perjantai 9. elokuuta 2013

Petit h - Hermès'n pikkusisko

Hermès on perustanut jo jonkin aikaan sitten Petit h -linjan, josta löytyy vaikka mitä uniikkeja herkkuja:
laukkuja, sisustusesineitä, astioita... Tuotteet on tehty Hermès'n päälinjan tuotannon silkin, nahan ja muun tavaran ylijäämäpaloista. Taustalla tietenkin taitajat talon työpajoista ja tuotteet pakataan tuttuun ja turvalliseen oranssiin laatikkoon. Mutta hauska ajatus - tuossa talossa ei varmaankaan huonoja materiaaleja käytetä (toivottavasti), joten hyvä, etteivät ne päädy roskalavalle. Tekijät pääsevät myös varmasti vähän irrottelemaan näitä valmistamisessa.

Tuotteita saa ostettua vain kiertävän näyttelyn yhteydestä, joten pitää siis ehkä suunnitella seuraava lomamatka näyttelyn liikkeiden mukaan ;)

Miten olisi purjelaiva tutusta silkkihuivista nahkayksityiskohdin?


Birkinin palojen leikkauksesta jää paljon yli...

Globe hope -henkinen laukku à la Hermès

Pupu-origami oranssista nahasta olohuoneeseen?Linjasta löytyy myös astioita.

Ja ehkä paras - nahkasta tehty hyrrä. 

Kaikki kuvat/BagAddicts Anonymous

10 kommenttia:

 1. Aivan mahtavia! Kävin googlaamassa lisää mallistoa, ja siinä ovat kyllä suunnittelijat päässeet irrottelemaan kunnolla. :) Hintaa tosin taitaa näillä ylijäämätuotteilla-askartelun tuloksillakin riittää sen verran, etten ihan vitsillä taida kuitenkaan vielä tuollaista origamipupua olkkarin nurkkaan hankkia. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei voi moittia luovuuden puuttumisesta. Tosi hauskoja juttuja! Niin ehkä tuo pupu jää välistä, mutta jotain pientä kivaa voisi harkita :)

   Poista
 2. Aika mahtavia. Hintaa en viitsi edes katsoa :) Olen muuten löytänyt blogisi vastikää ja kiva välillä saada vähän miesnäkökulmaa muoti- ja tyyliasiohin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneksi hintoja ei juurikaan ole netissä ;) Hauskaa - kiva jos postauksista löytyy kiinnostavia juttuja! Aurinkoista viikonloppua!

   Poista
 3. Onpa hauskoja juttuja. :D Sun blogista löytää aina kaikenlaista uutta ja mielenkiintoista. Kiitos siitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, juuri tällaisia on ilo jakaa! Ihanaa viikonloppua! :)

   Poista
 4. Kielipoliisista päivää! Hermès ääntyy ​[ɛʁmɛs], joten pitäisi olla Hermèsin, ei Hermès'n.

  Terv kaimasi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivää ja kiitos vierailusta! Hyvä tarkennus, niinhän se tietenkin menee - olen aina käyttänyt tuota heittomerkkiä. :)

   Poista
  2. Niin, ihmiset, ja varsinkin suomalaisethan, luulevat että Hermès lausutaan "ermee" vaikka siinä lopussa kuuluu se ässä eli "ermes". :)

   Toinen kielipoliisi

   Poista
  3. Niin se s jää kyllä helposti pois. Ja edelleenkin tuntuu hassulta jättää se h pois edestä. Harva tajuaa oikein äännettynä mistä on kyse..,

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)