sunnuntai 18. elokuuta 2013

Parasta lauantaita ja löytöjä

Nyt huomaa, että arki on jo alkanut aikalailla normaalisti, kun lauantaissakin oli jo sellaista 'arkilauantain' tunnelmaa. Kaupungilla on täysi säpinä päällä, ihmiset hoitavat asioita ja kaikkea kivaa täydentyy kauppojen valikoimiin. Täydellistä! Mielestäni tämä COS:in myymälästä napattu kuva kiteyttää tuon tunnelman. Onko ihme, että kaupungilla pyöriminen on ihanaa rentoutumista :)


Pistäydyin myös Fredrikinkadulle juuri muuttaneessa Liikeessä. Sieltä löytyy muun muassa Marita Huurinaisen, Vainio.Seitsosen, Nomen Nescion vaatteita. 


Uuteen liiketilaan oli juuri saatu rekit paikoilleen.


Kauriss by Marita Huurinaisen paidat ovat hienoja!

Myös Nomen Nescion merinovillaiset vaatteet houkuttivat.

Tietenkin lauantaikierrokseen kuulu käynti Pinossa, edes fiiliksen vuoksi ;) Ja nyt sinnekin oli tullut kivoja uutuuksia.

Hauskoja kankaisia pussukoita lahjavarastoon?

Hei HAY!

Pirteitä keittiöpyyhkeitä.

En ole ainakaan aiemmin törmännyt valaisimista tunnetun Normann Copenhagenin teevalikoimaan, kiva lahja myös.

Kaupunkikierroksen ohessa lauantaihin kuuluu ehdottomasti joku kiva lounaspaikka. Tunnelmaan sopi Hietalahden Kauppahalli ja Roslundin burgerit.


Parvelta on hauska seurata kauppahallin menoa.

Nami burger.


Kotiin päästyä iltapäivän kruunasi kahvihetki, josta enemmän ensi viikolla. 

Nam, pitkästä aikaa perunaleivoksiakin!

Tulihan sitä ostettua myös muutama hauska juttu. Tässä näkyy itseasiassa molemmat, mutta jätän tuon toisen tarkemman esittelyn myös alkuviikkoon. Ja tämä oli muuten ensimmäinen kerta, kun olen ostanut mitään legendaarisesta Gaudetesta, sattuneesta syystä (kun niitä vaatteita löytyy vain naisille ;))..


Gaudeten kassin sisältä löytyy myös löytöjen lisäksi hauska viesti.

Vaikka syksy ei nyt ole vielä niin pitkällä, niin en voinut vastustaa Acnen Canada 'bloggarihuivin' hankkimista. Materiaali on vain niin ihana ja huivi niin muhkea, että ei auttanut kuin mennä massan mukana ;)





Tässä vielä pyynnöstä kuvaa huivista käytössä, jotta kokoa hahmottaa hieman. Huivin leveys on 70 cm ja pituus 200 cm, joten kylmän ei pitäisi päästä läpi.


Bongasin sattumoisin illalla järjestetyn Torikorttelien Katujuhlan ja koska sade taukosi sopivasti, päätimme lähteä iltapalalle sinne. Katariinankadulle oli nimittäin pystytetty katuillallinen pitkineen pöytinen ja muun muassa Olon, Postresin, Sunnin ja Street Gastron pisteet, joista sai ostaa pieniä annoksia ja makupaloja.
Olimme tosiaan vähän myöhemmin liikkeellä, joten meno oli jo vähän hiljentynyt, mutta saimme silti herkkuja. Ja miten hauska idea! Torikortteleihin on muutenkin tulossa jatkossa enemmän tapahtumia ja ne ovat muutenkin remontin jälkeen auki kaikille.






Paikalta löytyi myös osteribaari.

Postresin makupaloja.



Sisäpihalta löytyi myös Samppanjabaari Pure sekä Liberty or Deathin pop up drinkkibaari. Päätettiin vielä istahtaa nauttimaan pimenevästä elokuun illasta herkullisen drinkin kanssa.




Sisäpihojen tunnelmaa.


Juuri kun ehdimme kotiin, sain vielä parilta vanhalta ystävältä kutsun illanviettoon, joten pitihän tähän tilaisuuteen tarttua. Siitä onkin hetki, kun olemme viimeksi nähneet. Tapasimme lasillisilla ja kävimme muun muassa American Barissa. Helsingin keskustassa saisi olla enemmän tämän tyyppisiä loungeja, jonne on vaivatonta mennä ja pystyy juttelemaan rauhassa.

Toisen kaverin kanssa olemme tunteneet ala-asteelta ja toisen kanssa opiskeluajoilta. Siinä tuli muisteltua omia kulta-aikoja; kuinka olen ala-asteella laulanut Anna mulle tähtitaivasta luokkaristeilyllä karaokessa & välitunnilla keinussa, käyttänyt t-paitaa, johon olen käynyt painattamassa Pamela Andersonin (asiallisen) kuvan ja tavannut toisen ensimmäistä kertaa keltaisessa retrolaskettelutakissa, jossa on ollut punaiset vetoketjut. Oi niitä aikoja!


