maanantai 19. elokuuta 2013

Peroban aarteita

Eilisessä postauksessa esittelinkin lauantaisia löytöjä ja muun maussa Pinon uusia juttuja. Poikkesin myös pitkästä aikaa Perobassa ja sinne oli tullut taas vaikka mitä kivaa. Kuvia tuli näköjään sen verran, että ne piti jakaa ihan omaan juttuun.

Kivaa kamaa kaikille.
 
Ainakin ruukkuja, pulloja ja muita koriste-esineitä oli tullut hyllyt täyteen.


Tyylikäs tiimalasi!

Erilaisia lasipurkkeja löytyi myös.

Olen ostanut jo aiemmin liikkeestä hauskan lasikuution ja niitä löytyi taas eri kokoisina. En ole keksinyt sille mitään käyttöä, mutta se on vain niin hieno. Vähän kuin sellainen moderni perhoskokoelma-laatikko. Näihin voisi laittaa vaikka simpukoita tai miksei Chanelin kamelian kukkia :)

Täydellinen asetelma olohuoneen pöydälle.


Ylisuuria hakaneuloja koristeeksi, Liisa Ihmemaassa -tunnelmaan.


Hauskoja retropurkkeja.


Jos kaipaat venetsialaisia naamioita...


Myös erilaisia julisteita löytyy valmiiksi kehystettyinä. Mukaani tarttui hyvinkin tuttu Eetu Sihvosen kaupunkikuva, jonka bongasin eteerisen Pupulandian Jennin vinkistä. Nyt kuva tuli eteeni valmiiksi kehyksissä, joten pitihän se ottaa.

Kehys asettui ainakin väliaikaisesti työpöydälle. Huomaa vieressä tuo lasikuutio.

Ihana yksityiskohtainen kaupunkikuva.

Kodikasta viikkoa!
 

12 kommenttia:

  1. Peroba on kyllä kiva kauppa, tosi harvoin vaan tulee poikettua sinne vaikka se tuossa lähellä onkin. Mutta sitten kun siellä käy niin sieltähän löytyy vaikka mitä hauskaa! Kiitos tästä, pitääkin muistaa taas käväistä. :) Tuo jättihakaneula jäi erityisesti kummittelemaan mieleen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No samoin, pitäisi käydä useammin! Ja tosiaan tuntui, että nyt sinne oli tullut tosi paljon uutta ja varsinkin noita kivoja pieniä juttuja.

      Poista
  2. Oi, kaikkea ihanaa tuolla! Mutta voi mikä kamala muisto tulikaan tuosta lasikuutiosta. Esikoinen kaatoi kerran pienenä vaarilassa ollessaan kaapin päällensä, ja tuollainen kuutio kaatui myös ja hajosi tuhannen päreiksi. Mutta onneksi siinä selvittiin vain aineellisella vahingolla <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllätyin ihan tuosta runsaudesta! Mutta oih tuota teidän haaveria - onneksi ei käynyt kuinkaan!

      Poista
  3. Kiitos tästä postauksesta, tuli juuri oikeaan aikaan! Yritin nimittäin lomalla päästä sinne useampaankin kertaan, mutta aina tuli jotain muuta. Nyt sain sitten virtuaalikierroksen kaikista kaupan ihanuuksista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiva, että tästä oli hyötyä - kannattaa siis ehdottomasti käydä tuolla nyt kun siellä on vaikka mitä!

      Poista
  4. Kiitos paljon vinkistä ja tästä postauksesta, tuli oikein kreivin aikaan. Ollaan nimittäin juuri muuttamassa ja kaikkea kivaa pitäisi löytää uuteen kotiin. Tuollainen iso lasinen kuutio on ainakin pakko saada :)

    Kivaa tiistaita Mikolle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, ihanaa - on aina kiva, kun pääsee laittamaan uutta kotia. Vaikkakin toki se pakkaaminen ja muutto on oma rumba :) Tsemppiä siis siihen! Joo tuo kuutio on kyllä tosi hauska, käy katsomassa ihmeessä!
      Mukavaa viikkoa myös sinne :)

      Poista
  5. Ai samperi siellä ON niitä valaisimia. Pitänyt jo kesän alussa käydä, monesti vaan kuljen ohi kun kiire muualle. Paljon kivaa olen Perobasta ostanut, asuntoni valaisimet ja maton, ainakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Ei ihme, että olet myös tehnyt löytöjä tuolta - tosi kivoja juttuja!

      Poista
  6. Todella kaunis tuo kaupunkimaisema! Tuo sama lasikuutio löytyy meiltäkin :) Tekisi mieli ostaa vielä toinen vähän suurempi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on ihana maisema, jotenkin kodikas ja turvallinen :) Olisi hienoa sijoittaa pari kolme kuutiota olohuoneeseen pöydälle vaikka parin taidekirjan päälle, mutta nykyisellä sohvapöydällä se ei toimi...

      Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)