      Poista
    2. Jos tuo laukku on alunperin ollut miestenlaukku, niin miksi sitä nykyään kaupataan naisten osastolla ja on nimettykin naisen mukaan? Käynyt samalla tavalla kuin kaikille miesten vaatteille ja jopa korkokengille, naiset ottavat ne omakseen, mutta miehillä ei ole oikeutta mennä naisten vaatekaapille joutumatta naurunalaiseksi.

      Poista
    3. Hyvä suunnittelu ja klassikot toimivat onneksi usein molemmille. Naisten on ehkä helpompi kokeilla eri juttuja ja se on sallitumpaa, kuin toisin päin. Onneksi valinnanvaraa riittää kaikille :)

      Poista
  11. I-H-A-N-A! Onnea klassisesta hankinnasta. -T

    VastaaPoista
  12. Todella klassinen ja kaunis laukku? Oliko tämä kovinkin kallis?
    http://anniinanpetitpassion.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  13. Kiitos! No sanotaanko, että oli ihan kiva kun hinnan pystyi jakamaan ;) Kiitos blogivinkistä - olet tilaillut vaikka mitä kivaa! Saako Chanelilta tilattua suoraan Suomeen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oman chanelin osti Della Margasta :) minusta Chanel ei toimita Suomeen. Hermeshän aloitti juuri myös toimittamaan. Sait minusta uuden lukijasi!

      Poista
    2. Joo, niin ajattelinkin..Tosin tuon Hermes'n nettikaupan jälkeen Chaneliin ei välttämättä ole enää pitkä matka;)

      Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)