lauantai 15. joulukuuta 2012

15. luukusta löytyy kalenterin toinen arvonta!


Kirjat ovat tervetulleita lahjoja jouluna, uusiin tarinoihin tai teoksiin on kiva tutustua ja jos edes vähän tuntee ihmistä, on melko helppoa löytää tietystä genrestä lahja.
Sainkin arvottavaksi kaksi Top Chefin tuomarinakin tutuksi tulleen Pipsa Hurmerinnan uutta keittokirjaa, Pipsan keittiössä.

Siihen on koottu hänen keräämiään mutkattomia suosikkireseptejä maailman keittiöistä. Perusajatus resepteissä on, että ruoan ei tarvitse olla monimutkaista tai kallista - riittää, että se on ajatuksella ja sydämellä tehty. Myös reseptien raaka-aineet on mietitty niin, että niitä löytyy ihan lähikaupasta.
Uutta minulle oli, että enemmän muotikuvaajana tunnettu Nina Merikallio on ottanut kirjan kuvat ja sen kyllä huomaa, ne ovat superhienoja!

Kerro, minkä kirjan haluaisit lukea seuraavaksi tai minkä aiot antaa lahjaksi?
Kaikki tähän postaukseen kommentoineet ovat mukana arvonnassa. Vastausaikaa on vain maanantaihin 17.12. klo 23:59 saakka. 

Onnea arvontaan ja rentoa viikonloppua!

38 kommenttia:

  1. Annan lahjaksi Kunnaksen Piitlesin. Ostin sen kirjamessuilta ja en kehdannut pyytää kirjoittajalta nimmaria vaikka erikseen kävin häntä kuuntelemassa. Ujo tyttö.

    VastaaPoista
  2. Annan siskolleni lahjaksi Tommy Hellstenin Saat sen mistä luovut. Kirja tarjoaa hyviä näkökulmiä itsensä etsimiseen ja syvän yhteyden löytämiseen toisten ihmisten kanssa :)

    VastaaPoista
  3. Miehelleni Jamie Oliverin keittokirjan. Mies on innokas kokkaaja ja loihtii meille muille ihanat arki- ja juhla ruuat.
    PirjoS

    VastaaPoista
  4. Minä annan tänä vuonna useamman kirjalahjan. Äiti saa toivomansa Kaari Utrion Sunnevan ja isäpuolelle menee uusin Remes. Meillä on aina luettu paljon, omalla kohdallani myös keittokirjoja. Uusin luettava kirja joka on "lukujonossa" on Kristiina Vuoren Näkijän tytär, mutta tässä välissä lueskelen kyllä uutukaisen Briteistä saapuneen pastakeittokirjan. Jos saisi vähän visioita ruuan laittoon. Sitä keittokirjat minulle ovat, visioiden antajia enemmän kuin se, että reseptiä lukisin orjallisesti.

    VastaaPoista
  5. Meillä annetaan lahjaksi aina paljon kirjoja. Tänä vuonna pakettiin on kääritty 3 keittokirjaa ja 2 elämänkertaa. Suosikkini lahjakirjoista on tällä hetkellä The Homesick Texan cookbook. Yksi keittokirja mahtuisi aina minun kokoelmiin :).

    VastaaPoista
  6. Tyttärelle annan kirjan "Coco Chanel. Genio, passione, solitudine" ja itselleni tietenkin jonkun keittokirjan:)
    Satu

    VastaaPoista
  7. Mä haluaisin lukea ton J.K Rowlingin uuden kirjan se the Casual Vacancy. Jotain leivontakirjoja olis sekä kiva saada että antaa :)

    VastaaPoista
  8. Seuraavaksi aion paneutua oikein kunnolla kirjaan Viinit - yhdistä ruoka ja viini ;)

    VastaaPoista
  9. Annan lahjaksi tutun-tuttuni runokirjan. Joskin eräs sukulaiseni on myös kirjoittanut kirjan, joten sekin voisi olla hyvä lahjaidea jollekin :)

    Itse haluaisin lahjaksi Game of Thrones -sarjan kuudennen kirjan, mutta sehän ei ole vielä ilmestynytkään... :)

    VastaaPoista
  10. Yöpöydällä on vino pino kirjoja joista olen säästänyt Dostojevskin Rikos ja rangaistuksen jouluksi...

    VastaaPoista
  11. Joulureissuun pakkaan luettavaksi `Minä, Zlatan Ibrahimovic´, siitä olen kuullut niin paljon ja pääasiassa hyvää.
    Minde

    VastaaPoista
  12. Veljelleni ostin lahjaksi kirjan Kauimpana kuolemasta, ja aion sen myöskin itse lukea kunhan veli on sen lukenut ;)

    VastaaPoista
  13. The Chinese Takeout Cookbook (saa Amazonista) kiinnostaa

    VastaaPoista
  14. The Chinese Takeout Cookbook (saa Amazonista) kiinnostaa

    VastaaPoista
  15. Toivoin joulupukilta Lundbergin Jäätä ja hämäläisen Kolmikulmaa. MrsMK

    VastaaPoista
  16. Luettavien pinossa on päällimmäisenä Camilla Läckbergin Kivenhakkaaja ja seuraavana on vuorossa Stephen Fryn Mrs Fry's Diary. Veljelleni annan lahjaksi jonkin viinikirjan.

