keskiviikko 29. elokuuta 2012

Lady Gaga + Eurokangas, what?

Oho! Iltapäivälehtien illan isoin uutinen on Lady Gagan vierailu Eurokankaassa. Pahoittelut, tämä on hieman noloa, mutta minun on pakko laittaa linkki tänne ajatuksen ollessa niin kutkuttava. Kiitos Iltasanomille hyvästä uutisesta, koko kirjoituksen ja herkulliset kuvat näet tästä.

Nyt vain Eurokankaan markkinointi hereille ja tietoa maailmalle. Tämä meriitti toimii hyvin myyntivalttina vaikka mihin, sillä tunnetusti Gagan valinnat vaikuttavat myynteihin. Watch out Mood New York!

Kuva/Iltasanomat.fi/Leinonen, Hagert

Kuva/Iltasanomat.fi/Leinonen, Hagert


14 kommenttia:

 1. Hienoa, Iltasanomien juttu vahvistaa entisestään Gagan down to earth-meininkiä, vastapainona kaikille hulppeille asuille, keikoille yms:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :) Ja Helsinki on itseasiassa varmasti aika helppo kaupunki tähdille verrattuna vaikka Lontooseen tai New Yorkiin. Voi kävellä aika rauhassa Kluuvikadulla tai mennä Lintsille.

   Poista
 2. Gaga on näköjään ottanut kaiken irti Helsingin rauhallisiata kaduista. Eilen illalla Terry Richardson twiittasi joukon kuvia, jotka kaksikko oli käynyt ottamassa espalla Della Margan Chanel markiisien alla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, katsoin myös hauskoja Helsinki-kuvia terrysdiary.com-sivulta, mahtavuutta!

   Poista
 3. COOL! ensin Madonna Lintsillä ja nyt Gaga kangasostoksilla! Hienoa, että tähdetkin voivat relata joskus ja me Suomalaiset olemme niin kainoja, että varmasti annammekin tähdille rauhan kulkea - vaikka sitten Espalla! Meidän tytöt sanois nyt että "siistii" =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, vaikka taisi noiden paikkojen eteen muodostua jo ryysistä... Tuo oli kyllä siistiä!

   Poista
 4. Joo toi oli kyllä hauska uutinen lukea! Gaga Eurokankaassa :)

  VastaaPoista
 5. Minäkin pidin uutisesta paljon! Olen Eurokankaan vakioasiakas aina silloin, kun ehdin jotain ommella. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan siellä mahtavat valikoimat, joten tosi hyvä meriitti!

   Poista
 6. Olen töissä aivan Eurokankaan lähellä, enkä huomannut mitään ;-D. Piipahdan aika usein siellä ruokiksella. Pahus sentään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siitä olisi saanut mahti-postauksen, jos olisit ollut kameran kanssa liikkeellä. No, ehkä siinä tilanteessa voisi vähän mennä pasmat sekaisin...

   Poista
 7. Eurokankaalla onkin hyvät valikoimat, harmittaa ettei täältä löydy yhtään yhtä kattavalla valikoimalla varustettua kangaskauppaa. Eurokankaasta löytyy usein mm. Armanin muotitalon vaatteissa käytettyjä pakan loppuja, villakankaita ja silkkejä joten ihan laatutavaraa. Muitakin merkkikankaita riippuen siitä miten saavat ostettua tehtailta. Verhokankaat ostaisin mieluummin sieltä kuin esim. Vallilasta.

  Siis jos asuisin Suomessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, heillä on kyllä hyviä italialaisia kankaita ja laaja valikoima!

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)