tiistai 18. joulukuuta 2012

Joulukoristeluita

Hain jo itsenäisyyspäivänä joulukoristeita kellarista ja laitoin niitä esille, mutta ehdin vasta viime viikonloppuna ottamaan hieman kuvia näistä. Ihan hirveästi en koristeita yleensä laita, vaan muutaman jutun sinne tänne.

Joulun lempikukkani on valkoinen hyasintti, siitä tulee ihana tuoksu ja niitä on helppo laittaa vaikka maljoihin tai vanhoihin ruukkuihin.


Tässä kodikas mökki-tuikku ja muisto, jonka mummoni aikoinaan maalasi.


Tässä aiemmin mainittu Aarikan tonttuperhe 



Toinen tonttu löytyy kylppäristä


Ikkunalaudoille on kiva laittaa tuikkuja ja valoja. Tässä maljassa valoja yhdeltä ikkunalaudalta.


Ja tässä tuikku toiselta.


Tämä soittorasia huutaa amerikkalaista joulua, mutta se on lienee sallittua, koriste-esine on nimittäin tuliainen kummitädiltäni Jenkeistä.


Vielä olisi kiva hakea pieni kuusi tai vaikka vain havuja maljakkoon ja laittaa oksille vähän koristeita.


12 kommenttia:

  1. Todella kauniisti hyasintit sinulla maljakossa!:) Itsellä joulukoristelut muuten pulkassa, mutta joulukukkia pitäisi vielä hankkia.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, hyasintit on käteviä, kun niitä voi laittaa melkein mihin vain!

      Poista
  2. Mä tykkään tosi, tosi paljon tosta fire-tuikusta. Sain ekan viime joluna joululahjaksi ja olen kirjoittanut pukille aiheesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä kaunis - siitä tulee mieleen vähän lumilyhty. Itsekin haaveilin siitä pitkään, kunnes sain sen viimein hankittua.

      Poista
  3. Tyylikästä, ihailen aina hyasintteja kaikkialla, mutta itse en pysty niitä sisällä pitämään. Tuoksu vain on liian yty minun nenääni :). Kauniita koristeita sinulla, minusta joukossa saa olla muutama hassu tai kitsch juttu, jos yleisilme on kuitenkin rauhallinen. Meillä kotia koristaa todella kitsch kirkko, jossa valot vilkkuvat ja hahmot pyörivät 'jäällä'. Ostin sen aikanaan ensimmäisenä vuonna täällä Belgiassa ja nyt se on jo yksi rakkaimmista joulukoristeistani. Ja lapset rakastavat katsella sitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niistä tulee kyllä välillä aika voimakas tuoksu :) Totta, ja kun niitä on muutama siellä täällä niin ne voivatkin olla vähän erilaisia. Kivaa joulunalusviikkoa!

      Poista
  4. Täältäkin löytyy hyasinttifani, omani ovat myös lasimaljassa (täällä yläkerran olkkarissa, muualla sitten monin eri tavoin), mutta kasvoivat niin epäsymmetrisiksi, että ennen ystävien pikkujouludinnereitä, on pakko hankkia jotain nätimpiä versioita :D

    Mä rakastan tuon sinun mökkituikkusi kaltaisia koristeita! Ihana! Minulla on mummini maalaamia posliineja ja ne kaikki ovat suurimpia aarteitani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo ovat kyllä käteviä, kun niitä voi sijoittella minne vain. Tuossa mökissä on tosiaan nostalgiaa ja tunnearvoa! Jouluiloa sinne!

      Poista
  5. Minä kävin perheeni maatilalla ja hain metsästä pienen kuusen. Laitoin oksille koristeita ja ollut sisällä jo yli viikon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh, luksusta! Siitä tulee varmasti ihana tuoksu ja tunnelma!

      Poista
  6. Klaara: ei tule joulua ilman hyasintin tuoksua!

    VastaaPoista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)