    VastaaPoista
  17. Seuraavaksi olisi luettavien listalla Anna-Leena Härkösen Juhannusvieras :) Mummille vien joululahjaksi pinon jo lukemiani kirjoja, veikkailen että sieltä suunnalta tulee myös jonkinlainen lukupaketti kierrätykseen minulle :P

    VastaaPoista
  18. Annan äidille joululahjaksi Safkaa-keittokirjan, jossa on arkipäiviin sopivia reseptejä. Ei sillä, että äitini olisi huono kokki, mutta usein kaipaa vähän inspistä!

    VastaaPoista
  19. J.K. Rowlingin uutuus kiinnostaisi kovasti ja itse asiassa tuota arvottavaa kirjaa olenkin usein kirjakaupassa ihmetellyt!:)

    VastaaPoista
  20. Eka kertaa kurkkimassa blogia! Omaan pakettiin menisi Sofi Oksasta. Äidille meni pakettiin Mielensäpahoittaja ja Isälle Remestä. Kummityttö sai luettavaa Robinista ;)

    VastaaPoista
  21. E L Jamesin fifty shades of greyn olen lainannut ystävältäni jo jokin aika siten.Jospa ehtisin lukea sitä joululomalla...

    Niina K

    VastaaPoista
  22. Haluaisin lukea seuraavaksi Khaleid Hosseinin esikoisromaanin Leijapoika. Lahjaksi annan miehelle jonkun Esa Sirénin sotaromaaneista.

    VastaaPoista
  23. Annan lahjaksi toisen mahtavan keittokirjauutuuden eli Safkaa. Toivottavasti omasta paketista paljastuu joku hyvä kotimainen romaani, koska joululomalle on suunniteltu pelkkää kotoilua.

    - mimmu

    VastaaPoista
  24. Lahjaksi annan mm näitä: Safkaa, Life of Pi, kaksi Veera kirjaa, lehtien vuosikertoja...

    VastaaPoista
  25. Aion lukea seuraavaksi Salla Simukan Toisaalla. Oon lukenut ekan osan, Jäljellä, kesällä ja vähän jänskättää mitä sieltä paljastuu ;)

    nin--a@hotmail.com

    VastaaPoista
  26. Lahjaksi olen antamassa Safkaa (tosin toivoin sitä myös itselleni ;)). Seuraavana lukulistalla on Kun kyyhkyset katosivat. Kun vaan joskus ehtisi lukupuuhiin... toivottavasti viimeistään joulun pyhinä :)

    VastaaPoista
  27. Lahjaksi annan aineettomia lahjoja, mutta omalla yöpöydällä odottelee muun muassa Michael Meyerin Ihmisten vuosi 1989.

    - Maaria, etulenhe(at)mappi.helsinki.fi

    VastaaPoista
  28. Kirja: Talven taikaa (Ilona Pietiläinen) olisi kiva näin jouluna :)

    minnapo1(at)gmail.com

    VastaaPoista
  29. Lahjaksi antaisin Khaled Hosseinin Tuhat loistavaa aurinkoa. :)

    VastaaPoista
  30. Ei sais olla ahne, muttan Ihanaiselta Pikkusiskolta puuttuu vielä Joululahja...

    VastaaPoista
  31. Aion lukea seuraavaksi Eckhart Tollen teoksen "The power of now". Sen voisin antaa myös lahjaksi jollekin, joka tarvitsisi keinoja elää hetkessä läsnäollen :)

    Caro

    VastaaPoista
  32. Oon huono lukemaan kaunokirjallisuutta, mut ruoka-aiheiset kirjat ovat heikkouteni. Tuo Pipsan kirja ois huippu... Toivelistalla myös Sara La Fountainin kokkikirja, kuten myös Kinuskikissan kirja. Tänä jouluna lahjalistalla ei ollut yhtään kirjatoivetta (paitsi itselläni) ;) Päivi

    VastaaPoista
  33. Uusi Syötäväksi kasvatetut -kirja vaikuttaa mielenkiintoiselta! Eläintenoikeuksista kiinnostuneena aion sen varmasti lukea. Olen ajatellut sitä myös lahjaksi muutamalle innokkaalle lihansyöjä kaverille ;)
    (heidin@luukku.com)

    VastaaPoista
  34. Lahjaksi on ostettu pääasiassa lastenkirjoja ja seuraavaksi ajatellin itse lukea toistamiseen Sinuhe egyptiläisen, jonka olen lukenut viimeksi teininä:)

    RouvaF

    VastaaPoista
  35. Annan lahjaksi ihanan Safkaa -kirjan.

    VastaaPoista
  36. Ihana arvonta! Äidilleni olen lähes joka joulu ostanut kirjan ja tänäkin vuonna aion tehdä niin, todennäköisesti Remeksen uusin pääsee taas pakettiin. :)

    VastaaPoista
  37. Meinasin unohtaa osallistua mahtavaan arvontaan, viimeisiin hetkiin meni. Tämä kirja olisi mieluinen.

    VastaaPoista
  38. Haluaisin lukea Sofi Oksasen "Kun kyyhkyset katosivat". Lahjaksi antaisin miniälleni jonkun hyvän ruokakirjan. T. Jente Naantalista

    VastaaPoista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)