torstai 28. maaliskuuta 2013

Laukkutaidetta & adrenaliinia

Olin viime perjantaina jo kävelemässä töistä kotiin, kun muistin, että minunhan piti käydä kurkkaamassa Collage the Shopissa esillä ollutta kuvanäyttelyä, josta vinkkasinkin
Näyteikkunoihin olikin nostettu isot kuvasuurennokset Dansk-lehdessä julkaistuista muotikuvista, joissa valokeilassa olivat oikeutetusti Collagen asusteaarteita.
Sain myymälästä mukaan tutustuttavaksi myös kyseisen muhkean muotinumeron Dansk-lehdestä, joka olikin hieno uusi lehtituttavuus - suosittelen!

Ja samalla vinkkinä - myymälään oli tullut niin paljon uusia malleja ja juttuja, että olin ihan häkeltynyt. Kannattaa käydä kurkkaamassa! Minulle kerrottiin myös, että konseptista poiketen Helsingin myymälään on tulossa myös joitakin malleja miehille kovasta kysynnästä johtuen - mahtavaa!


Samaan kuvaan eksyi myös vasta nyt ensimmäistä kertaa hankkimiani Burt's Bees -tuotteita. 
Menin alunperin kyselemään sekä apteekista että Stockmannin kemikalio-puolelta jotakin rauhoittavaa Maddylle. 
Alkuviikosta oli nimittäin taas meille molemmille traumaattinen rokotusaika. Koitin siis löytää apua pikkuiselle, ettei sen sydän pysähtyisi stressistä eläinlääkärillä. Ei löytynyt tarpeeksi vahvaa ainetta, joten lähdin vain näiden kanssa pois - edelleen tuskastuneena tulevasta.

Ihme ja kumma tämä operaatio meni sujuvammin kuin pelkäsin ja nyt sekin on taas hoidettu. Eläimet ovat kyllä mahtavia! Ne tietävät heti kynnyksen yli tultuaan, mistä on kyse ja siinä ei auta sitten enää herkut tai paijaukset. Maddy koitti pinkoa magneetin lailla ulko-ovelle ja kaivautua hoitohuoneestakin sermien ali. No noin minäkin teen lääkärillä, joten voiko toista moittia tuosta :)

Ja lopuksi värikästä pääsiäistä kaikille jo näin hieman etukäteen!
  

---
Honey kiss

Last Friday I visited this boutique called Collage the Shop. It's a small place that sells for example Gucci, Bottega Veneta, Jimmy Choo and Proenza Schouler. They had an image exhibition in collaboration with Dansk Magazine, which included some of the new SS13's top accessories. Got the newest issue of the magazine, which was quite nice. Thanks!
Also tested for the first time the lip balms by Burt's Bees, shown in the picture.
Have a nice Thursday!



20 kommenttia:

  1. Onneksi mun pikku perhoskoira on aina ilolla menossa eläinlääkäriin :D Ei ole saanut mitään suurempia traumoja, vaikka on se ollut tiputuksessakin nestehukan takia.

    Hyvä, että teidänkin reissu sujui sitten hyvin huolimatta jännityksestä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä, jos pikkuinen on myötämielinen! Helpottaa paljon! Maddykin oli aluksi, mutta sitten mieli muuttui... Mutta kiva huomata, että nyt meni aika vaivattomasti.

      Poista
  2. Kiva että Maddyn lääkärissäkäynti sujui kuitenkin hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo huojentavaa! Olinkin lykännyt tuota hieman... Nyt onneksi siis hoitui!

      Poista
  3. Voi pikkuista, onneksi se on nyt ohi! Alkoi kiinnostaa itseäkin tuo kuvanäyttely, täytyy käydä kurkkamassa. Ja hyvä hyvä, Burt's Bees on jo askel kohti luonnonkosmetiikkaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, huh! En tiedä ovatko kuvat vielä ikkunassa, mutta tuosta lehdestä ne löytyvät myös. Hauskinta ehkä käydä ihailemassa varsinaisia tuotteita myymälässä. Ainiin totta - hyvä minä! :)

      Poista
  4. Eikös yleensä sanota, että koira muistuttaa isäntäänsä? ;) Enpäs tosin tiennytkään, että karvakamut voivat noin pahasti friikata pienestä toimenpiteestä - tai no toisaalta kynsienleikkuu oli meillä taas se friikkauksen paikka.

    Burtt tekee hyviä huulirasvoja!
    Pääsiäistä!!!

    Gloria

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo, pitää paikkansa. En suhtaudu itsekään mitenkään tyynen rauhallisesti lääkäreihin tai piikkeihin, joten ei ihme, että tuo tarttuu :) Kynsienleikkaukseen on onneksi totuttu paremmin ja se menee helposti (ihme). Ihanaa pääsiäistä myös sinne ja terkut Pariisista!