20 kommenttia:

  1. Johan sitä on taas ehditty! Saisiko pikaisesti demonstraatiota huivista kaulassa. Pähkäilen Alaskan ja Canadan välillä, pirun Alexa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tuossa päivitettynä mukaan pikainen demonstraatio :) Näet tuosta vähän tuota kokoa, se on kyllä iso ja toimii hyvin melkein shaalina. Mietin myös näiden kahden välillä, mutta Alaska oli jo niin iso, että se käy huovasta - se on malliltaan neliö. No älä muuta sano :)

      Poista
    2. Loistavaa palvelua, kiitos! Hyvältä näyttää!
      Alaska lienee sitten jo liian iso, vaikka Gaudeten kuvassa näyttää ihan ookoolta. Ihan huopaa en sentään tarvitse ;)

      Poista
    3. Happy to help :) Joo se Alaska oli niin iso, että takkia olisi ollut aika vaikea saada enää samaan pakettiin...

      Poista
  2. Kivoja kuvia, tunnelma tuntui täällä kotitietsikan ääressä asti. Mutta tällaisia ihania ruokakuvia ei saisi ehkä laittaa esille, tulee niin nälkä näitä katsellessa :) Ja kivoja lapsuusmuistoja :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hauskaa, että fiilis välittyi! Varsinkin tuo Torikortteli-juttu oli tosi tunnelmallinen. No totta, kohta on itselläkin taas nälkä... Heh, mikäs noita on muistellessa ja nauraessa :)

      Poista
  3. Ihana tuo Canada, itse haaveilen siitä viininpunaisesta yksilöstä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kaunis! Oikein kätevää, että tarjoolla on vielä noin montaa väriä... Joutuu ostamaan useamman :)

      Poista
  4. Hih, itsekin kokeilin tuosta huivia Gaudetessa, mutta jotenkin se oli minulle liian iso. Sinulla näyttää ihanalta!
    Ja vitsit että olette ehtineet kaikenlaista kivaa vielä lauantaina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, on tuossa tosiaan vähän taiteilua takin kanssa... Mutta ihana tuo kyllä on, voi vain käpertyä :)
      Ja oli kiva lauantai ja tänäänkin oli taas ihana ilma ja vaikka mitä tapahtumaa!

      Poista
  5. Sulla on ollut todella mukava ja menevä lauantai! Ja sä sait ton Acnen Canada huivin! Voi kun niitä riittäis vielä ens viikolla kun pistäydyn Suomessa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanat arkilauantait, näitä olen kaivannut! :) No eiköhän niitä vielä löydy, tai soita ja varaa ;)

      Poista
  6. oi vitsit miten ihana tuo harmaa huivi ! muhkea, ja juuri sopivan näköinen viileisiin syyspäiviin :-) like like like !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuohon on kyllä kiva käpertyä, kun ilmat vähän viilenevät ja kiva lämmike vaikka lentokoneeseen!

      Poista
  7. Ihanaa !!! olet oppinut. Ei näitä enää "ostin jotain mutta näytän sen vasta ensi viikolla ". Hyvä. Huivi on sopivan muhkea kesäpartaasi vasten. Kesä siis ei ole vielä ohi.

    Mä oikeesti voin kuvitella sut keinussa laulamassa, päällä Pamela t-paita. Olet taatusti väärässä. En usko että hänestä on yhtään siistiä paitaa tehty. Nämä ovat onneksi makuasioita ja pääasia on että saa hymyn suuhun.

    Mä kävin muistaakseen torstaina keskustassa, niin että hyppäsin klo 21 junaan. Olin ihan ihmeissään mitä on tapahtunut. Ihmiset todellakin olivat palanneet arkeen. Kampissa oli ihmisiä ja paljon. Saati sitten eilen, kun oli ravintolapäivä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No välillä jossain ekstrakivoissa jutuissa voi käyttää tuota dramaattisuutta :) Joo, kesä ei ole missään nimessä ohi, mutta nämä syysvaatteet myydään vain aina niin nopeasti loppuun, että pitää olla heti liikkeellä.

      Noh, pidä nuo kaksi mielikuvaa erillään - toimii paremmin.
      Ja onneksi sitä ihminen oppii virheistään ja valinnoista ;)

      Poista
  8. Vai että Pamelan kuva paidassa, tätä en olisi ikinä uskonut! :-D Ihania kuvia ja tunnelmia, ja tuo huivi nyt vaan on aivan mahtava! Olkoon sitten vaikka kuinka "muoti-ilmiö", jos se sopii ja siitä pitää niin so not!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, ei tullut ehkä heti ensimmäisenä mieleen :) Enkä kyllä itsekään muistanut tuota. Joo tuosta huivista on kyllä paljon iloa syksyllä!

      Poista
  9. Oli kyllä huippua, kun liityit lauantaina seuraan! Sai taas nauraa ihan kunnolla! :) Pitää ottaa piakkoin uusiksi! Sanoin jo T:lle, että sen olis syytä pitää meille tuparit! Voisit vaikka sitten tehdä niitä ruukkuleipiä! ;)

    T: Miss Mega Purple :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tulihan se kommentti sieltä ja myös reseptitoive ;) Kiitos itsellesi, oli hauskaa (hyviä muistoja) ja kiva nähdä pitkästä aikaa! Ehdottomasti pian uudestaan ja ehkä saadaan tuparit?! Vaikka tehän taisitte jo käydä kylässä ;)

      Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)