tiistai 27. elokuuta 2013

Brunssi ystävien luona

Kokoonnuimme ystävien kanssa sunnuntaina brunssille nyyttärihengessä, eli jokainen toi osansa pöytään. Kesällä ei ole paljon ehtinyt näin tukevasti syömään tai edes kaivannut sitä, joten ehkä tämä starttasi taas arkea tuonkin osalta. Olisi kyllä hauska mennä taas joku viikonloppu myös ihan perinteisellekin brunssille vaikka Fazerille tai muihin hyväksi havaittuihin paikkoihin.
Sunnuntain kotibrunssi oli kyllä leppoisa ja ihana tapa viettää päivää ystävien kanssa. Tämä liittyi taas The Year of Friendship -teemaan, kiitos niistä!


Pöytä on koreana.

Harvinaista herkkua, uppomunia.Monta kuppia kahvia kuuluu asiaan, tässä house blend.

Leppoisaa olemista ystävien kanssa.


Tästä jatkettiin vielä ulos terassille fiilistelemään ehkäpä viimeisiä kunnon kesäpäiviä, olipa mahtavat ilmat viikonloppuna.

Kylläpä sai taas kummasti voimaa uuteen viikkoon!

10 kommenttia:

 1. kotibrunssit ovat tosi ihana juttu, mutta oikeesti, kuka niitä jaksaa järjestää. Kun menet buffaan, siellä on vähintään 20 eri juttua, kotona saat väsätä kymmentäkin ikuisuuden.
  Nyyttäri-idea kyllä helpottaa hommaa.

  Jos joskus pääsis Ekbergille aamiaiselle, voi sitä ihanuutta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo se on ihan totta, mutta kun kaikki tuovat jotain, niin menee aika sujuvasti. Ja oli toisaalta kiva koota tarjoiluita yhdessä.
   Niin Ekberg on myös aika kiva, kannattaa mennä testaamaan myös arkena!

   Poista
 2. Brunssit, ne vaan ovat parhautta etenkin sunnuntaisin! Tässähän tulee nälkä näitä herkullisia kuvia katsellessa, joten taidan suunnata oppilaideni kanssa kouluruokailuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä brunssi vain kruunaa jotenkin tuon sunnuntain! Toivottavasti nälkä helpotti :)

   Poista
 3. Iiihanat uppomunat!! Pitää testata! Olikohan tuossa pinaattia päällä?
  Hyvää kesän loppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole noita kyllä tehnyt koskaan itse! Hyvää oli ja joo pinaattia päällä. Hyvää elokuun vaihdetta myös sinne :)

   Poista
 4. Vinkki: esim. Tigeristä saa suolasirottimia eurolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneksi tämä ei ollut sen virallisempi pönötysjuhla. Vinkki: elämä on paljon mukavampaa, kun keskittyy positiivisiin asioihin :)

   Poista
 5. Oi apua miten hyvältä näyttää! Ihan liian harvoin tulee väsätty viikonloppubrunssia kotona, vaikka siinä on etuna se, että aamun voi rauhassa viettää kotona eikä tarvitse välttämättä lähteä minnekään ja tietenkin, että saa kasattua tarjonnan kukkuroilleen kaikkea omaa makuun olevaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli kyllä mainio kattaus! No niin, mutta onhan se vaivattomampaa mennä valmiiseen pöytään ;) Brunssi nyyttärinä helpotti kyllä mukavasti valmisteluja!

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)