      Poista
  5. Voi pientä, onneksi kuitenkin rokotus on niin nopea toimenpide!

    Olen muutamilta koiraihmisiltä kuullut, että heillä on toimineet homeopaattiset valmisteet hauvelin stressatessa eläinlääkäriä. Itse en ole tosin vielä päässyt testaamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, ei siinä mitään, eikä Maddy varmaan sitä piikiäkään pelkää. Eläinlääkärissä vain tuoksuu joku, että se tietää heti kynnyksen yli tultua, että pois täältä. Etsin myös jotain tuollaista, mutta en oikein löytänyt mitään hyvää tuotetta, joka olisi ratkaissut ongelman.

      Poista
    2. Hakaniemessä Circlum Farmasiassa pitäisi olla hyvä valikoima!
      http://www.circlumfarmasia.fi/

      Poista
    3. Hyvä tietää - kiitos vinkistä!

      Poista
  6. Uuuu Burt's Bees! Ihania tuotteita! Löysin viimesyksyisellä XPRS-reissulla BB:n kasvojenpuhdistusvoiteen, jota käytän aamuisin. Jumalaista <3 Samoin käsivoide oli hyvä, mutta häviää silti L'Occitanelle jota olen suosinut vuosia.

    Maddyn eläinlääkäristressi ei ole mitenkään ihme juttu, jopa meidän lehmänhermoinen noutaja meni aina hiukan vaikeaksi odotushuoneessa. Tosin eläinlääkärin nähdessään koira meni ihan mutkalle ja häntä vispasi hurjasti, kun se oli niiiin kiva setä! =) Eläinklinikoilla kulkee pääasiassa sairaita ja/tai stressaantuneita eläimiä päivät pääksysten. Oven ulkopuolella on aika monet stressipissat, ja sisällä ne hajut ovat koiran nenään varmaan ihan huimat...lisätään siihen vielä jännittävä omistaja, niin kyllähän siinä alkaa rohkeimmankin pienen koiran puntti tutista. Koulutuksella pääsee aika pitkälle. Kun eläinlääkärireissuihin yhdistää superherkut ja lempilelun,ja käy joskus ihan muuten vaan sisällä - vaikka eri klinikoilla ohikulkiessa hakemassa kuivamuonanäytteen - niin koira yleensä alkaa suhtautua rennommin koko juttuun. Ja omistaja myös ;)
    Hoitohuonekäyttäytymistäkin voi harjoitella. Kyljelleen meneminen, tassujen näyttäminen, vatsan tunnustelu ja korvien sekä hampaiden tutkiminen kannattaa opetella jo kotona ja toistaa silloin tällöin, niin eläinlääkärin työ käy helpommaksi. Mitä vähemmän pakkoa tarvitsee käyttää, sitä vähemmän koira stressaa. Olen opettanut omat ötökkäni, niin koiran, kissan kuin kaninkin, hyväksymään käsittelyn ja eläinlääkärireissut olivat aina aika rentoja retkiä. Paitsi silloin kun Isa-kisulla oli kaasuähky, soli aika hurrjaa...iso pieru masussa jumissa tekee kiltistäkin kisusta murhaajan! O_o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, uskon myös, että se on lähinnä tuo stressin haistaminen, joka myös voimistaa tuota reaktiota. Olen koittanut vuosien varrella tuota pistäytymistä muuten vain ja herkkujen antamista, mutta ei mene läpi. Totuus on kuitenkin toinen ;)
      No tämä kerta meni tosiaan jo sujuvammin, joten jatkossa on ehkä vaivattomampi juttu!

      Poista
  7. Löysin Burts Been vasta ihan äsken ja ihastuin täysin.
    http://shoptravelfood.blogspot.hu/2013/03/bee-dazzled.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo testaamasi tuotteet vaikuttavat myös mielenkiintoisilta - hauska merkki!

      Poista
  8. Serene UM:ää sekä kauranversouutetta voisi kokeilla, samoin namin syöttämistä rokotusta annettaessa, shelteistäni ei kukaan ole koskaan rokotusta tai rauhoitusta inhonnut, joten ei ole noista omakohtaista kokemusta, kaveirit ovat kokeilleet ja joitakin ovat auttaneet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkeistä, pitää laittaa muistiin nuo! Nami ei maistu tuolla, vaikka muuten Maddy seisoo vaikka päällään ruoan takia :)

      Poista
    2. Selkeästi siis inhottaa ja jännittää pientä :-(. Chihulla ei varmaan ole niin paljon lihasta kuin isommalla koiralla, joten varmaan aine kirvelee enempi ja tuntuu epämiellyttävältä.

      Poista
    3. Joo, vaikka en usko, että pistos tai muu niin sattuu, kun ei Maddy valita siitä. Se on vain se yleinen ikävä ilmapiiri.

      Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)