lauantai 20. lokakuuta 2012

Pienelle suunnittelijalle

Aloitin viikolla katsomaan 'hieman' viiveellä tallennuksia keväällä pyörineestä Muodin huipulle -sarjasta. Silloin seurailu jäi, mutta tiesin, että joskus se sopisi taas fiilikseen. Niinpä nyt on rattoisaa päästä taas Manhattanin maisemiin ja seuraamaan osallistujien työskentelyä sekä luomuksia, kun TV:stä ei muuten tulisi mitään.

Näissä tunnelmissa muistin, että olin ostanut Nykistä Metin museokaupasta hauskan lahjakirjan varastoon. Tämän voi antaa vaikka jollekin kaverin tai tuttavan lapselle (äidille) joskus hauskana lahjana. Värityskirjaan on koottu vähintäänkin inspiroivia kuvia sekä väritettäviä juttuja - saa vähän hillitä itseään, ettei ala värittämään näitä heti ;) Vai mitä sanotte seuraavista?

Mikä olikaan Luggagen tai Boxin haaveväri?


Menisikö mustavalkoisella?

Näihin Missonin raitoihin saa käyttää koko väripalettia!

Värikästä ja lapsenmielistä viikonloppua ;)

16 kommenttia:

 1. Vitsi, toihan mun pitaa saada! Olen nimittain ihan hulluna puuvareilla varittamiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä terapeuttista! Näköjään tuota löytyy myös Amazonin kautta, kiitos BagMiss selvittämisestä!

   Poista
 2. Kymmenennen kauden finaali taisi tulla juuri eilen jenkeissä :) Minäkin katsoin sen jo. Alkaako suomessakin jossain vaiheessa taas muodin huipulle? Eikö siihen joskus viime talvena haettu kilpailijoita, ellen väärin muista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jopas sattui :) Ihan hauskaa, jos täälläkin tehdään uusi kausi - on sitäkin ihan mukava seurata.

   Poista
 3. Hauskat! Meillä lapset kyllä piirtävät itse myös näitä mielellään ja värittävät sitten. Ammatikseni kun piirrän ja väritän suunnitelmia (en kylläkään muodin saralla) niin suosittelen värittämiseen Lyran puuvärikyniä, muilla ei niiden jälkeen haluakaan värittää:) Lyran kynät ovat aika hinnakkaita mutta sen arvoiset. Niitä saa aika harvasta paikasta mutta täältä ainakin:

  http://suomenkuvataide.fi/shop/product_catalog.php?c=13

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä tekee noista puuvärikynistä niin ensiluokkaisia?

   Poista
  2. Sissi van V. : Kiitos laadukkaasta vinkistä!

   Anonyymi: Sissi varmaan osaa vastata tähän ammattilaisena paremmin kuin minä. Mutta eiköhän kynissä ole samanlaisia laatueroja kuin vaikka meikeissä. Värien laatu, pysyvyys, levittyminek varmasti vaihtelevat - veikkailee amatööri :)

   Poista
  3. Minulla on kyllä lapsuuden piirrostöissä ja kynissä yhä värit tallella... Löytyyköhän chanelilta tai hermesiltä väriliituja niin tekin voisitte aloittaa uuden harrastuksen?

   Poista
  4. Tämähän ei nyt tähän postaukseen täysin liity, mutta uskon, että nuo ammattilaisten käyttämät ja suosittelemat välineet ovat kyllä ihan syystä heillä käytössä.
   Chanelin ja Hermes'n värit olisivat kyllä hauska startti tällaiselle amatöörille kuin minä, mutta ammattilaisten käyttöön ne tuskin kelpaisivat :)

   Poista
  5. Värien laatu,pigmenttimäärä ja tarttuvuus on aivan eri luokkaa kuin muissa värikynissä. Kannattaa kokeilla, eron kyllä huomaa ihan heti.

   Poista
  6. Näin järkeilinkin, kiitos vielä hyvästä vinkistä ja ihanaa alkavaa viikkoa!

   Poista
 4. Voi apua! Mä haluun ton kirjan!! :) Ku-opena keräilen kaikkea piirtämiseen ja designiin liittyvää... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Amazonista löytyy! Sulta saa aina parhaat vinkit!! :D Kiitos!

   Poista
  2. No jopas sattui sitten sopiva vinkki ja mahtavaa, että löysit tuon! Happy to help - välillä näinkin päin :)

   Poista
 5. Itse seuraan muodin huipulla sarjaa aina heti sen ilmestyttyä jenkeissä. Se on ihan parasta viihdettä ja samalla olen saanut miehenkin koukkuun:) Hän kysyy aina "onko uutta jaksoa Project Runwaystä vielä ladattavissa?" :D
  En halua paljastaa tämän viimeisen kauden voittajaa, mutta itse olin siitä vähän eri mieltä...Tuon jenkkiversion taso on kyllä aika huima verrattuna muiden maiden vastaaviin.

  Ja arvaa haluanko tuon värityskirjan!!! Täytyykin kurkata Amazoniin niin meidän pikkuiselle on sitten mielenkiintoista väritettävää kun siihen ikään pääsee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa tuo ilon jakaminen ;) ja tuo jenkkiversio on kyllä ehdottomasti paras! Olen tosiaan vasta tuossa edellisessä kaudessa, mutta mahtavaa, että on vielä kokonaan uusikin odottamassa!

   Tuo sopisi kyllä teille tosi hyvin! Huvia ja oppia samalla kertaa :)

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)