torstai 20. joulukuuta 2012

Alesesonki on täällä!

Varsinaisesti joulun jälkeen alkava alesesonki alkaa näkyä jo kaupoissa ja huomasin, että mm. mahtava Matches on aloittanut jo omansa. Nyt pitääkin skarpata! Välipäivien parasta huvia on skrollata nettikauppojen alesivuja ja tehdä löytöjä. Myös mm. Nina'sissa näytti alkaneen ale ja muut kaupat tulevat pian perässä. Collage the Shop, Luxbag, Mulberry...

Tässä houkuttelevia poimintoja alelistoilta:

3.1. Phillip Lim, 31 hour -laukku

Marc Jacobsin takki

YSL:n passinkannet

Acnen pipo

McQueenin huivi

10 kommenttia:

 1. Ou nou! Mä en ole osannut ajatella tätä kovin systemaattisesti vielä. Yksi "pakkohankinta" on ja se ehkä lamaannuttaa mut, koska aina kun on pakko, ei huvita. Hmmm...

  Gloria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Matcheskin tuli minulle jo yllätyksenä ja herätteenä - pitää tosiaan skarpata!

   Poista
 2. Mä muuten jotenkin niin näen sut tossa Marcin takissa!

  ...edelleen Gloria...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa :) totta se olisi aika sopiva! Ihanaa viikonloppua ja alkavaa lomaa!

   Poista
 3. Kiitti vinkeistä, pitää käydä tsekkaamassa nuo nettikaupat heti välipäivinä. Tänään kauppakeskuksessa käydessäni näkyi jo monessa kaupassa alennuskylttejä. Jee, onneksi maltoin vähän himmailla (heh, muutaman viikon) ja olla ostamatta "mitään". Tänään nappasin Espritiltä ponchomaisen neulepuseron, jota olen kytistellyt aieminkin.
  Nuo laukkukaupat pitää kyllä surffailla..haaveissa joku vähä parempi nahkalaukku.
  Ja ihana tuo Acnen pipo; mulla tulee ihan mieleen Jacques Custeau (miten mahdetaan kirjoittaa ,mutta muistanet miehen). Vai olikohan sillä musta pipo, no anyway, muistuttaa sitä kuitenkin! Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin olen laittanut jäihin kaikki vaateostokset aleja odotellen... Joo tuo pipo näyttää ihanan pehmeältä ja lämpimältä.
   Kivaa viikonloppua ja ihanaa joulua!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Totta, se oli se punainen pipo - tuosta välittyy kyllä oikea tunnelma!

   Poista
 5. Kumpa minäkin jaksaisin vielä innostua vanhoista räteistä, ehkä sitten vanhempana, mutta ei ne lyhyestä homosta adonista tee. Omaksi iloksihan niitä toki ostetaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä minulle suurta huvia. On hauskaa tehdä hyviä löytöjä - ne ilahduttavat pitkää arjen pyörteissä. Harmi vain, kun nyt ei ehdi Lontoon aleihin - siellä on parhaat valikoimat! Mukavaa joulua!

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)