keskiviikko 14. elokuuta 2013

Night Spa

Etsiessäni uutta yövoidetta päätin kerrankin suunnata apteekin puolelle ja katsastaa sieltä löytyvää valikoimaa. Nyt testattavaksi lähti Vichyn suhteellisen uusi Aqualia Thermal Night Spa.
Geelimäinen voide sisältää hyaluronihappoa ja Vichy Thermal Spa -lähdevettä. Hauskaa monikäyttöisyyttä lisää se, että voide toimii myös tehokosteuttavana naamiona - ei tarvitse kuin levittää aavistuksen paksumpi kerros sitä kasvoille ja antaa sen vaikuttamaa noin 10 minuutiksi.

Lakanat/Sonia Rykiel


Kauniita unia!

14 kommenttia:

 1. Hyvä suuntaus:) Apteekin ihonhoitotuotteet ovat hyviä ja laadukkaita, kunhan vaan löytää sen omansa. Minusta varsinkin YO-apteekissa on hyvin asiantuntevaa henkilökuntaa, joilta kysyä neuvoa. Itsekin olen suunnannut usein näissä asioissa apteekkiin. Jossain vaiheessa käytin yövoiteena ihan perinteistä Bellavitaa.

  Hyvää yötä!

  T. Maija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pitääkin tutustua apteekin valikoimaan ja henkilökunnan neuvoihin, tutkittavaa löytyy kyllä!

   Hyvää yötä :)

   Poista
 2. Kuulostaa hyvältä, Vichyn tuotteet on kyllä mainioita! Ja hieman asian vierestä, pakko kehua lakanoita, upean väriset:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vichy on tosiaan ehkä tutuin apteekkikosmetiikkamerkki. Aah, kiitos nuo olivat kyllä mieluinen löytö Stockan kesäalesta!

   Poista
 3. Täytyypä pistää testiin tuo voide, kiinnostaa tuon hyaluronihapon takia ;) Mistä olet löytänyt Rykielin lakanat? Hienot ! Adele

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sellaista täyteainetta yövoiteessa, mutta toivottavasti tuo on valmistettu keinotekoisesti... Rykielin lakanat olivat löytö Stockan kesäalesta.

   Poista
 4. Mä en tässä mainitse sanallakaan siitä sun aikaisemmasta postauksesta jossa oli kuva peilikaapista. Enkä sano mitään purkkimäärästä. Ja tämä purkki ei ollut siellä ?

  Mä teen kotona paraikaa suursiivousta, olen tehnyt sitä jo monta viikkoa. Kuvittelis että asutaan vähintään linnassa, kun siivous kestää ja kestää. Hitaasti hyvä tulee vai miten se menikään...

  Joka tapauksessa tyhjensin vessan peilikaapin täysin ja laitoin vain ne mitä aion käyttää tänä vuonna ja kaikki muut pois. Kaappi on ihan täynnä. Siis aivan täpötäynnä. Se siitä siivouksesta. No, eipä tarvi varastoboxia availla tänä vuonna tämän takia.

  Mutta uuteen vuoteen mennessä kaappi on huomattavasti tyhjempi.
  Kunnes pääsee taas ostoksille.


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta edellinen yövoide loppui ja niitä minulla on ollut käytössä vain yksi. :)
   Minunkin pitäisi siivota kaappeja, se on ihanaa käydä läpi paikkoja ja koittaa karsia turhaa... Edes yrittää :)

   Poista
  2. Jos edellinen oli vika yövoidepurkki, sitten ostos hyväksytään. Pakko kertoa ! Kävin etsimässä sen sun upean valokuvan, maaliskuulta löytyy, tietokoneen vieressä on mun vessa ja siellä mun peilikaappi. Sä voitat mut 6-0.
   No, koska mulla on seuraava shoppailureissu tiedossa, mä ostan vain ja ainoastaan jos on ko tuote loppu. Ei erikoistarjoukset, poistoerät, eivät mitkään saa ostamaan. Katsotaan miten akan käy, kun ensi viikolla on Robbien keikka ja 2 eri tax freetä tulee kohdattua. Paitsi matkojahan ei laskettu tähän... Vai ?

   Välillä pitää itseään ihan pöllönä ja onneksi tietää että on toinen, vielä pahempi hamsteri. Onpa ihanaa kun sä olet olemassa !

   Poista
  3. No niin, se oli oikeasti loppu! En ole hirveästi hamstrannut varastoon noista mainitsemistasi erikoistilanteista, kun kaikkea kyllä löytyy. Ja ei tämä ole kisa! :) Kumpi on höhlämpi - no mutta hauskaa, että voin antaa vertaistukea! Ainiin, ihanaa keikkaa ja matkaa - niitä ei tosiaan lasketa ;)

   Poista
 5. Mä ostin ennen matkaa apteekista jotain Vichyn tuotteita ja sain mukaani testerin sekä tästä yövoiteesta että päivävoiteesta. Aivan loistavia tuotteita molemmat! Aion hankkia molemmat heti, kun nykyiset voiteet on loppu. Vichy ei petä koskaan. Vaikka olen osittain siirtynyt luomukosmetiikkaan, niin hyvistä apteekin voiteista ei vaan pysty luopumaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla, tuo vaikuttaa kyllä oikein hyvältä, joten en ihmettele. No mutta eikö apteekkikosmetiikka ole melkein kuin luomu ;)

   Poista
 6. Apteekista saa aika kivoja tuotteita nykyään. Ihanat lakanat!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää kyllä tutustua valikoimiin paremmin. Nuo olivat kyllä iloinen löytö!

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)